آمارهای سالانه به خوبی نشان می‌دهند که کانادا یکی از مقاصد محبوب برای مهاجرت است. در این میان، کشاورزی به عنوان یکی از مهم‌ترین صنایع این کشور، نقش کلیدی در جذب نیروی کار خارجی ایفا می‌کند.  اگر شما هم تجربه کشاورزی دارید و به دنبال راهی برای شروع زندگی جدید در کانادا هستید، مهاجرت از طریق کشاورزی می‌تواند مسیری ایده‌آل برای شما باشد. این روش، نه تنها امکان دسترسی به شغل‌های متنوع را فراهم می‌کند، بلکه فرصتی است تا در مسیر دستیابی به اقامت دائم کانادا گام بردارید. در ادامه این مقاله از کاناداپاس، شما را با شرایط، مراحل و مزایای این نوع مهاجرت آشنا خواهیم کرد.

جالب است بدانید، با وجود این که تنها 7 درصد از زمین‌های کانادا (یک دوازدهم مساحت) قابل کشت است، اما صنعت کشاورزی یکی از محرک‌های اصلی اقتصاد این کشور محسوب می‌شود. کانادا جزو بزرگترین صادرکننده‌های محصولات زراعی مانند دانه کتان و کلزا در جهان است. بر همین اساس، در سال زراعی 2024 – 2023، کانادا جایگاه سوم جهان از نظر تولید محصولات زراعی را به خود اختصاص داد.

رونق صنعت کشاورزی در کانادا، فرصت‌ها و  پتانسیل‌های زیادی برای کار و درآمدزایی فراهم کرده است. متخصصین و کارآفرینان حوزه کشاورزی این فرصت را دارند تا از طریق مسیرهای مهاجرتی برای کار در این حوزه به کانادا بیایند و برای خود و خانواده‌شان اقامت دائم کانادا را دریافت کنند.

شاید بنظر برسد کانادا به دلیل آب و هوای سردی که دارد علی‌رغم طبیعت زیبایش برای کشاورزی و باغداری مناسب نباشد. اما باید بدانید که این تفکر نادرست است بطوریکه حرفه کشاورزی و تحصیل در این رشته در کانادا موقعیت خوبی برای مهاجرت تحصیلی به کانادا و مهاجرت شغلی را برای شما فراهم می‌کند.

نگاهی به آمار و ارقام حوزه کشاورزی در کانادا

  • در سال 2023، صنعت کشاورزی حدود 150 میلیارد دلار (معادل 7 درصد) از کل تولید ناخالص داخلی کشور کانادا درآمدزایی داشته است. طبق آمار، بیش از 3/2 میلیون نفر در این صنعت مشغول هستند (از هر 9 نفر، یک نفر). 
  • درآمد حاصله از محصولات زراعی در سال 2023، بیش از 56 میلیارد دلار و بیشترین سهم مربوط به تولید دانه کلزا بوده است. درآمد به دست آمده از پرورش دام و محصولات دامی در همین سال، بیش از 45 میلیارد دلار و بیشترین درآمدزایی از پرورش گاو به دست آمده بود.

بر طبق آمار، میانگین سن کشاورزان 55 سال بود و 91 درصد کشاورزان زیر 35 سال سن داشتند. از هر 7 نفر شاغل در این بخش، 5 نفر مرد و 2 نفر خانم بودند. بیش از 50 درصد از افراد شاغل در این حوزه، بیش از 30 ساعت در هفته را در مزرعه یا واحدهای پرورشی کار می‌کردند.

استان‌های آلبرتا، ساسکاچوان و مانیتوبا بخش اعظمی از جمعیت روستایی کانادا را به خود اختصاص داده‌اند. جزیره پرنس ادوارد، به عنوان مثال با تهیه تقریبا 25 درصد سیب زمینی کانادا شناخته شده است. کبک دارای بیشترین مزارع لبنی در کشور است و سالانه 30 میلیون هکتولیتر (100 لیتر) شیر تولید می‌کند.

کار در کانادا برای ایرانیان

مسیرهای مهاجرت به کانادا برای شاغلین بخش کشاورزی

برنامه‌های بسیاری برای مهاجرت فعالان و شاغلین بخش کشاورزی به کانادا وجود دارد، اما به صورت اختصاصی می‌توانند از طریق چندین مسیر به کانادا مهاجرت کنند:

  • مسیرهای مهاجرت برای اقامت موقت

متقاضیانی که قصد دارند برای مدت مشخصی در کانادا به عنوان نیروی کار در مزارع و واحدهای پرورشی مشغول شوند یا در آینده از این طریق، امکان دریافت اقامت دائم را داشته باشند، می‌توانند برای انواع مجوزهای کار اقامت موقت کانادا درخواست دهند:

  1. برنامه نیروی کار فصلی کشاورزی (SAWP)

برنامه نیروی کار فصلی کشاورزی به کارفرمایان کانادایی این فرصت را می‌دهد تا بسته به نیاز فصلی خود، برای استخدام نیروی کار خارجی اقدام کنند. متقاضیان دریافت مجوز کار تحت این برنامه باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از طرف کارفرمای کانادایی داشته باشند. تنها شهروندان برخی از کشورهای جهان مانند مکزیک و دومینیکا می‌توانند برای این برنامه در صورت داشتن تاییدیه تاثیر ارزیابی بازار کار کانادا (LMIA) مثبت، درخواست دهند.

  1. جریان کشاورزی برنامه نیروی کار خارجی موقت (TFWP)

این جریان به کارفرمایان کانادایی این اجازه را می‌دهد تا نیروی کار خارجی را برای مشاغل کشاورزی غیرفصلی استخدام کنند. این جریان برای شهروندان همه کشورهای جهان در دسترس است. متقاضیان می‌توانند پس از دریافت پیشنهادش شغلی و داشتن تاییدیه تاثیر ارزیابی بازار کار کانادا (LMIA) مثبت توسط کارفرمای کانادایی، برای دریافت مجوز کار کانادا درخواست دهند.

  • مسیرهای مهاجرت برای اقامت دائم

مسیرهای مهاجرتی بالا فرصت اقامت موقت و دریافت اقامت دائم  کانادا به صورت غیرمستقیم برای متقاضیان فراهم می‌کرد. اما مسیرهای مهاجرتی نیز برای فعالان و شاغلین بخش کشاورزی وجود دارد که بتوانند به صورت مستقیم برای دریافت اقامت دائم کانادا در دو سطح فدرال و استانی اقدام کنند:

  1. برنامه‌های فدرال
  • برنامه پایلوت کشاورزی – مواد غذایی: برنامه پایلوت کشاورزی – مواد غذایی یک مسیر مهاجرتی هدفمند برای رفع کمبودهای نیروی کار در حوزه کشاورزی و تولید مواد غذایی است. این برنامه در سال 2020 معرفی شد و تمرکز آن بیشتر برای جذب نیروی کار در حوزه‌های فرآوری گوشت، تولید قارچ، محصولات گلخانه ای و پرورش دام است. مشاغل واجد شرایط این برنامه عبارتند از: نیروی کار دروگر (NOC 85101) و نیروی کار عمومی مزرعه (NOC 85100). متقاضیان برای واجد شرایط بودن حداقل یک سال سابقه کار تمام وقت غیرفصلی، پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی، مدرک تحصیلی و مهارت در زبان داشته باشند.
  • سیستم اکسپرس اینتری (دسته کشاورزی و کشاورزی – مواد غذایی): سیستم اکسپرس اینتری، دارای 3 برنامه مهاجرتی (کلاس نیروی باتجربه کار کانادایی، برنامه کارکنان ماهر فدرال و برنامه نیروی متخصص فدرال) و مبتنی بر قرعه‌کشی است. همچنین، در سال 2023، دولت کانادا یک سیستم قرعه‌کشی و انتخاب مبتنی بر دسته‌بندی را معرفی کرد. یکی از این دسته‌ها با نام دسته کشاورزی و کشاورزی – مواد غذایی برای جذب نیروی کار ماهر با تجربه طراحی شده است. متقاضیان با امتیاز بالا شانس دریافت دعوتنامه برای درخواست (ITA) اقامت دائم را دارند.
  • برنامه پایلوت مهاجرت روستایی و شمالی (RNIP): این برنامه با هدف جذب نیروی کار برای جوامع روستایی و کم جمعیت و رونق اقتصاد این جوامع طراحی شده است. متقاضیان باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از این جوامع داشته باشند. این برنامه مناسب متقاضیانی است که قصد دارند در جوامع روستایی کار و زندگی کنند. 
  • برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا: این برنامه مناسب کارآفرینان خلاق و دارای ایده‌های نوآورانه برای راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا هستند. برای واجد شرایط بودن ویزای استارتاپ کانادا، متقاضیان باید یک نامه حمایتی از طرف یک سازمان مورد تایید (صندوق سرمایه‌گذار ریسک‌پذیر، انکوباتور تجاری و سرمایه‌گذاران انجل) داشته باشد. متقاضیانی که قصد استفاده هر چه بیشتر از فناوری در کسب‌وکار استارتاپی‌شان دارند، در اولویت بررسی قرار دارند.
  1. برنامه‌های استانی
  • مسیر سرمایه‌گذار فارم (FIP) برنامه نامزد استانی مانیتوبا: این مسیر مناسب کارآفرینان و صاحبان مشاغل با حداقل 3 سال سابقه مدیریت است که قصد خریداری یا راه‌اندازی مزرعه/واحد پرورشی در این استان را دارند. متقاضیان واجد شرایط باید حداقل 500 هزار دلار کانادا دارایی خالص و 300 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشند.
  • جریان کشاورز برنامه نامزدی استانی آلبرتا: این جریان مناسب کارآفرینان و صاحبان مشاغل است که قصد مالکیت و اداره یک مزرعه/واحد پرورشی در استان آلبرتا را دارند. متقاضیان واجد شرایط باید حداقل 500 هزار دلار کانادا دارایی خالص و 500 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشند.

جریان مالک و اپراتور فارم برنامه نامزدی استانی ساسکاچوان: این جریان مناسب کارآفرینان و صاحبان مشاغل با حداقل 3 سال سابقه مدیریت است قصد مالکیت و اداره یک مزرعه/واحد پرورشی در استان ساسکاچوان را دارند. متقاضیان واجد شرایط باید حداقل 500 هزار دلار کانادا دارایی خالص و 150 هزار دلار کانادا سرمایه داشته باشند.

مشاغل مورد نیاز کانادا

الزامات عمومی مهاجرت متخصصین و فعالان حوزه کشاورزی به کانادا

بسته به برنامه مهاجرتی و هدف متقاضیان از مهاجرت (به عنوان نیروی کار یا کارآفرین)، الزامات واجد شرایط بودن ممکن است متفاوت باشد اما به صورت کلی، متقاضیان باید الزامات زیر را رعایت کنند:

الزامات عمومی برای متقاضیان مهاجرت به عنوان نیروی کار:

  • محدودیت سنی: حداقل سن واجد شرایط بودن 18 سال و حداکثر سن معمولا 45 سال است.
  • سابقه کار: حداقل سابقه کار برای واجد شرایط بودن 6 ماه تا یک سال است.
  • پیشنهاد شغلی: متقاضیان برای واجد شرایط بودن باید یک پیشنهاد شغلی معتبر از یک کارفرمای کانادایی داشته باشند.
  • مدرک تحصیلی: بهتر است مدرک تحصیلی متقاضیان مرتبط با کار پیشنهادی باشد.
  • مهارت در زبان: متقاضیان باید در زبان انگلیسی یا فرانسوی مهارت داشته باشند (حداقل سطح 5 CLB/ NCLC).
  • تاییدیه تاثیر ارزیابی بازار کار کانادا (LMIA): کارفرمای کانادایی برای استخدام متقاضیان باید برای دریافت تاییدیه تاثیر ارزیابی بازار کار کانادا (LMIA) مثبت اقدام کند.

الزامات عمومی برای متقاضیان مهاجرت به عنوان کارآفرین:

مهارت در زبان: متقاضیان باید در زبان انگلیسی یا فرانسوی مهارت داشته باشند (حداقل سطح 4 CLB/ NCLC).

محدودیت سنی: حداقل سن واجد شرایط بودن 18 سال است.

سابقه کار: معمولا متقاضیان باید بین 2 الی 5 سال سابقه کار مخصوصا در موقعیت شغلی مدیریت کسب‌وکار داشته باشند.

توان مالی: متقاضیان باید دارای سرمایه و دارایی خالص کافی برای خرید یا راه‌اندازی فارم در کانادا باشند. حداقل سرمایه 150 هزار دلار کانادا و حداقل دارایی خالص 300 هزار دلار کانادا است.

مدرک تحصیلی: متقاضیان باید حداقل دیپلم داشته باشند اما داشتن مدارک تحصیلی بالاتر مزیت محسوب می‌شود.

نحوه دریافت اقامت دائم کانادا از طریق کشاورزی

متقاضیان دریافت اقامت دائم کانادا از طریق فعالیت در حوزه کشاورزی می‌توانند طبق مراحل زیر اقدام کنند:

  1. انتخاب مسیر مهاجرتی مناسب

شاغلین و فعالین حوزه کشاورزی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند، بسته به شرایط و هدف خود می‌توانند بهترین مسیر را انتخاب کنند. در مرحله اول، بهتر است متقاضیان مسیری را انتخاب کنند که بتوانند واجد شرایط بودنشان را ثابت کنند.

  1. جمع‌آوری مدارک و اسناد

متقاضیان باید برای افزایش شانس موفقیت در مسیر مهاجرتی خود، تمام اسناد و مدارک لازم را با دقت جمع‌آوری و ترجمه کنند. این مدارک بسته به برنامه مهاجرتی انتخابی متفاوت اما به صورت کلی شامل مدارک تحصیلی، سابقه کار، مهارت زبانی، شرایط مالی و گواهی عدم سوءپیشینه است.

  1. تکمیل فرم‌ها و ارسال درخواست

متقاضیان پس از تکمیل‌ فرم‌ها و مدارک برای دریافت مجوز کار کانادا تحت برنامه مهاجرتی انتخابی از اداره مهاجرت، پناهندگی و شهروندی کانادا درخواست دهند.

  1. مهاجرت به کانادا و اقدام برای دریافت اقامت دائم

متقاضیان پس از دریافت مجوز کار، می‌توانند به همراه خانواده به کانادا بیایند و در صورتی که الزامات واجد شرایط بودن را رعایت کنند، برای اقامت دائم درخواست دهند.

خرید گلخانه در کانادا

استان‌های پررونق کانادا در صنعت کشاورزی 

جالب است بدانید که کمتر از یک دوازدهم مساحت کانادا قابل کشت و حدود چهار پنجم زمین‌های زراعی کانادا در استان‌های منطقه پریری است. به صورت کلی، پنج استان زیر، جزو پر رونق‌ترین استان‌های کانادا برای کشاورزی هستند:

  • آلبرتا: این استان به دلیل داشتن تعداد بالای دامداری و تولید غلات معروف است. بیش از 50 درصد از واحدهای پرورش گاو گوشتی و یک چهارم کل مزارع کانادا در این استان قرار دارد. استان آلبرتا بزرگترین تولیدکننده کلزا در کانادا است. از هر 7 شغل، یک شغل به بخش کشاورزی تعلق و بیش از 77 هزار شغل در صنعت کشاورزی استان آلبرتا وجود دارد.
  • مانیتوبا: این استان سومین تولیدکننده کلزا و بزرگ‌ترین تولیدکننده آفتابگردان در کانادا است. هم‌چنین، صنعت زنبورداری در این استان رونق بالایی دارد. صنعت کشاورزی مانیتوبا سالانه 5 میلیارد دلار درآمد و بیش از 62 هزار شغل در این حوزه در این استان وجود دارد.
  • ساسکاچوان: این استان مخصوصا به دلیل زمین‌های بسیار مسطح، یکی از تولیدکنندگان پیشرو در محصولات غلات، به ویژه گندم و یکی از مهم‌ترین مناطق صادراتی کشاورزی کانادا است. هم‌چنین، صنعت دامداری این استان بیشتر بر پرورش مرغ، خوک و گاو تمرکز دارد. صنعت کشاورزی و کشاورزی – مواد غذایی ساسکاچوان سالانه 15 میلیارد دلار درآمد و بیش از 50 هزار شغل در این حوزه در این استان وجود دارد.
  • انتاریو: این استانی یکی از اصلی‌ترین مراکز پرورش دام‌ها شیری، تولید میوه و کشت سبزیجات و محصولات زراعی و منطقه نیاگارای این استان، یکی از مهم‌ترین مناطق کشت انگور کانادا است. بیش از یک چهارم درآمد حاصل از محصولات زراعی کانادا از این استان به دست می‌آید. بیش از 820 هزار نفر در این استان در صنعت کشاورزی مشغول به کار هستند که 12 درصد از کل مشاغل انتاریو را دربر می‌گیرد. بخش کشاورزی سالانه بیش از 8 میلیارد دلار و بخش کشاورزی – مواد غذایی سالانه بیش از 40 میلیارد دلار برای این استان درآمدزایی دارند.

بریتیش کلمبیا: این استان به باغ‌های میوه و زمین‌های کشاورزی ارگانیک مخصوصا تاکستان‌های خود معروف است. صنعت کشاورزی سالانه بیش از 5/3 میلیارد دلار درآمدزایی و بیش از 61 هزار شغل کشاورزی در این استان وجود دارد.

ارزش و قیمت زمین کشاورزی استان‌های مختلف کانادا

براساس گزارش‌ها، در نیمه اول سال 2024، ارزش زمین‌های کشاورزی به میزان 5/5 درصد در کانادا افزایش یافته است. حداکثر افزایش ارزش زمین کشاورزی برای استان‌های ساسکاچوان (4/7 درصد) و کبک (4/5 درصد) ثبت شد. کمترین افزایش در ارزش زمین‌های کشاورزس متعلق به استان‌ها انتاریو (2/1 درصد) و جزیره پرنس ادوارد (7/1 درصد) بود.

به صورت میانگین، قیمت هر هکتار زمین کشاورزی در کانادا 4951 دلار و در جدول زیر، قیمت هر هکتار زمین کشاورزی در استان‌های مختلف کانادا آورده شده است:

نام استانقیمت هر هکتار زمین کشاورزی
انتاریو19685 دلار
آلبرتا3728 دلار
بریتیش کلمبیا10056 دلار
جزیره پرنس ادوارد6452 دلار
مانیتوبا3439 دلار
نوا اسکوشیا3913 دلار
نیوبرانزویک4340 دلار
نیوفاندلند و لابردادور8642 دلار
ساسکاچوان2384 دلار
کبک9964 دلار

برترین حوزه‌های کشاورزی و مزرعه‌داری در کانادا

  • غلات و دانه‌های روغنی: این بخش سهم قابل توجهی در درآمدزایی صنعت کشاورزی کانادا دارد. کانادا جزو بزرگترین تولید کلزا در جهان است. این دانه کاربردهای متفاوتی دارد از جمله: استفاده از روغن آن در پخت‌وپز و مصارف صنعتی و فرآوری آن به عنوان منبع پروتئینی خوراک دام. سایر غلات اصلی تولید شده در کانادا عبارتند از: گندم، جو و بذر کتان. بهترین مکان‌های کشت این دانه‌ها و غلات استان‌های آلبرتا، ساسکاچوان و مانیتوبا کانادا است.
  • گوشت قرمز و پرورش دام: علفزارها و مراتع وسیع موجود در کانادا باعث رونق دامپروری مخصوصا پرواربندی دام شده است. استان‌های مانند انتاریو و کبک در کانادا قطب بخش پرورش دام‌های شیری مخصوصا گاو شیری هستند.
  • صنعت لبنیات: صنعت لبنیات کانادا یک صنعت قدیمی و مرسوم است. محصولات لبنی کانادایی به دلیل طعم و کیفیت معروف هستند که به محبوبیت آن‌ها در بازار داخلی و موفقیت صادرات کمک کرده است.
  • باغبانی: آب و هوای متنوع کانادا باعث رونق بخش باغبانی از جمله کشت انواع میوه‌ها، سبزیجات، تولیدات گلخانه‌ای و پرورش گل‌ها شده است. بریتیش کلمبیا، انتاریو و کبک تولیدکنندگان عمده محصولات باغبانی هستند. 

پرورش طیور و تخم مرغ: مرغ و تخم مرغ بخش مهمی از رژیم غذایی کانادایی هستند و گوشت مرغ محبوب‌ترین گوشت طیور در میان ساکنان کانادا است. مصرف بوقلمون نیز به ویژه در تعطیلات روز شکرگزاری و کریسمس به بیشترین مقدار خود می‌رسد.

برترین مشاغل در هر بخش کشاورزی در کانادا

  • غلات و دانه‌های روغنی:
نام شغلکد NOCدرآمد سالانه
مشاور کشاورزی2111295677 دلار کانادا
تکنسین تجهیزات کشاورزی7240194126 دلار کانادا
خریدار غلات1210292775 دلار کانادا
سوپروایزر مزرعه زراعی8203058282 دلار کانادا
کارگر مزرعه غلات8510144372 دلار کانادا
  • تولید گوشت و پرورش دام:
نام شغلکد NOCدرآمد سالانه
دامپزشک31103135726 دلار کانادا
سوپروایزر فرآوری گوشت9201274483 دلار کانادا
اصلاح کننده نژاد8002065824 دلار کانادا
مدیر واحد پرورشی8002065820 دلار کانادا
کارگر واحد پرورش دام8510050014 دلار کانادا
  • پرورش دام شیری:
نام شغلکد NOCدرآمد سالانه
مشاور تغذیه دام شیری31121107533 دلار کانادا
تکنسین فرآوری شیر2211072584 دلار کانادا
مدیر واحد پرورشی دام شیری8002065811 دلار کانادا
سرپرست واحد پرورش دام شیری8412053769 دلار کانادا
کارگر واحد پرورش دام شیری8510050009 دلار کانادا
  • باغبانی:
نام شغلکد NOCدرآمد سالانه
مشاور باغبانی2211469898 دلار کانادا
محوطه‌ساز2211469892 دلار کانادا
درختکار2211469892 دلار کانادا
تکنسین باغبانی2211496891 دلار کانادا
کارگر گلخانه8510348387 دلار کانادا
  • پرورش طیور و تولید تخم مرغ:
نام شغلکد NOCدرآمد سالانه
دامپزشک طیور31103135687 دلار کانادا
مدیر جوجه‌کشی8002065800 دلار کانادا
مدیر واحد پرورشی طیور8002065798 دلار کانادا
کارگر واحد پرورشی طیور8510049995 دلار کانادا
ارزیابی‌کننده و بسته‌بندی تخم‌مرغ8510049995 دلار کانادا

فرصت‌های شغلی و درآمدزایی کشاورزی در کانادا

  • کشت‌وکار محصولات زراعی: به دلیل تولید بالای محصولات زراعی در کانادا مانند گندم، ذرت، سویا و کلزا، متقاضیان برای کار در این مزارع فرصت‌های شغلی زیادی مخصوصا در استان‌های حوزه پریری پیدا می‌کنند. 
  • کار در باغ‌های میوه: کانادا دارای باغ‌های بیشماری میوه مانند سیب، انگور و گیلاس است که فرصت‌های شغلی مانند چیدن میوه را در اختیار کارجویان قرار می‌دهد. بیشترین باغ‌های میوه کانادا در استان بریتیش کلمبیا و انتاریو قرار دارد.
  • کار در دامپروری‌ها: حوزه پرورش دام و تولیدات دامی در کانادا در حال گسترش است و فرصت‌های شغلی زیادی در این زمینه برای متقاضیان وجود دارد. در میان استان‌های کانادا، آلبرتا دارای بیشتر واحدهای پرورشی گاو گوشتی و استان‌های کبک و انتاریو دارای بیشترین واحدهای پرورشی گاوهای شیری است.

کشاورزی تخصصی: کشاورزی ارگانیک، کشت انگور، گل‌کاری و آبزی پروری بخش‌های تخصصی کشاورزی هستند که در کانادا رو به افزایش هستند. این مناطق فرصت‌های عالی را برای کشاورزان و کارجویان این حوزه فراهم می‌کند.

درآمد نیروی کار کشاورزی در استان‌های کانادا

به صورت میانگین، کارگرها یا نیروهای کار کشاورزی سالانه تا 48 هزار دلار درآمد دارند. میزان درآمد این افراد بسته به محل کار (مزرعه/ واحد پرورشی/گلخانه و غیره)، موقعیت مکانی شغل مدنظر، تجربه و رده شغلی متفاوت است. در جدول زیر، درآمد نیروی کار عمومی کشاورزی در استان‌های مختلف کانادا آورده شده است.

نام استاندرآمد کارگر (هر ساعت)
انتاریو74/18 دلار
آلبرتا31/22 دلار
بریتیش کلمبیا33/19 دلار
جزیره پرنس ادوارد42/20 دلار
مانیتوبا85/19 دلار
نوا اسکوشیا94/17 دلار
نیوبرانزویک68/17 دلار
نیوفاندلند و لابردادور35/23 دلار
ساسکاچوان71/22 دلار
کبک29/16 دلار

کلام آخر

صنعت کشاورزی در کانادا یکی از مهم‌ترین و تاثیر برانگیزترین صنعت‌های این کشور است. بخش‌ها و موقعیت‌های شغلی متنوعی در این صنعت برای متقاضیان وجود دارد که می‌توانند به عنوان نیروی کار یا کارآفرین در این بخش‌ها مشغول شوند. انواع مسیرهای مهاجرتی برای جذب استعدادها و سرمایه‌های جهانی به کانادا طراحی شده است. انتخاب روش مناسب برای مهاجرت، اولین قدم در موفقیت در این مسیر است. 

اگر قصد فعالیت در حوزه کشاورزی در کانادا را دارید، می‌توانید با راهنمایی و مشاوره‌های کارشناسان ما در موسسه مهاجرتی کاناداپاس، شانس موفقیت خود را در مسیز مهاجرت به کانادا افزایش دهید.

سوالات متداول

  1. کجا می‌توانم در حوزه کشاورزی در کانادا کار پیدا کنم؟

علاوه بر پلتفرم‌های عمومی، می‌توانید با مراجعه به وب‌سایت‌هایی مانند Occupation Bank Canada، For sure و AgriJobs انواع مشاغل کشاورزی برای دریافت ویزا را پیدا کنید.

  1. مدت زمان کار برای نیروی کار کشاورزی در کانادا چند ساعت است؟

معمولا کسانی که در حوزه کشاورزی شاغلند، بین 40 تا 60 ساعت در هفته کار می‌کنند. مدت زمان کار ممکن است در فصل برداشت محصول افزایش یابد.

  1. سودآورترین بخش کشاورزی در کانادا کدام است؟

بخش تولید محصولات زراعی مانند غلات و دانه‌های روغنی پردرآمدترین بخش‌های صنعت کشاورزی این کشور به حساب می‌آیند.

  1. چه مشاغلی در بخش مزرعه‌داری کانادا در سال 2024 درآمد بالایی دارند؟

مشاغلی مربوط به مهندسی و مدیریت آب و مدیریت مزرعه بالاترین درآمد را در بخش مزرعه‌داری کانادا دارند.

  1. بهترین مکان‌ها برای کشاورزی در کانادا کدام مناطق هستند؟

استان‌های حوزه پریری کانادا یعنی ساسکاچوان، آلبرتا و مانیتوبا بهترین مکان‌ها برای کشاورزی هستند. با این حال، در سال‌های اخیر، شهر مونترال به قطب کشاورزی شهری در کانادا تبدیل شده است.

  1. فصل برداشت در کانادا چه زمانی است؟

بسته به موقعیت مکانی و محصول ممکن است فصل برداشت در کانادا متفاوت باشد اما معمولا محصولات کشاورزی مابین ماه‌های ژوئن (محصولاتی مانند گندم زمستانه) تا پایان نوامبر (محصولاتی مانند ذرت یا سویا) برداشت می‌شوند.

  1. کدام مشاغل کانادا در حوزه کشاورزی تقاضای بالایی دارند؟

مشاغلی مانند مدیریت مزرعه و نیروی کار عمومی مزرعه از جمله مشاغل پرتقاضا در صنعت کشاورزی کانادا هستند.