تکمیل درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا شامل چندین مرحله است. یک اشتباه در هر یک از این مراحل می‌تواند بر برنامه شما تأثیر منفی بگذارد. در نظر داشته باشید که عوامل بسیاری می‌توانند موفقیت یا شکست در تقاضای مهاجرت از طریق ویزای استارت‌آپ را تحت شعاع خود قرار دهد.

بررسی و شناخت عوامل شکست و افزایش موفقیت در این روند می‌تواند کمک شایانی به گرفتن پذیرش ویزا در سریع‌ترین زمان ممکن بکند. همچنین رفع اشتباهات رایجی که در طول این مسیر بر سر راه متقاضیان است، می‌تواند اثر مهمی در موفقیت در ویزای استارت‌آپ داشته باشد.

در این گزارش تلاش کرده‌ایم تا به بررسی عوامل و اشتباهاتی که می‌تواند به ترتیب باعث موفقیت یا عدم موفقیت درخواست ویزای استارت‌آپ شما شود، پردازیم.

عوامل موثر در عدم موفقیت ویزای استارتاپ کانادا

برای کسب اطلاعات دقیق و بروز درباره ویزای استارت آپ کانادا این مقاله را از دست ندهید.

عوامل موثر در موفقیت ویزای استارت آپ

کانادا دارای یک اکوسیستم فعال در حوزه استارتآپ است و مهاجران نیز نقش بسیار مهمی در پویایی این اکوسیستم دارند.

بر اساس گزاراش‌های شورای اقتصاد نوآوری، یک سوم کل استارت آپ‌های در کانادا متعلق به مهاجران یا فرزندان مهاجران است. نرخ موفقیت در ویزای استارت آپ بالای 75 درصد است. 78 درصد از استارت‌آپ‌هایی که توسط سرمایه گذاران تجاری انکوباتور،80 درصد از استارت‌آپ‌های که توسط شبکه‌های سرمایه‌گذاری انجل (فرشته) و 43 درصد از استارت‌آپ‌های که توسط صندوق سرمایه‌گذاری ریسک پذیر پشتیبانی می‌شوند، مورد تایید قرار می گیرند.

کشور کانادا قصد دارد از سال 2021 تا 2023، سالانه 500 اقامت دائم جدید تحت عنوان ویزای استارت‌آپ عطا کند. تا اکتبر 2021، بک لاگ متقاضیان ویزای کسب و کار استارت‌آپ دارای 6442 نفر بود.

188 نفر در حال انتقال برنامه‌های استارت‌آپ خود از طریق کسب و کار بودند و پرونده 100 نفر نیز در دست بررسی بود.

اشتباهات رایج کارآفرینان استارت‌آپی کانادا

مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟ در اینجا بخوانید.

آمار میزان موفقیت و شکست استارت‌آپ ­ها در کانادا

سالانه حدود 95 هزار کسب و کار جدید در کانادا راه­اندازی و روزانه 260 شرکت ثبت می‌شود. 9/98 درصد مشاغل کانادایی مربوط به شرکت‌های کوچک تا متوسط و 56 درصد استارت‌آپ­ها مایل به خرید یک کسب و کار برای خود هستند.

تحقیقات نشان می­دهد که 5/21 درصد استارت‌آپ‌ها در سال اول و 30 درصد در سال دوم و 50 درصد در سال پنجم با شکست مواجه می‌شوند و تقریبا تا 10 سال بعد 70 درصد استارت‌آپ­ها در بازار باقی نمی‌مانند.

در واقع می‌توان اینگونه بیان کرد که از هر 10 استارت آپ، 9 استارت آپ شکست می­خورد. دلایل این شکست می‌تواند کمبود بودجه (29%)، سرمایه­گذاری در بازار اشتباه، بازاریابی ضعیف (14%)، تحقیقات کم  درباره کسب و کار خود و دانش ضعیف نسبت به صنعت باشد.

هر استارت آپی تنها یک درصد شانس یونیکورن (به معنای ارزش بازاری بیش از یک میلیارد دلاری) شدن را دارد. براساس آمار تداوم استارت‌آپ‌ها در بازار، 4/70 درصد از شرکت­های خرد (بسیار کوچک) حتی پس از پنج سال در بازار باقی می‌مانند.

این شرکت‌های خُرد معمولا دارای یک تا چهار کارمند هستند و نرخ شکست پایین‌تری نسبت به شرکت­های کوچک دارند. چالش اول بر سر راه کارآفرینان (75% آن­ها) تامین منبع مالی، چالش دوم فروش (63% آن­ها) چالش سوم تضمین نقدینگی مناسب و منظم (62%) است.

در کانادا، استان بریتیش کلمبیا و استان ساسکاچوان بیشتر درصد اشتغال در زمینه کسب و کار کوچک تا متوسط را دارند.

در نهایت، اگر شما علاقه‌مند به راه اندازی یک استارت‌آپ در کانادا هستید، باید بدانید داشتن بودجه مالی کافی برای حمایت از یک کسب و کار جدید از عوامل مهم موفقیت طولانی مدت است.

با این حال، داشتن سرمایه به تنهایی نمی‌تواند یک شرکت موفق بسازد. طبق آمار استارت‌آپ‌ها، یک کارآفرین باید درک عمیق و درستی از بازار، تیمی متنوع و چشم‌اندازی روشن از آینده کاری شرکت داشته باشد.

اشتباهات رایج در فرآیند ویزای استارت آپ کانادا و پیشنهاداتی برای رفع آن‌ها

1.عدم استفاده از وکیل حرفه‌ای مهاجرت

شاید تصور کنید که درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا یک فرآیند ساده است، اما اینطور نیست. شما باید چند اقدام مهم و کلیدی باید برای اطمینان از موفقیت‌آمیز بودن درخواست خود انجام دهید و  در نظر داشته باشید که هرگونه اشتباهی در این مسیر، شانس تایید شما را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

اهمیت استفاده از وکیل مهاجرت حرفه‌ای را دست کم نگیرید. یک وکیل خوب می‌تواند به شما کمک کند  تمام مدارک مورد نیاز برای شروع درخواست اولیه تا مصاحبه نهایی را آماده و بررسی کنید و مطمئن شوید که همه چیز مرتب است.

همچنین، آن‌ها می‌توانند به شما در مورد سؤالاتی که در طول فرآیند مصاحبه ممکن است پرسیده شود، کمک کنند و  بهترین روش‌های آماده شدن برای مصاحبه را به شما معرفی دهند. بنابراین مطالعه مقاله وکیل ویزای استارتاپ کانادا برای آشنایی با چگونگی انتخاب وکیل مهاجرت ضروری است. 

2. عدم رعایت جدول زمانی تعیین شده توسط دفتر ویزا

اگر از جدول زمانی تعیین شده توسط دفتر ویزا پیروی نکنید، روند ویزای استارت‌آپ کانادا می‌تواند بسیار خسته‌کننده باشد. در زیر، به چند اشتباه رایج اشاره شده است که باید از آن‌ها اجتناب کنید:

  • عدم ارسال به موقع تمام مدارک مورد نیاز، حتی یک سند می‌تواند منجر به تاخیر در جواب درخواست شما یا حتی باعث رد کامل آن شود. مطمئن شوید که تمام مدارک مورد نیاز را در اسرع وقت ارسال کنید و تاریخ سررسید هر مدرک را پیگیری کنید تا با مشکلی مواجه نشوید.
  • تمام اطلاعات مورد نیاز به طور دقیق در فرم درخواست شما منعکس شده باشد، از جمله: نام، تاریخ تولد و جزئیات آدرس. اگر اطلاعات دقیق را ارائه نکنید، ممکن است درخواست شما به طور کلی رد شود یا با تأخیر بیشتری در پردازش مواجه شود.
  • به دستورالعمل‌های ارائه شده توسط دفتر ویزا دقت کنید و مطمئن شوید که همه چیز را به درستی و کامل انجام داده‌اید. پس از پر کردن فرم‌ها سعی نکنید هیچ تغییری ایجاد یا مطلبی به آن اضافه کنید، چون این کار می‌تواند منجر به تاخیر یا خطا در روند ارسال درخواست شما شود.
  • قبل از درخواست ویزای استارت‌آپ، برای سفر به خارج از کانادا برنامه‌ریزی کنید. اگر در طول بازه زمانی درخواست ویزای استارت‌آپ، قصد سفر به خارج از کانادا را دارید، این کار می‌تواند منجر به تاخیر در رسیدگی به درخواست شما و یا به طور کلی احتمال رد آن شود. تمام مدارک لازم را از قبل از زمان سفر ارسال کنید تا هیچ‌گونه عوارض غیرمنتظره‌ای در طول مسیر پیش نیاید.

3. عدم سفر به کانادا برای درخواست

درست است که شما مشتاق هستید تا ماجراجویی جدید خود را در کانادا شروع کنید، اما قبل از اینکه بتوانید این کار را انجام دهید، باید برای ویزای استارت‌آپ درخواست دهید. امکان درخواست ویزای استارت آپ به صورت آنلاین وجود دارد، اما این کار توصیه نمی‌شود.

بهترین راه برای اطمینان از پردازش درست درخواست شما این است که به کنسولگری کانادا  مراجعه کنید و شخصاً درخواست خود را ارسال کنید. این کار کمک می‌کند تا از پردازش درست و بدون تاخیر درخواست خود مطمئن شوید.

4. عدم توانایی کافی برای صحبت به زبان انگلیسی

با توجه به اینکه کانادا کشوری انگلیسی زبان است، در صورتی که برای ویزای استارت‌آپی درخواست می‌کنید، توانایی مکالمه به زبان  انگلیسی حائز اهمیت است.

عدم ارائه شواهد مستند از اشتباهات در اخذ ویزای استارتاپ

 5. عدم ارائه شواهد مستند

یکی از مهمترین مراحل مهاجرت به کانادا به عنوان کارآفرین استارت‌آپی، اطمینان از ارسال تمامی مدارک لازم است.

این مدارک شامل مواردی مانند اثبات وجود بودجه، طرح های تجاری و سایر اسناد حمایتی است.

هنگام درخواست ویزای استارت‌آپ در کانادا چند اشتباه رایج وجود دارد. اولاً، عدم ارائه شواهد مستند از وجود شرکت می‌تواند منجر به تاخیر یا رد درخواست شما شود. ثانیاً، درخواست خیلی زود هنگام می‌تواند منجر به تاخیر یا رد درخواست شما شود.

ثالثاً، اظهارات نادرست در مورد درخواست شما ممکن است منجر به مجازات یا حتی اخراج شود. در نهایت، اطمینان از پر کردن و ارسال صحیح کلیه مدارک برای درخواست موفقیت‌آمیز ویزای راه‌اندازی ضروری است.

تهیه اسنادی که بتوانند از طرح شما پشتیبانی کنند، می‌توانند به فرآیند اخذ ویزای استارت‌آپ شما کمک کند. این اسناد می‌تواند شامل اسناد مرتبط با طرح، صورت‌های مالی و توضیحات جامع در مورد محصول یا خدمات مدنظر باشد.

ارائه اظهارنامه مالیات بر درآمد در سه سال گذشته نیز می‌تواند مدرکی بر ثبات مالی شما باشد. این مستندات نشان‌دهنده آمادگی و پتانسیل تداوم طرح پیشنهادی شما است.

 6. عدم توانایی مالی برای زندگی در کانادا

بدون تامین منبع مالی کافی، بسیاری از استارت‌آپ‌ها به دلیل کمبود منابع یا ناتوانی در رقابت با کسب و کارهای بزرگ شکست می‌خورند.

صرف زمان لازم برای یافتن سرمایه‌گذاران واجد شرایط، موفقیت شما را تضمین می‌کند. همچنین، برخی شرایط خاص را باید قبل از درخواست برای ویزای استارت‌آپ، رعایت کنید:

شما باید حداقل 50 هزار دلار سرمایه در کانادا داشته باشید. بسیاری از افرادی که به عنوان بنیانگذار استارت‌آپ به فعالیت در کشور کانادا فکر می‌کنند، ممکن است این سوال را داشته باشند که چگونه می‌توانند در این کشور زندگی کنند.

حقیقت این است که در ابتدا زندگی با درآمد محدود یک استارت‌آپ در کانادا دشوار است، اما راه‌هایی وجود دارد که می‌توان آن را عملی کرد.

اشتباهات رایجی که مهاجران زودهنگام درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا مرتکب می‌شوند

در اینجا برخی از اشتباهات رایجی که مهاجران زودهنگام درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا مرتکب می‌شوند، آورده شده است:

  • در نظر نگرفتن کمک های مالی

بسیاری از مردم نمی‌دانند که بسیاری از برنامه‌های دولتی به طور خاص برای مهاجران جدید است. به عنوان مثال، برنامه نامزدی مهاجرتی انتاریو، به نامزدهای استانی 300 هزار دلار در یک تجارت انتاریو سرمایه‌گذاری کنند و حداقل 10 شغل برای شهروندان کانادایی یا مقیم دائم در طی دو سال از ورود خود ایجاد کنند، اقامت دائم ارائه می‌دهد. این برنامه برای افراد سرتاسر دنیا باز است و نیازی نیست شما حتما شغلی داشته باشید!

  • پس انداز نکردن پول کافی

اشتباه دیگری که بسیاری از تازه واردان مرتکب می‌شوند این است که پول کافی پس‌انداز نمی‌کنند. در حالی که هزینه‌های اولیه زندگی در کانادا گران است. با برنامه‌ریزی دقیق و بودجه‌بندی، با درآمد کم هم می‌توانید از پس مخارج برآیید. اگر بتوانید قبل از نقل مکان به اندازه کافی پول پس‌انداز کنید، می‌توانید هزینه‌های زندگی خود را در حالی که به دنبال کار هستید و در جامعه جدید خود مستقر می‌شوید، پوشش دهید.

  • این تصور که همه چیز در کانادا رایگان است

در حالی که بسیاری از  موارد از جمله مراقبت‌های بهداشتی و آموزش در کانادا رایگان است. با این وجود بسیاری از موارد هزینه بر هستند. به عنوان مثال، اگر صرفه‌جویی و احتیاط نکنید، ممکن است تمام درآمد شما صرف اجاره و قیوض آب و برق شود. برنامه‌ریزی از قبل به شما کمک می‌کند که به اندازه کافی پول در هر ماه برای هزینه‌ها کنار بگذارید تا بتوانید از زندگی بدو ن استرس برای مسائل مالی، لذت ببرید.

  • استرس بیش از حد در مورد وضعیت مهاجرت

اگر مهاجر بودن به اندازه کافی شما را تحت فشار قرار می‌دهد، اضافه کردن استرس ناشی از تلاش برای درخواست ویزای استارت آپ تنها فشار بیشتری را بر روی شانه‌های شما وارد می‌کند. از مواردی مانند خبر بدی در مورد وضعیت درخواست شما یا هزینه‌های غیرمنتظره که باعث می‌شود مهاجرت برای شما، دلهره‌آور یا غیرممکن به نظر برسد، قبل از این که کاملاً منصرف شوید، اگاه شوید و در ابتدا در مورد آن‌ها با شخص دیگری صحبت کنید.

 7. عدم امکان دریافت مجوز کار معتبر

اول و مهمتر از همه، اگر نتوانید مجوز کار معتبر را دریافت کنید، شرکت استارت‌آپ شما احتمالا با توقف مواجه خواهد شد.

برای واجد شرایط بودن برای دریافت ویزای استارت‌آپ در کانادا، باید مدارکی ارائه دهید که نشان دهد شرکت شما با برنامه‌ پیش می‌رود و هیچ شرکت کانادایی نمی‌تواند کار شما را انجام دهد.

علاوه بر این، مهم است که مطمئن شوید پیشنهاد تجاری شما به خوبی واضح و واقع بینانه است. سعی نکنید یک مدل کسب و کار کاملا جدید را در اقتصاد کنونی کانادا ترسیم کنید.

در نهایت، همیشه به خاطر داشته باشید که فرآیند ویزای کانادا ممکن است طولانی باشد و ممکن است به چندین دور تشریفات اداری نیاز داشته باشد. از رویای خود زودتر از موعد ناامید نشوید!

 8. عدم ارائه پشتیبانی مناسب

اگر کارآفرینی هستید که به دنبال راه‌اندازی یک کسب و کار در کانادا هستید، قبل از درخواست برای ویزای استارت‌آپ مطمئن شوید که تمام برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام داده‌اید.

در این قسمت به برخی از اشتباهات در این زمینه در هنگام درخواست ویزای استارت‌آپ اشاره شده است:

بسیاری از کارآفرینان، در هنگام شروع کسب و کارشان، سهل‌انگاری می‌کنند. بدون حمایت کافی، ممکن است درگیر مسائل مختلف شوید و نتوانید برنامه‌های خود را طبق برنامه‌ریزی پیش ببرید.

تلاش برای انجام تمام کارها به تنهایی، آن هم با علم اینکه کسب ویزای استارت آپ تنها هدف شما نیست و بخش مهمی از روند درخواست اقامت دائم شما است، می‌تواند شما را درگیر مشکلات کند.

از دریافت کمک مناسب در زمان شروع کار غافل نشوید به این دلیل که در دراز مدت باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه شما می‌شود.

9. توانایی در برقراری ارتباط

اگر برای ویزای استارت‌آپ کانادا درخواست می‌دهید، توانایی برقراری ارتباط با مقامات مهاجرت کانادا بسیار مهم است.

در ادامه، برخی از اشتباهات رایج در این زمینه را که کارآفرینان هنگام درخواست ویزای استارت آپ در کانادا مرتکب می‌شوند، بیان شده است:

  • فعال نبودن

هنگامی که برای ویزای استارت‌آپ در کانادا درخواست می‌کنید، باید فعال باشید و اهداف خود را با مقامات مهاجرت کانادا در میان بگذارید.

اطمینان حاصل کنید که تمام مدارک مورد نیاز را به سرعت ارسال کرده‌اید و وضعیت درخواست خود را پیگیری می‌کنید. در صورت وجود هرگونه تغییر، حتماً اطلاعات برنامه خود را بر اساس آن به روز کنید.

  • انتظار خیلی طولانی

هر چه زودتر برای ویزای استارت‌آپ در کانادا درخواست دهید، بهتر است. زمان بیشتری برای آماده‌سازی و به حداقل رساندن تاخیرهای احتمالی در این راه خواهید داشت.

با این حال، تا آخرین لحظه منتظر نباشید. چراکه درخواست‌هایی که خیلی دیر ثبت می‌شوند ممکن است رد شوند یا پردازش آن‌ها بیشتر طول بکشد.

  • عدم رعایت شرایط اقامت

برای واجد شرایط بودن برای ویزای استارت‌آپ کانادا، باید شرایط اقامت را داشته باشید. به عبارت دیگر، در طول دوره درخواست ویزای شما (معمولاً شش ماه)، به صورت تمام وقت در کانادا زندگی کنید.

اگر نتوانید این شرایط را برآورده کنید، ممکن است درخواست شما رد شود یا پردازش آن بیشتر طول بکشد.

علل شکست درخواست راه اندازی استارت‌آپ ­ها در کانادا

 10. آماده نبودن برای حل مشکلات

یکی از  اشتباهات رایج کارآفرینان هنگام درخواست ویزای استارت‌آپ کانادا، آماده نبودن برای حل مشکلات است.

کارآفرینان غالبا فکر می‌کنند که می‌توانند هر مشکلی را به تنهایی حل کنند، اما به ندرت چنین چیزی ممکن است. در واقع، در بیشتر موارد، کارآفرینان بهتر است از سایر متخصصین در زمینه کسب و کار خود کمک بگیرند.

برای مثال، با همکاری با یک وکیل حرفه‌ای مهاجرت، آنها می‌توانند اطمینان حاصل کنند که درخواست آنها به خوبی سازماندهی شده و شواهد اساسی و لازمه  را دارد.

اگر پس از راه‌اندازی در یافتن بودجه یا رسیدگی به مسائل حقوقی مشکل داشتند، باید برای مشاوره با کارشناسان صنعت تماس بگیرند. انجام این کار نه تنها باعث صرفه‌جویی در زمان و هزینه آن‌ها می‌شود، بلکه به آن‌ها کمک می‌کند تا از بروز مشکلات احتمالی در مسیر پیشرفت خود جلوگیری کنند.

 11. صادق نبودن

یکی دیگر از اشتباهات رایج کارآفرینان استارت‌آپی کانادایی، اظهارات نادرست در فرم درخواست آن‌هاست.

این اشتباهات می‌تواند شامل ارائه اطلاعات نادرست در مورد کسب و کار شما یا اغراق در سود بالقوه آن باشد. اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است درخواست شما به این دلیل رد شود که در مورد جنبه‌های خاصی از آن دروغ گفته‌اید.

در این مورد، برخی از اشتباهاتی که کارآفرینان هنگام درخواست ویزای استارت آپ کانادا مرتکب می‌شوند، بیان شده است:

  • صادق نبودن در مورد وضعیت شرکت: اگر مطمئن نیستید که شرکت شما واقعاً یک استارت‌آپ است، صادق باشید. اگر نتوانید ثابت کنید که شرکت شما خاصیت یک استارت‌آپ را دارد، ممکن است واجد شرایط دریافت ویزا نباشید.
  • جعل مدارک: اطلاعات دقیقی در مورد تجربه و مدارک خود برای پشتیبانی از درخواست ویزای استارت‌آپ ارائه دهید. جعل یا اغراق در اطلاعات می‌تواند منجر به رد ویزا و جلوگیری از راه‌اندازی کسب و کار شما در کانادا شود.
  • عدم ارائه شواهد کافی: شواهد دقیقی را برای حمایت از پرونده خود ارائه دهید، از جمله کپی مجوزهای تجاری، قراردادها و سایر اسناد مرتبط. در صورت لزوم، یک وکیل برای کمک به روند درخواست استخدام کنید.

12. ارزش قائل نشدن برای وقت خود

بسیاری از کارآفرینان با قصد راه‌اندازی یک شرکت به کانادا می‌آیند و روند ویزا را به سرعت پیش می‌برند. با این حال، این همیشه بهترین استراتژی نیست.

ویزای استارت‌آپ کانادا برنامه‌ای است که به سرمایه‌گذاران، کارمندان و کارآفرینان کشورهای منتخب اجازه می‌دهد تا حداکثر دو سال به کانادا مهاجرت کنند و پس از سه سال فرصت درخواست اقامت دائم را داشته باشند.

برای واجد شرایط بودن برای ویزای استارت آپ، باید کسب و کار خود را در دو سال گذشته در کانادا راه‌اندازی کرده باشید، یک برنامه انکوباسیون یا شتاب دهنده را در کانادا با موفقیت به پایان رسانده باشید و نشان دهید که کسب و کار شما پتانسیل موفقیت در کانادا را دارد.

 13. نبود روحیه کار تیمی

اگر می خواهید برای ویزای استارت‌آپ کانادا اقدام کنید، باید چند نکته را در نظر داشته باشید. ابتدا مطمئن شوید که کسب و کار شما واقعا ایده جدید و متفاوت است.

ایده‌های کسب‌وکارهای دیگران را کپی یا سرقت نکنید. این کار احتمالا منجر به رد درخواست شما می‌شود. دوم، برای یک کار تیمی آماده باشید.

شما باید از نزدیک با شریک یا هم بنیانگذار خود کار کنید و به طور منظم در طول فرآیند با آن‌ها ارتباط برقرار کنید. در نهایت، زیاده‌روی نکنید و پول را صرف هزینه‌های غیرضروری نکنید.

افزایش شانس موفقیت ویزای استارتاپ کانادا با کمک وکیل مهاجرتی 

با آگاهی از اهمیت نحوه ارائه و چهارچوب یک طرح جامع و به‌روز و همچنین تهیه مستندات کافی برای رفع تمام موارد احتمال ریجکتی، یک مجموعه حقوقی مهاجرتی می‌تواند کمک شایانی به ارائه خدمات برای پیشبرد هر چه بهتر و سریع تر اهداف مدنظر شما بکند.

همچنین مشورت با وکیل مهاجرتی کانادا که تجربه موفقیت در اخذ ویزای استارت‌آپ را دارد مسیر را برای شما آسان‌تر می کند.

در این زمینه، مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس می‌تواند طرح و رزومه شما را برای افزایش موفقیت بررسی و اصلاح کنند و در طول مسیر تا دریافت ویزا و تا زمان کسب اقامت دائم از شما پشتیبانی کند.

کارشناسان و مشاوران ما به شما درباره چگونگی برجسته کردن درخواست خود برای افزایش شانس پذیرش در برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا، کمک می‌کنند و درباره نحوه تهیه اسناد و الزامات مناسب برای درخواست مشاوره می‌دهند.

مجموعه کاناداپاس، کارآفرینان را گام به گام در فرآیند درخواست راهنمایی می‌کند. شنا می‌توانید در این پروسه با کمک دانش تخصصی کارشناسان و تکیه بر تجربه و دانش به‌روز مهیار حلاج پور، وکیل رسمی مهاجرت و عضو رسمی شورای قانون گذاری مهاجرت که پرونده‌های مهاجرتی موفقیت‌آمیزی بسیاری را در کارنامه خود دارد، میزان موفقیت خود را در دریافت ویزای استارت‌آپ افزایش دهید.

سوالات متداول درباره موفقیت ویزای استارتاپ کانادا

درخواست‌های ویزای استارت‌آپ کانادا دارای نرخ موفقیت نسبتا بالایی 75 درصدی در سال 2022 بودند. از بین همه سازمان‌های مورد تایید حامی، میزان موفقیت استارت‌آ‌پ‌های تحت حمایت انکوباتورهای تجاری، 78 درصد؛ سرمایه‌گذاران انجل 80 درصد و صندوق‌های سرمایه‌گذار ریسک‌پذیر 43 درصد بوده است.

در نظر داشته باشید که بر اساس آمار حدود 90 درصد استارت‌آپ‌ها شکست می‌خورند. بیشترین میزان شکست در صنعت اطلاعات با 63 درصد است. میزان شکست در سایر صنایع عبارتند از: 53 درصد در ساخت‌وساز، 51 درصد در تولید و 45 درصد در خدمات.

به صورت میانگین 20 درصد از استارت‌آپ‌های کانادایی در طول سال اول فعالیت تجاری خود موفق به توسعه نمی‌شوند و تقریبا 60 درصد آن‌ها نمی‌توانند به اندازه کافی در سه سال ابتدایی خود فعالیت خود پیشرفت کنند.

رایج‌ترین علت شکست استارت‌آپ‌ها کمبود منابع مالی و سواد مالی، عدم تناسب محصول/بازار، نبود استراتژی و بازاریابی و فروش است. از سایر عوامل عبارتند از: فقدان راهنمایی، اشتباهات مرتبط با مدیریت و منابع انسانی، ناکافی بودن نگرش و دانش کافی تجاری.

راه‌های مختلفی برای تامین بودجه برای استارت‌آپ‌ها وجود دارد: سرمایه‌گذاران حقیقی، سرمایه‌گذاران جمعی، صندوق‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر، سرمایه‌گذاران انجل  و غیره.

بیش از 3 هزار استارت‌آپ در کانادا وجود دارد که اکثر آن‌ها در منطقه تورنتو-واترلو هستند.

به گزارش وب‌سایت StartupBlink، کانادا رتبه چهارم را در جهان از نظر تعداد استارت‌آپ‌ها به دست آورده است.

طبق گزارش شرکت تحقیقاتی Startup Genome در سال 2021، تورنتو، رتبه هفدهم را در بین تمام شهرهای جهان از نظر  کیفیت، تنوع و پتانسیل اکوسیستم استارت‌آپی دارد.

ونکوور یکی از بزرگ‌ترین و شناخته‌شده‌ترین مراکز استارتاپ در کانادا است و شرکت‌های استارت‌آپی معروفی مانند Hootsuite و Slack در آن شهر قرار دارند. از نظر رتبه‌بندی جهانی در میان برترین شهرهای جهان برای استارت‌آپ‌های حوزه فناوری، ونکوور رتبه پانزدهم را به خود اختصاص داده است.