اگر فرصت مطالعه کل محتوا را ندارید با خواندن خلاصه مقاله در زمان کوتاهی اطلاعات موردنیازتان را کسب کنید

تفاوت های اقامت از طریق استارتاپ و کارآفرینی در کانادا:

ویزای استارت آپ کانادا

  • کارآفرینان ماهر و کسانی که توانایی و پتانسیل های لازم برای ساخت و ایجاد یک تجارت در کشور کانادا را داشته باشند، می توانند برای ویزای استارت آپ کانادا اقدام کنند.
  • شرط اول برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا در اختیار داشتن یک تجارت قابل قبول است.
  • شرط دوم برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا دریافت نامه حمایتی از سازمان های تعیین شده است.
  • هم چنین حامی مالی شما باید یک نسخه از حمایت خود از شما را به سفارت کانادا ارسال کند.
  • شرط سوم برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا در اختیار داشتن مدرک زبان است.
  • برای واجد شرایط شدن در این مرحله باید حداقل CLB 5 را در زبان های انگلیسی یا فرانسوی در اختیار داشته باشید.
  • شرط چهارم برای اخذ ویزای استارت آپ کانادا در اختیار داشتن منابع مالی کافی است.

مجوز کار از طریق ویزای استارت آپ

  • دارندگان ویزای استارتاپ آپ کانادا تنها در صورت اخذ مجوز کار در این کشور، اجازه کار خواهند داشت.
  • شهروندان خارجی تنها زمانی می توانند برای دریافت اجازه کار کوتاه مدت اقدام کنند که گواهی تعهد و هم چنین نامه حمایت را از یکی از سازمان های تایید شده دریافت کرده باشند.
  • گواهی تعهد تنها ۶ ماه از لحظه صدور اعتبار دارد بنابراین باید قبل از اتمام اعتبار آن، بدون توجه به اجازه کار، برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.
  • برای این که واجد شرایط اجازه کار شوید باید در یکی از استان های کانادا غیر از کبک اقامت داشته باشید، هزینه انطباق کارفرما را پرداختکنید و گواهی تعهد و نامه حمایت مالی را از سازمان های تایید شده در اختیار داشته باشید.
  • سپس پیشنهاد اشتغال خود را ارائه دهید و هزینه ۲۳۰ دلار کانادا را برای انطباق کارفرما پرداخت کنید.
  • یک پروفایل آنلاین تشکیل دهید و در آن اطلاعات لازم در خصوص اشتغال خود را به ثبت برسانید.
  • هزینه مربوط به درخواست را به صورت آنلاین پرداخت کنید.

تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی در کانادا 

  • برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا باید حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار کانادا منابع مالی در اختیار داشته باشید.
  • توانایی کافی در راه اندازی یک بیزینس، سرمایه گذاری و یا خرید یک تجارت در کانادا را داشته باشید.
  • شغل جدیدی در کانادا ایجاد و یا مشاغل ایجاد شده در این کشور را حفظ کنید.
  • هم چنین حداقل دو سال تجربه اداره شغلی مشابه با شغل اعلام شده در پنج سال گذشته را داشته باشید.
  • تجربه اداره یک کسب و کار مرتبط با حوزه برنامه ریزی، مدیریت و کنترل منابع، امور مالی و منابع انسانی یا یک پروسه تخصصی مرتبط با یک مدرک آموزشیرا داشته باشید.
  • سن متقاضی و همسرش، طول دوره آموزش و هم چنین مهارت و تسلط او به زبان های انگلیسی و فرانسوی نیز در ارائه ویزای نهایی دخیل هستند.

زمانی که صحبت از مهاجرت به میان می آید، گزینه های بسیار زیادی در خصوص کشور مقصد و همچنین روش مهاجرتی پیش می آید و هر روش مهاجرتی نیاز به توضیحات تکمیلی خاص خود دارد. یکی از راه های مهاجرت به کشور کانادا به عنوان کشوری مهاجر پذیر، اخذ اقامت از طریق استارتاپ و ویزای کارآفرینی است.

مهم ترین مزیت استفاده از این روش آن است که فرد می تواند به همراه اعضای خود، اقامت دائمی کانادا را بدست آورد که البته این مسئله نیاز به فراهم بودن همه شرایط قانونی آن دارد.

به طور کلی شرایط زندگی در کشور کانادا برای بسیاری از جذابیت های فراوانی برخوردار است و فاکتورهایی نظیر کیفیت زندگی، امنیت و شرایط تحصیلی مناسب این کشور را به یکی از مهاجر پذیر ترین کشورهای جهان تبدیل کرده است.

در این مقاله تلاش خواهیم کرد تا تفاوت های اقامت از طریق استارتاپ و کارافرینی در کانادا را به ممکن ترین روش ارائه دهیم. با این وجود در صورتی که تمایل به ورود به خاک کانادا را دارید، حتما با مشاورین و وکلای ما در ارتباط باشید و از راهنمایی های ایشان بهرمند شوید.

[ez-toc]

پروسه استارتاپ در کانادا

برنامه ویزای استارت آپ کانادا کارآفرینان ماهر را هدف قرار می دهد کسانی که توانایی و پتانسیل های لازم برای ساخت و ایجاد یک تجارت در این کشور را داشته باشید. این تجارت ایجاد شده باید ویژگی هایی داشته باشند که عبارتند از:

  • یک تجارت باید خلاقانه باشد
  • یک تجارت باید بتواند برای شهروندان کانادا شغل ایجاد کند
  • یک تجارت باید در مقیاس جهانی قابلیت رقابت داشته باشد

توجه داشته باشید که در رابطه با شرط پایانی الزامی در ابتدا وجود ندارد بلکه باید بیزینس پلن طراحی شده به گونه ای تنظیم شده باشد که آینده روشنی را در رابطه با آن تجارت نشان دهد. آینده ای که می توان نقش بسیار روشنی در اقتصاد پویای کانادا داشته باشد، تعداد افراد مشخصی را جذب بازار کار کند و درآمدی که ایجاد خواهد کرد.

مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟ در اینجا بخوانید.

لیست مشخصی از شرکت ها وجود دارند که می توانند از ایده استارتاپی شما حمایت هایی را نیز انجام دهند. در صورتی که طرح شما آماده است، بهتر است با شرکت های تعیین شده مذاکراتی داشته باشید تا بتوانید حمایت آن ها را نیز جلب کنید.

توجه داشته باشید که شرایط و برنامه های مهاجرت اقتصادی به کبک متفاوت است و در صورت نیاز باید اطلاعات خود را در آن رابطه تکمیل کنید.

هزینه دریافت ویزای استارتاپ کانادا 2075$ دلار کانادا تعیین شده است و شهروندان خارجی برای دریافت آن حداقل یک سال باید صبوری داشته باشند. بازه زمانی تعیین شده برای دریافت این ویزا از طرف سفارت کانادا 12 تا 16 ماه است.

کارآفرینی کانادا

چه کسانی می توانند ویزای استارتاپ کانادا را بدست آورند؟

سوال اصلی در خصوص دریافت ویزای استارتاپ به عنوان یکی از مهم ترین ویزاهای صادر شده توسط سفارت کانادا آن است که برای بدست آوردن این ویزا باید چه ویژگی هایی داشت؟ رعایت چهار شرط اصلی برای واجد شرایط شدن در این رابطه الزامی است.

شرط اول در اختیار داشتن یک تجارت قابل قبول است. مقصود آن است که شما باید تجارتی داشته باشید که هر فرد متقاضی 10% از حق رای را در اختیار داشته باشد (تا 5 نفر می توانند به عنوان مالک درخواست دهند) و در تجارت های تعیین شده حداقل 50% از سهام و حق رای را در اختیار داشته باشند.

شرط دوم دریافت نامه حمایتی از سازمان های تعیین شده است. برای اینکه بتوانید این حمایت را دریافت کنید باید با سازمان های تعیین و تایید شده مذاکراتی داشته باشید و آن ها را مجاب کنید که طرح شما ارزش حمایت دارد. در صورتی که این شرکت ها قانع شوند که می توانند با شما همکاری داشته باشند، برای شما نامه ای ارسال خواهند کرد که در حقیقت نشان دهنده حمایت آن ها از نظر مالی است و این نامه می تواند در سفارت کانادا یک برگ برنده برای شما باشد.

توجه داشته باشید که حامی مالی شما باید یک نسخه از حمایت خود از شما را به سفارت کانادا ارسال کند. از طرفی در اختیار داشتن این نامه برای دریافت ویزای مورد نظر کافی نیست و ممکن است سفارت کانادا توضیحات بیش تری در رابطه با طرح اقتصادی شما طلب کند.

شرط سوم در اختیار داشتن مدرک زبان است. همه چیز در این مرحله در اختیار شما است و باید با توجه به تسلط نسبی خود به زبان فرانسوی یا انگلیسی، مشخص کنید که قصد دارید به کدام زبان اقدام کنید. توجه داشته باشید که عدم ارائه مدرک معتبر زبان هنگام ثبت درخواست در سفارت کانادا سبب ریجکت شدن ویزای کانادا خواهد شد. شما برای واجد شرایط شدن در این مرحله باید حداقل CLB 5 را در زبان های انگلیسی یا فرانسوی در اختیار داشته باشید.

نکته قابل تامل در این رابطه آن است که شما باید در هر یک از مهارت ها به صورت جداگانه نمره درخواستی را ارائه دهید. برای مثال شما می توانید در آزمون آیلتس شرکت کنید و نوع آزمون شما باید حتما جنرال باشد. برای اینکه بتوانید CLB 5 مورد نظر را بدست آورید نمره مهارت شنیداری، نوشتاری و گفتاری شما باید حداقل 5 باشد و اخذ نمره 4 برای مهارت درک مطلب کفایت می کند.

شرط چهارم در اختیار داشتن منابع مالی کافی است. زمانی که شما قصد ورود به کانادا را دارید، باید اثبات کنید که از سرمایه کافی برای تامین هزینه های زندگی خود برخوردار هستید. این منابع مالی باید در اختیار خود شما باشد و نمی توانید این مبلغ را از کسی قرض بگیرید مقصود آن است که منابع مالی باید در حساب شخصی شما باشد. سرمایه ای که شما همراه خود به کانادا می برید، بستگی به تعداد اعضای خانواده شما دارد.

اگر شخصا به کانادا سفر می کنید به 12960$ دلار کانادا نیاز خواهید داشت اما اگر همراه یکی از اعضای خانواده به این کشور سفر می کنید، به 19135$ دلار کانادا احتیاج دارید. برای خانواده های سه نفره و چهار نفره نیز 19836$ و 24083$ دلار کانادا نیاز خواهید داشت.

اخذ اجازه کار از طریق ویزای استارتاپ کانادا

دارندگان ویزای استارتاپ کانادا اجازه کار در این کشور را نخواهند داشت مگر آن که پروسه اخذ اجازه کار را به صورت جداگانه دریافت کنند. دریافت این اجازه کار نیازمند طی کردن مراحل مشخصی است که می توان آن را به صورت آنلاین نیز انجام داد.

تنها آن دسته از شهروندان خارجی می توانند برای دریافت این اجازه کار کوتاه مدت اقدام کنند که گواهی تعهد و همچنین نامه حمایت که پیش تر در رابطه با آن توضیح داده شد را از یکی از سازمان های تایید شده دریافت کرده باشند. در صورت دارا بودن این شرایط می توانید برای اجازه کار اقدام کنید و نیازی به دریافت اجازه اقامت بلند مدت در کانادا پیش از آن نخواهید داشت.

توجه داشته باشید که گواهی تعهد شما تنها 6 ماه از لحظه صدور اعتبار دارد بنابراین باید قبل از اتمام اعتبار آن، بدون توجه به اجازه کار، برای دریافت اقامت دائم اقدام کنید.

برای این که واجد شرایط شوید باید الزامات زیر را رعایت کنید:

  • تصمیم داشته باشید در یکی از استان های کانادا غیر از کبک اقامت داشته باشید.
  • هزینه انطباق کارفرما را پرداخت کرده باشید
  • گواهی تعهد و نامه حمایت مالی را از سازمان های تایید شده در اختیار داشته باشید که نشان دهد حضور شما یک الزام است و نیاز به ورود سریع شما وجود دارد و همچنین نشان دهید که حداقل برای 52 هفته قادر به تامین مالی خانواده خود خواهید بود.

در مرحله بعد باید پیشنهاد اشتغال خود را ارائه دهید و هزینه 230$ دلار کانادا را برای انطباق کارفرما پرداخت کنید. در مرحله چهارم باید یک پروفایل آنلاین برای خود تشکیل دهید و در آن اطلاعات لازم در خصوص اشتغال خود را به ثبت برسانید و پس از آن هزینه مربوط به درخواست را به صورت آنلاین پرداخت کنید. در پایان شما اجازه خواهید داشت تا درخواست اجازه کار خود را به ثبت برسانید.

تفاوت ویزای استارتاپ و کارآفرینی در کانادا چیست؟

متقاضیان مهاجرت همواره باید به دنبال راه هایی باشند که امکان مهاجرت آن ها به کشور مورد نظر را فراهم کند نه آن که مسیر مهاجرت را برای آن ها دشوار سازد. از سال 2012 تا کنون، برنامه مهاجرت به کشور کانادا از طریق کارآفرینی متوقف شده است بنابراین نمی توان به افراد توصیه کرد تا از این طریق در مسیر مهاجرت به کشور کانادا گام بردارند. با همه این تفاسیر در ادامه تشریح خواهیم کرد که این ویزا در اختیار چه افرادی قرار می گرفت.

برای واجد شرایط شدن در دریافت ویزای کارآفرینی کانادا یک شهروند خارجی می بایست حداقل 300000$ دلار کانادا منابع مالی در اختیار می داشت و باید تمایل و توانایی کافی در راه اندازی بیزینس در کانادا، سرمایه گذاری و یا خرید یک تجارت در کانادا را نشان می داد. شرط اصلی برای این تجارت آن بود که شغل جدیدی در کانادا ایجاد و یا مشاغل ایجاد شده در این کشور را حفظ می کرد.

پیش تر توضیح داده شد که متقاضی دریافت ویزای استارتاپ در کانادا باید چه شرایطی داشته باشد اما برای دریافت ویزای کارآفرینی کانادا نیز ضوابطی در نظر گرفته شده بود که متقاضیان ملزم به فراهم کردن آن بودند:

  • حداقل دو سال تجربه اداره شغلی مشابه با شغل اعلام شده در پنج سال گذشته (از زمان درخواست) را داشته باشد. این شغل باید قانونی و سودآور باشد که شما به تنهایی یا به همراه همسر قانونی یا شریک قانونی خود اداره می کنید و حداقل 25% از سهام آن در اختیار شما است.
  • تجربه اداره یک کسب و کار را داشته باشید. این وظیفه می بایست به صورت عملی و تمام وقت در مسئولیت های مرتبط با برنامه ریزی، مدیرت و کنترل منابع، امور مالی و منابع انسانی یا یک پروسه تخصصی مرتبط با یک مدرک آموزشی باشد.

البته عوامل دیگری مانند سن متقاضی و همسرش، طول دوره آموزش و همچنین مهارت و تسلط او به زبان های انگلیسی و فرانسوی نیز در ارائه ویزای نهایی دخیل بودند. در صورتی که فردی می توانست از این طریق وارد خاک کشور کانادا شود، قادر بود تا به همراه خانواده خود اقامت کانادا را بدست آورد. این برنامه برای دوازده استان کانادا قابل اجرا بود و تنها در استان کبک در دسترس متقاضیان قرار نمی گرفت.

برنامه کارآفرینی در کانادا به گونه ای تنظیم شده بود که فرد مهاجر باید 33.33% از سهام یک شرکت را از طریق افتتاح یا خرید در اختیار می داشت و فرد باید در مدیریت آن نیز سهیم می بود. تجارتی که توسط شهروند خارجی در کانادا ایجاد می شد باید توان ایجاد حداقل یک شغل برای یکی از شهروندان رسمی کانادا را نیز فراهم می کرد.

آشنایی با تفاوت انکوباتور با شتاب دهنده در پروسه استارتاپ

نتیجه گیری نهایی در خصوص تفاوت های اقامت از طریق استارتاپ و کارآفرینی در کانادا

اشاره کردیم که در حدود یک دهه پیش، امکان مهاجرت به کانادا از طریق کارآفرینی از دستور کار خارج شده است و دولت کانادا این اجازه را از شهروندان خارجی دریغ کرده است. با همه این تفاسیر همچنان فرصت مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ وجود دارد. یکی از مهم ترین مزیت های ایجاد استارتاپ در کانادا این است که شما به عنوان یک مهاجر محدودیتی در میزان سرمایه اولیه خود ندارید و این مسئله می تواند استان به استان متفاوت باشد. همچنین شما قادر خواهید بود تا اجازه کار در کانادا را بدست آورید و شانس امکان اقامت شما در کانادا به صورت چشمگیری از این طریق افزایش پیدا می کند.

از طرف دیگر دریافت ویزای استارتاپ در کانادا به معنی دریافت اجازه ورود به کانادا برای اعضای خانواده شما نیز هست و این در حالی است که الزامی برای حضور شما در کشور کانادا وجود نخواهد داشت. در بسیاری از مواقع افرادی که ایده استارتاپی دارند، در کشور خود یا کشوری دیگر نیز ممکن است مشغول فعالیت باشند و توان زندگی دائم در کانادا را نداشته باشند. در این حالت می توانند با اخذ اقامت دائم کانادا، علاوه بر بهرمندی از فرصت های مناسب سرمایه گذاری، اقامت این کشور را نیز بدست آورند.

وکلای ما که مجوز رسمی از اداره مهاجرت کانادا دریافت کرده اند آمادگی کامل برای راهنمایی شما در این مسیر را دارند. کافی است با مشاورین ما تماس حاصل فرمایید تا در کوتاه ترین زمان ممکن بتوانید خود را از طریق ویزای استارتاپ به کانادا برسانید.

فرم ارزیابی رایگان ما را تکمیل کنید، ما شرایط شما را دقیق بررسی میکنیم و بهترین گزینه را به شما پیشنهاد می دهیم.

پرسش های رایج درباره تفاوت اقامت از طریق استارت آپ و کارآفرینی در کانادا

انتخاب درست برنامه مهاجرت به کانادا بسیار به شرایط متقاضی بستگی دارد و به طور دقیق نمیتوان گفت که کدام روش نسبت به آن یکی بهتر است.

 

  • دارا بودن سهام بیزینس، مالکیت بیزینس
  • داشتن فعالیت ومدیریت فعالانه بیزینس و کسب و کار
  • ایجاد فرصت شغلی و استخدام حداقل یک نفر شهروند کانادایی

مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده، ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند. بدیهی است برداشت و مشورت های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی مجموعه جناب حلاج پور ممکن بوده و توصیه می شود. مدیریت و همکاران مجموعه حقوقی کاناداپاس و کاریابی بین المللی مهیار مسئولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسئولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.


مهیار حلاج پور

«افتخار داریم که مورد اعتماد شما هستیم»

من مهیار حلاج پور هستم،

عضو رسمی شورای قانون گذاری امور مهاجرت کانادا ICCRC، مشاور رسمی مهاجرت کانادا RCIC یا اصطلاحا وکیل مهاجرت.

زندگی من صرف این می شود که اطمینان حاصل کنم که ممتاز ترین خدمات تخصصی حقوق مهاجرت کانادا را در مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس ارائه می دهیم.

شرکت توسعه بیزینس ،سرمایه گذاری استارت آپ i3 Capital گام به گام با بهترین متخصصین و مشاورین در خدمت اهداف کارآفرینانی است که برای پیشبرد اهدافشان به ما اعتماد کرده اند‌.

و همچنین در کنار همکارانم در کاریابی مهیار با مجوز رسمی از وزارت کار ایران برای تحقق برنامه های کاریابی بین المللی موکلین پارسی زبان می کوشیم.

کاناداپاس - وکیل مهاجرت کانادا در تورنتو - بیوگرافی مهیار حلاج پور
ارزیابی رایگان رزرو وقت مشاوره
× تماس با ما
Copy link