راه‌اندازی هر کسب و کاری به‌ویژه آن دسته از کسب و کارهایی که از همان ابتدا نیاز به مراحل قانونی پیچیده و زیادی دارند، می تواند چالش‌های زیادی به همراه داشته باشد و در این بین کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرتی ویزای استارتاپ کانادا که به کلیه قوانین روز کانادا آگاهی داشته باشد و توانایی یاری در انجام امور اداری با کمترین ریسک را دارد، مطمئنا باعث پیشرفت هر چه سریعتر و موفقیت ویزای استارتاپ کانادا می شود.

وکیل معتبر مهاجرت به کانادا را چگونه بشناسیم؟

پیرو توضیحات فوق می توانید با تایپ اسم شرکت حقوقی مهاجرتی کاناداپاس Canadapass و یا آقای مهیار حلاج پور مدیریت این مجموعه به عنوان وکیل و عضو رسمی شورای مشاورین مهاجرت کانادا در سایت iccrc-crcic.c از انتخاب خود اطمینان حاصل کنید. با اخذ مشاوره مهاجرتی از شرکت حقوقی مهاجرتی کاناداپاس نه تنها باعث تسریع روند پرونده مهاجرتی خود می شوید. بلکه مانع از بروز مشکلات متعدد در پرونده مهاجرتی خود شده و در نتیجه به موفقیت رسیدن پرونده مهاجرتی خود را افزایش می دهید.

اهمیت ارتباط با یک وکیل باتجربه زمانی بیشتر احساس می‌شود که به یک مسئله حقوقی برخورد می‌کنید یا وقتی احضاریه خاصی به دستتان می‌رسد. در این شرایط شما نیاز به شخصی مجرب در امور حقوقی کانادا را دارید که بتواند کلیه امور را برای شما شفاف‌سازی کند.

در همین راستا، بهتر است وکلای منطقه خود را به طور کامل شناسایی کنید و از پرس و جو برای یافتن بهترین مورد متناسب با کسب و کارتان غافل نشوید.

مشاوره ویزای استارتاپ کانادا

وکلای مهاجرتی می‌توانند در زمینه نوع ساختار کسب‌وکار، پیش‌نویس قراردادها و توافق‌نامه‌ها، بررسی همه دستور‌العمل‌های مبتنی بر دریافت مجوز و نظارت و  اطمینان از تطابق شما با همه این قوانین و مدیریت هرگونه اختلاف یا چالش قانونی به شما کمک کنند.

همچنین آنها می‌توانند با حق ثبت اختراع، برند تجاری و حق چاپ به محافظت از ایده‌ها و مالکیت معنوی شما کمک کنند. اگر استارت‌آپ موفق نشد، یک وکیل می‌تواند در زمینه انحلال آن نیز کمک کند.

به یاد داشته باشید، وکلایی که نمی‌توانند به طور جامع و کافی سؤالات شما پاسخ دهند، قطعا نمی‌توانند از کسب و کار شما نیز دفاع کنند. باید این نکته را یادآور شد که با صرف زمان، انرژی و پول کافی برای یافتن کارشناسان حقوقی مناسب در جهت کمک و حفظ کسب و کار خودتان، می‌توانید کسب و کار جدیدتان را در کمترین زمان راه اندازی کنید.

برای دریافت مشاوره ویزای استارتاپ کانادا با وکیل مهاجرتی در تورنتو فرم زیر را پر کنید.

درباره مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس

مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس با مدیریت آقای مهیار حلاج پور، وکیل مهاجرت کانادا در تورنتو و عضو رسمی شورای قانون گذاری و نظارت بر مشاوران مهاجرت کانادا ICCRC با شماره پروانه R520250 اداره می شود.

دفتر مرکزی شرکت مهاجرتی کاناداپاس مستقر در شهر تورنتو (کانادا) می باشد.

مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس در استان انتاریو کانادا ثبت شده و تابع قوانین دولت فدرال کانادا و البته استان انتاریو است.

موسسه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس با مدیریت آقای مهیار حلاج پور به عنوان مشاور حقوقی و وکیل ICCRC مهاجرت کانادا در تورنتو، امکان ارائه تمام خدمات مهاجرتی در کانادا از جمله موسسه اعزام دانشجو به کانادا، موسسه کاریابی و تمامی ویزا های موقت و دائم کانادا را دارد.

شرح خدمات کاناداپاس برای ویزای استارت آپ کانادا

  1. اقدام برای ویزای کار متقاضی و کمک به تسریع روند ویزای استارت آپ
  2. مشاوره و ارائه راهنمایی‌های کلیدی و لازم پس از دریافت ویزای کار و در تعامل با سازمان ذیربط
  3. اقدام برای اقامت دائم متقاضی و خانواده وی
  4. پشتیبانی کلیه امور از ارائه طرح تا اقامت متقاضی در پروسه ویزای استارت‌آپ کانادا

شرح خدمات i3 Capital برای ویزای استارت آپ کانادا

تحلیل اهداف و برنامه‌های حرفه‌ای و شغلی
آنالیز بازار شمال آمریکا و کانادا به منظور تعیین استراتژی جهت دریافت ویزای استارتاپ کانادا با توجه به سوابق تحصیلی، شغلی و مهارت‌های تخصصی متقاضی
ارائه مشاوره در حوزه طراحی طرح تجاری نوآورانه (Business Plan) بر اساس آنالیز بازار و نیازسنجی روز و قابل رقابت در سطح جهانی بر اساس ظرفیت‌های موکل یا متقاضی
ارائه مشاوره در طراحی طرح تجاری (بیزینس پلن) و طرح اقتصادی و ارائه جدول مالی ۵ ساله
ترسیم نقشه راه ۵ ساله برای کمک به اخذ ویزای استارتاپ کانادا (Startup Visa)
مشاوره تولید و توسعه محصول نوآورانه
تنظیم کمپین‌های مارکتینگ برای محصول مورد نظر
انتخاب بهترین سازمان جهت سرمایه‌گذاری متناسب با پروژه موکل (متقاضی) به منظور سرعت بخشیدن به روند اخذ ویزای استارت‌آپ کانادا
رایزنی با سازمان‌های منتخب و البته مورد نظر دولت کانادا جهت بررسی محصول و دریافت تأییدیه‌های لازم
تدریس و تشریح محصول به موکلین
دفاع از پروژه و محصول در کمیسیون‌های چندگانه بررسی و دریافت تأییدیه
عقد قرارداد و تفاهم‌نامه با سازمان‌ها و نظارت بر صحت انجام کلیه امور
ارائه مشاوره و حمایت از موکل در مذاکرات و جلسات با سازمان مربوطه
دفاع از پروژه در صورت نیاز و در شرایط نیاز به بازرسی از پروژه
اقدام جهت ویزای کار متقاضی و کمک به اخذ سریع ویزای استارتاپ کانادا
مشاوره و ارائه راهنمایی‌های کلیدی لازم پس از دریافت ویزای کار و در تعامل با سازمان ذیربط
جهت دریافت اقامت دائم متقاضی و خانواده وی
پشتیبانی کلیه امور از طرح تا اقامت موکل در امر دریافت ویزای استارت‌آپ کانادا

مستندات وکیل مهاجرت کانادا در تورنتو

شماره تماس وکیل ویزای استارتاپ کانادا

شرکت توسعه بیزینس، سرمایه گذاری استارت آپ i3 Capital گام به گام با بهترین متخصصین و مشاورین در خدمت اهداف کارآفرینانی است که برای پیشبرد اهدافشان به ما اعتماد کرده اند‌.

راه ارتباطی وکیل ویزای استارتاپ در تهران

تهران – میدان قدس، خ باهنر، پ ۶۰، مجتمع نیاوران، طبقه ۳، واحد ۳۰۲ (مراجعه با رزرو وقت قبلی)

۰۲۱۲۲۹۲۷۰۳۳ – ۰۲۱۲۸۴۲۱۰۱۰

ساعت تماس: شنبه تا چهارشنبه ۱۰:۰۰ الی ۱۸:۰۰ و پنجشنبه ۱۰:۰۰ الی ۱۴:۰۰ به وقت ایران

ایمیل: [email protected]

راه ارتباطی وکیل ویزای استارتاپ در کانادا

7368 Yonge Street, Floor 3, Unit 304, L4J 8H9

Phone (WhatsApp Canada):  +۱ (۶۴۷) ۷۶۶-۴۹۳۳

Office hours: Monday-Friday

From ۱۸ p.m to ۲ a.m (GMT +۳:۳۰)

Email: [email protected]

ثبت شرکت در کانادا یک پروسه کاملا حقوقی است و شما به عنوان یک شهروند خارجی که با قوانین این کشور آشنایی کافی ندارید، بهتر است پیش از هر گونه اقدام قانونی با وکیل مهاجرت به کانادا در این زمینه مشورت کنید. به سوالات زیر پاسخ دهید، ما شرایط شما را دقیق بررسی می‌کنیم و بهترین گزینه را به شما پیشنهاد می دهیم.

لزوم انتخاب وکیل  یا مشاور در پروسه دریافت ویزای استارتاپ کانادا

بهتر است که برای راه‌اندازی استارت‌آپ در یک کشور خارجی همانند کانادا، از یک وکیل مهاجرتی کمک گرفته شود؛ علت این موضوع را در این بخش از مقاله برایتان توضیح می‌دهیم.

به طور کلی در نظر داشته باشید که استارت‌آپ‌ها به حمایت حقوقی نیاز دارند و اغلب به وکلا برای ارائه مباحث تخصصی در اکثر زمینه‌های حقوقی متکی هستند.

استارت آپ ها الزمات قانونی زیادی، از ثبت درخواست تا توافق نامه با سرمایه گذار، بر سر راه موفقیت کسب و کار خود دارند. برای مثال، لازم است که استارت‌آپ‌ها با موسسات دولتی برای انجام اموری همچون صدور مجوز یا پرداخت مالیات سروکار داشته باشند.

پیش‌نویس و مدیریت قراردادها برای توافق‌نامه موسسین و پیمان‌نامه عدم افشا، یکی دیگر از مراحل مهمی است که به منظور کاهش ریسک‌های احتمالی لازم است که از همان ابتدا درست و بدون ایراد، انجام شود.

به هر حال قراردادها، اسناد ضروری برای استارت‌آپ محسوب می‌شوند و حفاظت معنوی از آنها بسیار کلیدی و مهم است.

در نهایت، با وجود اینکه هیچ الزام صددرصدی به داشتن یک وکیل در مسیر راه‌اندازی استارت‌آپ در کانادا وجود ندارد، اما در مورد مسائل حقوقی، اشتباهات ناشی از عدم وجود یک وکیل ممکن است هزینه بیشتری را تحمیل و حتی بقای تجارت شما را تهدید کند. بنابراین، در بسیار از موارد، کمک گرفتن از یک وکیل استارت‌آپ توصیه می‌شود.

کلاهبرداری در مهاجرت به کانادا؛ اگر قربانی کلاهبرداری مهاجرت شده‌اید چه باید بکنید؟

شرایط ویزای استارت‌آپ کانادا در یک نگاه

ویزای بیزنسی کانادانوع
مرحله اول ویزای شغلی و سپس اقامت دائمنوع اقامت
2 تا 3 سالمدت زمان دریافت اقامت دائم
سطح ۵ در آزمون‌های CLB،  TEFو آیلتسمدرک زبان مورد نیاز
محدودیتی وجود نداردسطح تحصیلات مورد نیاز
محدودیتی وجود نداردشرایط سنی
 2140دلار به ازای یک نفرهزینه اپلیکیشن ویزای استارت‌آپ
3 تا 6 ماهمدت زمان اخذ نامه حمایتی (letter of support)
هزینه زندگی برای چند ماه اقامت در کاناداحداقل سرمایه مورد نیاز
رزومهمدرک زبان (حداقل آیلتس 5)تمکن مالیبیزینس پلننامه ساپورتعدم سوء پیشینهسلامت پزشکیمدارک اولیه مورد نیاز
سال ۲۰۱۸، به عنوان یک برنامه مهاجرتی دائمی از سوی دولت کانادا اعلام شدپیشینه
آماده کرده اپلیکیشن متقاضیحمایت از کسب و کار توسط یک سازمان تعیین شدهاثبات مهارت‌های زبانی و مدارک تحصیلیاثبات مالکیت کسب و کارداشتن بودجه کافی برای اقامت در کانادامدارک و گواهینامه‌های عدم سوءپیشینه پزشکیمراحل اقدام برای ویزای استارت آپ
اقدام برای ویزای کار متقاضی و کمک به تسریع پروندهمشاوره و ارائه راهنمایی‌های کلیدی پس از دریافت ویزای کاراقدام برای اقامت دائم متقاضی و خانواده ویپشتیبانی کلیه امور از ارائه طرح تا اقامت متقاضیخدمات کاناداپاس برای ویزای استارت‌آپ

ویزای استارت‌آپ کانادا چیست؟

قبل از این که به این بحث بپردازیم که کار یک وکیل استارت‌آپ چیست، لازم است درباره خود استارت‌آپ، نیازهای حقوقی یک استارت آپ بدانیم و سپس به سراغ نقش یک وکیل استارت‌آپ برویم.

طبق اظهارنظر فوربس، استارت‌آپ‌ها شرکت‌های جوانی هستند که برای توسعه خدمات و محصولات منحصر به فرد، ارائه آن به بازار و تبدیل آن به یک مورد بسیار مقبول و غیرقابل جایگزین برای مشتریان تاسیس شده‌اند.

به طور کلی، استارت‌آپ‌ها، یک هدف اصلی و مهم دارند: فروش دستاورد خود اعم از کالا یا خدمات به مردم برای کسب سود. موضوعی که استارت‌آپ‌ها را خاص می‌کند، برنامه‌ریزی آنها به سمت رشد هر چه سریع‌تر است و همین موضوع تیز باعث جذب بسیاری از افراد می‌شود.

از سوی دیگر، ویل شروتر، استارت‌آپ را تحت عنوان تجسم زنده رویای یک بنیانگذار بیان می‌کند. اساسا، استارت‌آپ‌ها فقط به معنای یک کسب و کار نیستند، بلکه چشم‌اندازهای پویا و میراث‌هایی هستند که برای مدت طولانی باقی می‌مانند.

مقالات مهم در رابطه با استارتاپ کانادا

سرمایه گذاران آنجل در استارتاپ کاناداکلاهبرداری استارتاپ کانادا
بهترین کشور برای استارتاپمقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا

دلایل نیاز به حضور یک وکیل استارت‌آپ

در ادامه به مهمترین موارد لزوم وجود وکیل استارت‌آپ برای کمک به رشد کسب و کار می‌پردازیم.

۱.شناسایی ریسک‌ها

یک وکیل استارت‌آپ به شما کمک می‌کند تا در جریان مسائل حقوقی کسب و کارتان قرار بگیرید و در ادامه شما را برای چگونگی رفع این مشکلات راهنمایی کند. به یاد داشته باشید که این وظیفه بر عهده یک وکیل است که از همان ابتدای کار، از کسب و کار شما حفاظت کند. او کسب و کار شما را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌دهد، به شما راه‌کار پیشنهاد می‌کند و ریسک‌های پیش‌روی کسب و کارتان را مدیریت می‌کند.

۲.صدور مجوز (لایسنس)

ثبت، کد پروانه (اعطای لایسنس) و مجوز برای هر نوع کسب و کاری اساسی است و یک وکیل استارت‌آپ مجوزها و تاییدهای مورد نیاز برای هر کسب و کار را مشخص می‌کند.

۳. مشاوره برای تعیین نوع شرکت

یک وکیل استارت‌آپ با مشاوره به شما و سایر بنیانگذاران یا کارآفرینان در مواردی همچون انتخاب بهترین و مناسب‌ترین نوع ساختار شرکت برای کسب وکار مورد نظر شما، کمک می‌کند. این ساختار ها می تواند برای یک موسسه انفرادی، یک شرکت سهامی خاص یا عام، شرکت تضامنی یا گروهی از شرکت‌ها باشد.

این نکته را باید یادآور شد که ادغام کسب و کار شما به عنوان یک نهاد حقوقی جداگانه، مسولیت بنیانگذاران را به عنوان اشخاص حقیقی کاهش می دهد. یک وکیل خوب برای استارت‌آپ باید مهارت کافی مشاوره درباره الزامات قانونی ثبت استارت‌آپ شما در یک کشور خارجی را داشته باشد.

۴.تامین مالی

سرمایه رگ حیاتی هر کسب و کاری است و بنیانگذاران معمولا از روز اول به فکر تامین منابع مالی هستند. وکیل استارت‌آپ در طول فرآیند جذب سرمایه، می‌تواند درباره بهترین گزینه‌های ممکن به عنوان سرمایه گذرا، اعم از سرمایه گذاری در مرحله کشت ایده، سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر یا سرمایه‌گذاری جمعی و ساختار آنها را (به صورت وام یا سهام) مشورت دهد.

وکیل استارت‌آپ سطحی از قدرت در تصمیم گیری را که می خواهید به عنوان موسس در ساختار هئیت مدیره حفظ کنید، درنظر می گیرد. یک وکیل استارت‌آپ قراردادهای سرمایه‌گذاری را بررسی می‌کند و در مورد اثرات طولانی مدت آنها به شما مشاوره می‌دهد.

اسناد سرمایه‌گذاری، اسناد عملیاتی و سند چشم‌انداز همکاری پیچیده و تکنیکی هستند. شما به فردی متخصص در زمینه تامین مالی استارت‌آپ نیاز دارید تا علاوه بر شرح شرایط، مراقب منافع شما باشد.

وکلایی که با مسیرهای تامین مالی استارت‌آپ آشنایی دارند، می‌توانند به شما کمک کنند تا ساختارهای مالی، شرایط معامله، مسائل مربوط به مالیات و انطباق و پیامدهای قانونی تامین منبع مالی را بررسی کنید. یک وکیل باتجربه استارت‌آپی همچنین امیدوار است که تجربه شرکت در چندین معامله مالی را داشته باشد و حتی ممکن است بتواند به شما در مذاکره در مورد شرایط، ضوابط و ارزش گذاری سرمایه‌گذاری بر استارت‌آپ شما کمک کند.

۵. مالیات

هر شرکت مشغول به کار باید قوانین مالیات را جزو اولویت‌های خود قرار دهد. یک وکیل استارت آپ شما را در زمینه فرآیندهای تقریبا پیچیده مالیاتی کمک و راهنمایی خواهد کرد.

۶. حفاظت از مالکیت معنوی

برای ایجاد هر نوع مالکیت معنوی (IP) ممکن است نیاز به یک وکیل برای محافظت از دارایی‌های معنوی خودتان داشته باشید. وظیفه یک وکیل استارت آپ محافظت از کسب و کار شما و مشاوره در زمینه رشد و پایستگی آن است. وکیل در مورد ثبت مالکیت معنوی و زمان عقد پیمان‌نامه‌های عدم افشا مشاوره می دهد.

یک وکیل متخصص در زمینه IP می‌تواند در ثبت برند تجاری و حق نشر، تشکیل پرونده برای درخواست ثبت اختراع و مکاتبه با مسولین مرتبط با ثبت اختراع کمک کند. به ویژه فرآیند تشکیل پرونده برای ثبت اختراع طولانی و پیچیده است و بسیاری از بنیانگذاران و مخترعان استفاده از یک وکیل را برای کمک به این فرآیند انتخاب می کنند. یک متخصص ثبت اختراع می تواند به شما کمک کند:

تعیین کنید که آیا IP شما قابل ثبت است یا خیر
ثبت اختراع موقت
انجام تحقیقات ثبت اختراع
پیش نویس و تشکیل پرونده درخواست ثبت اختراع
پاسخگویی به ماموران بررسی اختراع
دریاف و حفظ ثبت اختراع شما
تبعیت از مقررات
بسته به صنعت و ماهیت کسب‌وکارتان، ممکن است نیاز داشته باشید تا با یک وکیل متخصص در انطباق شرکت‌ها مشورت کنید، برای این که مطمئن شوید استارت‌آپ شما با قوانین و مقررات فدرال، ایالتی و محلی مطابقت دارد.

یک وکیل استارت آپ در مورد مقررات خاص پیشروی کسب و کار شما و در مورد رعایت آنها به شما کمک می‌کند. تقریباً همه استارت‌آپ‌ها باید از یک سری قوانین و مقررات پیروی کنند. استارت‌آپ‌ها همراه با کارمندان و افراد شاغل در صنعت که تحت نظارت شدید قرار دارند، باید به‌ویژه مراقب رعایت قوانین باشند.

وکلا می توانند به شما در زمینه بررسی دقیق قوانین محلی، قوانین کار و استخدام، مقررات اداره ایمنی و بهداشت شغلی، قوانین و مقررات زیست محیطی، مقررات کمیسیون تجارت فدرال، قوانین اوراق بهادار، قوانین ضدانحصار و حریم خصوصی و سایر قوانین مطابق با کسب و کار شما کمک کنند.

۷. توافق نامه با کاربران(مخاطبین) وب سایت و حریم خصوصی داده‌ها

امروزه اکثر مشاغل دست کم با داشتن یک وب سایت یا یک حساب کاربری در پلتفروم‌های اجتماعی، فعالیت دیجیتالی قوی دارند. این فعالیت مجازی چالش‌ها و ریسک‌های مخصوص به خود را دارد.

وکیل شما این توانایی را دارد که اسناد ضروری مورد نیاز برای حمایت حضور و فعالیت شما در این فضا را فراهم و استراتژی های بازاریابی آنلاین را برای شما تهیه کند. به عنوان مثال یک وکیل در زمینه شرایط و ضوابطی که یک وب سایت، باید به خصوص از نظر جمع‌آ‌وری و استفاده از داده های شخصی داشته باشد، می‌تواند به شما مشاوره دهد.

شما می توانید با یک وکیل در مورد تهیه پیش نویس و بررسی قراردادهای کاربری و سیاست‌های حفظ حریم خصوصی خود صحبت کنید. مانند بسیاری از موقعیت‌های موجود در این لیست، نیاز به مشورت با یک وکیل به ماهیت محصول، خدمات، اپلیکیشن و نیازهای استارت آپ شما بستگی دارد.

توافق‌نامه‌های مرتبط با کاربر، سیاست‌ها در راستای حفظ حریم شخصی، شرایط و ضوابط و توافق نامه های قراردادی برای کاربران، همگی در جهت محافظت از استارت‌آپ شما در برابر خطرات پیشرو در دنیای وب است.

آنها قراردادهایی را بین استارتاپ و مشتریان یا کاربران شما در زمینه حقوق و مسئولیت‌های هر دو طرف منعقد می کنند. با اینکه این امکان وجود دارد که الگوهایی را برای هر یک از این قراردادها به صورت آنلاین پیدا کنید، اما شرایط و ضوابط آن باید مطابق با شرایط و نیازهای کسب و کار شما باشد.

بنابراین اگر می‌خواهید بدانید که آیا توافق‌نامه‌های کاربری وب سایت شما می تواند از شما در برابر چالش های احتمالی مصونیت می دهد و آیا حق سلب مسئولیت شما در دادگاه حفظ می شود، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید تا این موارد حقوقی را بررسی و به شما مشاوره دهد.

۸. میزان سهام و مشارکت بنیانگذاران

زمانی که تصمیم به انتشار سهام جدید یا انتقال سهام دارید، باید وکیل استخدام کنید. وکلای استارت‌آپ میزان سهام بنیانگذاران و شرایط احراز صلاحیت را مشخص می‌کنند.

در زمان انتشار سهام جدید، باید از اساسنامه شرکت و توافق سهامداران پیروی کنید. همچنین، شما باید از قوانین ایالتی و فدرال مربوط به اوراق بهادار که در ایالت مدنظر شما اعمال می‌شود، پیروی کنید. یک وکیل متخصص در بازارهای سرمایه می‌تواند به شما کمک کند تا با اساسنامه شرکت استارت‌آپ خود و تمام قوانین قابل اجرای ایالتی و فدرال مطابقت داشته باشید.

وکلای بازار سرمایه در مورد اینکه شما از قانون پیروی، فرآیند صحیح تأییدیه را طی می‌کنید، سهام منتشر می‌کنید، سهام را انتقال می دهید و انتشار سهام کارکنان و اختیار سهام کارکنان را تنظیم و حفظ می‌کنید، مطمئن شود.

۹. تنظیم و بررسی قراردادها

قراردادها برای تحقق چشم‌اندازهای استارت‌آپ‌ها امری ضروری است. این قراردادها شامل قراردادهای مربوط به سرمایه‌گذاری گرفته تا توافق‌نامه‌های بنیانگذاران و میزان مشارکت و سهام آنها و غیره می‌شود.

عقد قراردادها نه تنها از بروز ریسک‌های آتی جلوگیری می‌کند، بلکه از صرف غیر ضروری هزینه و تحمیلات مالی در استارت آپ ها جلوگیری می کند تا بنیانگذاران تمرکز خود را تنها بر محصول خود بگذارند.

استارت آپ‌های نوپا به ویژه مواردی که پتانسیل رشد بالایی دارند، احتمالا دنبال تامین مالی یا کسب سرمایه خواهند بود. یک وکیل استارت آپ با تجربه با تهیه پیش نویس و بررسی قراردادها در این زمینه به خوبی آشنا است.

توافق‌نامه بنیانگذاران
هنگام تهیه و امضای قرارداد بنیانگذاران، باید با یک وکیل استارتاپ مشورت کنید. اگرچه می‌توانید بایگانی قراردادهای بنیان‌گذاران را به صورت آنلاین پیدا کنید، اما این توافق‌نامه برای هر استارت‌آپی می‌تواند متفاوت باشد و ممکن است فرم استانداردی را پیدا نکنید که همه نیازهای شما را برآورده کند.

علاوه بر این، قراردادهای بنیانگذاران پیچیده است و باید به مجموعه‌ای از مسائل بپردازد. قرارداد ایده‌آل بنیانگذاران باید شامل موارد زیر باشد:

سهام
واگذاری
مالکیت IP
عناوین بنیانگذاران
تصمیم‌گیری
سرمایه
انتشار سهام
عدم رقابت
عدم افشای
خروج یک بنیانگذار
اینها مواردی هستند که باید در زمان تصمیم گیری برای تهیه پیش‌نویس یا امضای توافق نامه بنیان‌گذاران بدون مشورت وکیل به آنها دقت کنید و هر بند را به دقت بخوانید و قبل از امضای توافق‌نامه، نسبت به ویژگی‌ها و پیامدهای آن آگاه باشید.

ب) توافق‌نامه‌های محرمانه

بهتر است از یک وکیل برای تهیه پیش نویس یا بررسی توافق نامه های محرمانه خود استفاده کنید. توافق‌نامه‌های محرمانه که تحت عنوان توافق‌نامه‌های عدم افشا نیز شناخته می‌شوند، سهم مهمی در محافظت از استارت‌آپ شما دارند. توافق‌نامه‌های عدم افشا، توافق‌نامه‌هایی بین‌طرفین هستند که یک رابطه محرمانه را شکل می دهند و به منظور محافظت از ایده‌ها، فرآیندها، اسرار تجاری، لیست مشتریان و هر نوع اطلاعات محرمانه دیگری به امضای طرفین می رسد.

کسانی که باید چنین توافق‌نامه‌ای را امضا کنند، شامل شرکای تجاری بالقوه، بنیانگذاران، کارمندان، فریلنسرها، پیمانکاران، مشاوران، تامین کنندگان و فروشندگان و نهایتا سرمایه‌گذاران می‌شود. اگر چنین توافق‌نامه‌ای قابل اجرا نباشد، ارزش ثبتی نخواهد داشت. زبان، جزئیات و شرایط توافق باید واضح و قابل پیگیری قانونی باشد. یک وکیل می‌تواند به شما در تعیین زمان نیاز به توافق‌نامه عدم افشا، لیست امضاکنندگان آن و ثبت یک توافق نامه با زبان و شرایط مناسب کمک کند.

۱۰. الحاق

شما ممکن است بخواهید یک وکیل استارت آپی را استخدام کنید تا به استارت آپ شما بپیونند. الحاق مورد نیاز برای توسعه محصول یا خدمات شما و آماده سازی مقدمات استارت آپ شما ممکن است زمان‌بر و هزینه بر باشد.

با توجه به این که امکان ثبت نام بدون نیاز به وکیل وجود دارد (مخصوصا در مورد تصمیم به تاسیس شرکت با مسولیت محدود) اما توصیه می شود حداقل هنگام تشکیل شرکت با یک وکیل مشورت کنید.

وکلای استارت‌آپ می‌توانند به شما در درک پیچیدگی‌های مربوط به الحاق (پیوستگی بین اشخاص حقیقی/حقوقی بر سر مورد مشترک)، انتخاب ساختار کسب‌وکار، انتخاب محل الحاق و اطمینان از ترتیب درست و اصولی روند کار در زمان ارائه درخواست استارت‌آپ کمک کنند.

۱۱. استخدام کارمند

در هنگام استخدام کارمندان ابتدایی یا کلیدی ممکن است نیاز داشته باشید با یک وکیل مشورت کنید. اگرچه می‌توانید از سرویس های منابع انسانی یا نرم‌افزار منابع انسانی برای استخدام اولین کارمندان خود استفاده کنید، توافق‌نامه‌های استخدامی، توافق‌نامه‌های عدم افشای اطلاعات و قراردادها با پیمانکاران سخت و پرهزینه هستند.

اشتباه در مورد هر کدام آن ها، می تواند برای استارت آپ شما بسیار گران تمام شود. وکلایی که در قانون کار تخصص دارند می توانند به شما در درک قوانین محل کار، ایجاد توافق نامه های عدم افشا، پیش نویس قراردادهای استخدامی، حل و فصل اختلافات استخدامی و اطمینان از رعایت قوانین و مقررات مربوط به کسب و کارتان کمک کنند.

سخن پایانی

مشاوره با یک وکیل استارت آپ در مراحل ابتدایی کسب و کار شما بسیار مهم است، به ویژه اگر می خواهید کسب و کار خود را از مشکلات قانونی که ممکن است برای هر کسب و کاری پیش بیاید، حفظ کنید. وکلای استارت آپی نه تنها تجربه حقوقی خود را در اختیار شما قرار می دهند، بلکه با داشتن تجربه تجاری و خلاقیت می توانند به موفقیت شما کمک کنند.

توجه کنید زمانی که در مورد یک موضوع حقوقی نامطمئن هستید، استخدام وکیل می تواند در هزینه شما صرفه‌جویی کند و به شما کمک کند از اشتباهاتی که منجر به عواقب ناخواسته و پرهزینه می‌شود، اجتناب کنید. شما می‌توانید مطمئن باشید که کسب و کار شما در دستان یک وکیل امن است.

در این زمینه، مجموعه حقوقی مهاجرتی کانادا می‌تواند طرح و رزومه شما را برای افزایش موفقیت بررسی، آنالیز و اصلاح کنند و در طول مسیر تا دریافت ویزا و بعد آن، برای دریافت ویزای کار تا زمان کسب اقامت دائم از شما پشتیبانی و به تسریع پرونده شما کمک کنند.

همچنین، می‌توانید در طول پروسه، با تکیه بر تجربه بالا و علم به روز مهیار حلاج پور، وکیل رسمی مهاجرت و عضو رسمی شورای قانون گذاری مهاجرت، مسائل حقوقی پیشرو را در بهترین و صحیح‌ترین شکل ممکن رفع کنید و با مشورت گرفتن مداوم ، نگران بروز چالش‌های احتمالی نباشید.