ویزا استارت آپ کانادا

ویزای استارتاپ کانادا ۲۰۲۳ (Start-up Visa Program)

مقاله زیر راهنمای جامع و کامل از شرایط و مراحل اخذ ویزای استارتاپ کانادا در سال ۲۰۲۳ است که توسط جناب مهیار حلاج پور، مشاور رسمی مهاجرت کانادا RCIC، با دقیق‌ترین، موثق ترین و جدیدترین اطلاعات و آمار مهاجرتی تهیه شده است. اگر فرصت مطالعه ی این راهنمای جامع را ندارید، دفترچه راهنمای زیر را که به صورت مختصر برای شما تهیه شده است، مطالعه نمایید.

مختصری بر شرایط ویزای استارت‌آپ کانادا

ویزای بیزنسی کانادا نوع
مرحله اول ویزای شغلی و سپس اقامت دائم نوع اقامت
2 تا 3 سال مدت زمان دریافت اقامت دائم
سطح ۵ در آزمون‌های CLB،  TEFو آیلتس مدرک زبان مورد نیاز
محدودیتی وجود ندارد سطح تحصیلات مورد نیاز
محدودیتی وجود ندارد شرایط سنی
 2140دلار به ازای یک نفر هزینه اپلیکیشن ویزای استارت‌آپ
3 تا 6 ماه مدت زمان اخذ نامه حمایتی (letter of support)
هزینه زندگی برای چند ماه اقامت در کانادا حداقل سرمایه مورد نیاز
  • رزومه
  • مدرک زبان (حداقل آیلتس 5)
  • تمکن مالی
  • بیزینس پلن
  • نامه ساپورت
  • عدم سوء پیشینه
  • سلامت پزشکی
مدارک اولیه مورد نیاز
سال ۲۰۱۸، به عنوان یک برنامه مهاجرتی دائمی از سوی دولت کانادا اعلام شد پیشینه
  1. آماده کرده اپلیکیشن متقاضی
  2. حمایت از کسب و کار توسط یک سازمان تعیین شده
  3. اثبات مهارت‌های زبانی و مدارک تحصیلی
  4. اثبات مالکیت کسب و کار
  5. داشتن بودجه کافی برای اقامت در کانادا
  6. مدارک و گواهینامه‌های عدم سوءپیشینه پزشکی
مراحل اقدام برای ویزای استارت آپ
  • اقدام برای ویزای کار متقاضی و کمک به تسریع پرونده
  • مشاوره و ارائه راهنمایی‌های کلیدی پس از دریافت ویزای کار
  • اقدام برای اقامت دائم متقاضی و خانواده وی
  • پشتیبانی کلیه امور از ارائه طرح تا اقامت متقاضی
خدمات کاناداپاس برای ویزای استارت‌آپ
دریافت دفترچه‌ی راهنمای ویزای استارتاپ کانادا

حداقل شرایط لازم برای بهره‌مندی از برنامه ویزای استارتاپ کانادا چیست را در این ویدئو بشنوید.

ویزای استارت آپ کانادا، روشی برای دریافت اقامت موقت و دائم کانادا از طریق راه اندازی کسب و کار نوپا (Start-Up) و ایجاد استارتاپ است.

ویزای استارت آپ کانادا (Startup Visa) روش مهاجرت تجاری از مسیر فدرال است که منتهی به اقامت دائم می شود و مناسب متقاضیانی است که تمایل دارند بیزینس خلاقانه ای با ظرفیت توسعه و رشد بالا را شروع کنند.
لازم به ذکر است که ویزای استارت آپ کانادا برخلاف تصور عموم٬ تنها منوط به ارائه یک ایده جدید برای کسب‌وکار نخواهد بود و پیچیدگی های بسیاری دارد.

تعریف ویزای استارت‌آپ کانادا

مسیر مهاجرت شما به کانادا از اینجا آغاز می‌شود!

با پر کردن فرم کوتاه زیر، طرح مهاجرتی سازگار با شما انتخاب می‌شود و مشاورین ما برای گفتگوی بیشتر با شما در ارتباط قرار خواهند گرفت. مشاوره‌ها و ارزیابی اولیه شما رایگان است و هزینه‌ای نخواهد داشت.

  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • ✓ Valid number ✕ Invalid number
  • Hidden

چرا ویزای استارتاپ کانادا؟

در این قسمت پادکست CP Talk، در مورد امتیازات ویزای استارتاپ کانادا و شرایط اقدام به صورت کامل صحبت می کنیم.

این اپیزود رو از پلتفرم های زیر هم میتوانید بشنوید:

درصد موفقیت ویزای استارت‌آپ کانادا

درصد موفقیت برای درخواست‌های ویزای استارت‌آپ کانادا در سال 2022 نسبتا بالایی و حدود 75 درصد بوده است. در بین کل درخواست‌های ارائه شده برای این برنامه، 78 درصد درخواست‌ها تحت حمایت انکوباتورهای تجاری، 80 درصد تحت حمایت سرمایه‌گذاران انجل و 43 درصد تحت حمایت صندوق‌های سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر بوده‌اند.

تعاریف مهم در ویزای استارتاپ کانادا

اولین گامی که شما باید در برنامه استارت آپ کانادا بردارید، دریافت نامه حمایت از سرمایه گذاران مورد تایید می باشد. در این نامه یکی از سازمان هایی که مورد تایید کانادا باشند، حمایت خود را از شما و علاقه شان جهت ساپورت ایده و یا طرح شما بیان می کنند.

این نامه مستقیماً به شما به عنوان مجری طرح ارسال می‌شود. شما باید نامه ساپورت خود را در پرونده درخواست ویزای کار و اقامت به اداره مهاجرت ارائه دهید.

همزمان با با نامه ساپورت، نامه‌ای از سوی سازمان حمایت کننده برای اداره مهاجرت کانادا صادر می شود که گواهینامه تعهد در برنامه استارت آپ کانادا نام دارد.

در این نامه، اعضای گروه و طرح مورد نظر را اطلاع می دهند. در نتیجه گواهینامه تعهد در برنامه استارت آپ کانادا شامل اطلاعاتی درباره توافق بین متقاضی و سازمان سرمایه گذار می باشد.

به اعضایی که عضو جدا نشدنی از پروژه استارتاپ هستند، اعضای کلیدی می گویند. به عنوان مثال: فرض کنید که ایده شما درباره اپلیکیشن موبایل باشد. در این پروژه، فردی که توسعه گر نرم افزار یا همان توسعه دهنده ایده است، یقیناً جزء افراد ضروری گروه محسوب می شود و توسعه ایده بدون او غیر ممکن خواهد بود. اگر پرونده اعضای کلیدی بنا به هر دلیلی رد شد، پرونده سایر افرادی که در تعهد نامه ذکر شده اند، نیز مردود می گردد.

حال به بررسی اعضای غیر کلیدی می پردازیم. به اعضایی که بدون وجود آنها باز هم پروژه قابل اجرا باشد اعضای غیر کلیدی می گویند. مثال قبلی که بیان کردیم را مجدد فرض کنید. در این پروژه مدیر بازاریابی یکی از اعضای غیر ضروری گروه می باشد. پس در صورت عدم وجود وی در پروژه، لطمه زیادی به توسعه ایده وارد نخواهد شد. به عبارتی اگر یکی از اعضای کلیدی گروه بنا به هر دلیلی مردود شود کلیه اعضا نیز مردود خواهند شد و پرونده مختومه می گردد.

این گروه های سرمایه گذاری به سه دسته کلی تقسیم می شوند با تزریق منابع مالی یا مشاوره های کسب و کار زمینه رشد استارتاپ شما را فراهم می کنند.

هر فردی که تمایل دارد کسب و کار استارتاپی خود را در کانادا شروع کند باید ابتدا ایده خود را با این دسته سازمان ها در میان بگذارد و در صورت تایید می تواند از حمایت آن ها بهره مند شود. این سازمان ها میزان موفقیت استارتاپ شما در بازار کار کشور کانادا را بررسی و امکان سنجی میکنند و بازخورد آن را به شما گزارش می دهند.

جزئیات برنامه مهاجرت پذیری کانادا در سال های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳

دولت کانادا این برنامه را برای جذب افراد توانمند از سرتاسر جهان و البته ارائه حمایت های لازم برای رونق کسب و کار این کارآفرینان آغاز کرد.

در حقیقت٬ کانادا روی رشد این کسب و کارها حساب باز می کند تا با ارزش افزودن به اقتصاد جمعی و ایجاد مشاغل بیشتر برای کانادایی‌ ها، باعث رونق اقتصادی این کشور شوند.

به همین منظور نیز دولت کانادا برای این متقاضیان امتیازاتی در نظر گرفته و روشی متفاوت و جدید برای ورود به خاک کانادا (زیر مجموعه رگولیشن ۲۰۵) و دریافت اقامت دائم کانادا فراهم شده است.

برنامه استارت آپ ویزا به عنوان یک برنامه آزمایشی پنج ساله که کارآفرینان خارجی با مهارت ها و پتانسیل ایجاد مشاغل در کانادا را هدف قرار می داد در سال ۲۰۱۸ ٬ به عنوان یک برنامه مهاجرتی دائمی از سوی دولت کانادا اعلام شد.

در واقع این برنامه جایگزین برنامه سرمایه گذاری فدرال که در سال ۲۰۱۳ خاتمه یافت٬ محسوب می شود و کارآفرینان مهاجر مبتکر که مشاغل جدید ایجاد کرده و رشد اقتصادی را تحریک می کنند، هدف این برنامه اعلام شدند.

جواب مهم‌ترین سوالات درباره برنامه استارتاپ ویزای کانادا را در ویدئو زیر بشنوید.

شرح خدمات کاناداپاس برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا

شرح خدمات کاناداپاس برای ویزای استارت آپ کانادا

خدمات i3 Capital در مسیر دریافت ویزای استارت آپ کانادا

ارزیابی و تحلیل دقیق رزومه٬ سوابق تحصیلی و کاری متقاضی
تحلیل اهداف و برنامه‌های حرفه‌ای و شغلی
آنالیز بازار شمال آمریکا و کانادا و رقبا به منظور تعیین استراتژی پروژه نوآورانه با توجه به سوابق تحصیلی، شغلی و مهارت‌های تخصصی متقاضی
طراحی پروژه
مشاوره تولید و توسعه محصول نوآورانه
تدریس و تشریح محصول به متقاضی
ارائه مشاوره در حوزه طراحی طرح تجاری اولیه (پیچ دک)
ارائه مشاوره در طراحی طرح های تجاری و ارائه جداول مالی لازم
طراحی کمپین‌های مارکتینگ برای محصول مورد نظر
اطمینان از پیشرفت پروژه همسو با اهداف ویزای استارت آپ کانادا (Startup Visa)
جستجو و انتخاب سازمان حمایتی تعیین شده متناسب پروژه استارت آپی
مشاوره و رایزنی جهت جذب سازمان سرمایه گذار متناسب با پروژه استارت آپی
رایزنی با سازمان‌های منتخب و البته مورد تایید دولت کانادا جهت بررسی محصول و دریافت تأییدیه‌های لازم
ارائه مشاوره و حمایت از متقاضی در مذاکرات و جلسات با سازمان مربوطه
عقد قرارداد و تفاهم‌نامه با سازمان‌ها و نظارت بر صحت انجام کلیه امور
دفاع از پروژه و محصول در کمیسیون‌های چندگانه بررسی و دریافت تاییدیه
پیگیری پذیرش اولیه تا دریافت نامه پذیرش نهایی از سازمان های تعیین شده
ارائه مشاوره در حین شرکت در مراکز رشد و شتابدهی برای تسهیل صدور نامه پشتیبانی توسط یکی از سازمان های تعیین شده
ارائه مشاوره و اطمینان از پیشبرد پروژه مطابق با استانداردهای لازم توسط مشاورین i3 Capital پس از دریافت حمایتی
مشاوره و توسعه بیزینس با چشم اندازه ارائه محصول به بازار پس از دریافت نامه حمایتی
مشاوره و آماده سازی پرونده متقاضی در پروسه Peer Review
راهنمایی جهت جذب سرمایه

مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس و شرکت شتاب دهنده بیزینس و استارت آپ i3 capital با مدیریت مهیار حلاج‌ پور٬ عضو سازمان (NACO (National Angel Capital Organization ٬ مشاور رسمی (RCIC) یا اصطلاحا وکیل مهاجرتی کانادا با سال ها تجربه در هدایت و حمایت صد ها تجارت نوپا٬ استارت آپ و همکاری با شرکت های معظم بین المللی از ابتدا تا انتهای مسیر موفقیت شما در کانادا در کنار شماست.

شما هم می توانید با اقدام از طریق کاناداپاس و i3 capital موفقیت مهاجرت تجاری خود را به حداکثر برسانید.

چه کسی می تواند برای برنامه ویزای استارت آپ کانادا اقدام کند؟

بنا بر دستورالعمل های استارت آپ ویزا٬ افراد زیادی می توانند برای این برنامه اقدام کنند. چرا که این برنامه به تحصیلات دانشگاهی و نمره زبان بالا نیاز ندارد.

شرایط متقاضیان واجد شرایط این برنامه بر اساس استانداردهای اعلام شده توسط اداره مهاجرت کانادا بررسی می شود و حداقل نمره زبان لازم٬ حداقل تحصیلات لازم٬ سرمایه کافی و نامه حمایتی از ابتدایی ترین مولفه های تاثیرگذار در پرونده استارت آپ متقاضی است.

در واقع دریافت نامه حمایتی به منزله تضمین موفقیت ویزای استارت آپ شما نیست و آگاه باشید برای اینکه استارت آپ موفقی را رقم بزنید٬ بایستی تمامی مولفه های مذکور را در نظر داشته باشید.

از منظر یک مرکز رشد و سرمایه گذاری اعضای تیم استارتاپی در جذب حمایت و سرمایه می توانند موفق باشند که سوابق کاری و تحصیلی منطقی و قابل قبولی برای انجام استارت آپ داشته باشد.

شرکت توسعه بیزینس، سرمایه گذاری استارت آپ i3 Capital گام به گام با بهترین متخصصین و مشاورین در خدمت اهداف کارآفرینانی است که برای پیشبرد اهدافشان به ما اعتماد کرده اند‌. برای آشنایی و مشاوره با وکیل استارتاپ کانادا کلیک کنید.

تجربه سایر افراد از مشاوره و دریافت ویزای استارتاپ کانادا با مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس

سلام، من علی هستم و اوایل ۲۰۱۸ با کاناداپاس از طریق دوستم که استاد دانشگاه یورک هستند آشنا شدم. هدف من و ۲ نفر از شریک هام مهاجرت به کانادا بود، من کارشناس نرم افزار هستم و کار اصلیمون توسعه نرم افزار کامپیوتری و اپلیکیشن بوده، اگر چه گاهی کارهای دیگه که مربوط بود رو هم انجام می دادیم.
ما برنامه استارتاپ رو تا حدودی می شناختیم، مخصوصا همکارم که اطلاعات بیشتری داشت و با خیلی ها از جمله وکلای مختلفی صحبت کرده بود.
بعد از جلسه اول که با حضور دوستم و شرکام انجام شد به این جمع بندی رسیدیم که آقای حلاج پور جدا از شخصیت محترمشون به مهاجرت استارتاپ هم واقعا مسلط هستند و تجربه زیادی دارند. ویزای کار و اقامت من و همکارانم به لطف خدا و کمک ایشون و مجموعه خوبشون با انجام شد.
علاوه بر اون امروز می تونم بگم که راهنمایی های با ارزش و آگاهی ایشون از زمان شروع تا امروز کمک زیادی به شرکت ما کرد. برای همگی دوستان آرزوی موفقیت دارم.

بسیاری از متقاضیان موفق برای این برنامه دارای ویژگی های متمایز زیر هستند:

چنانچه شما صاحب کسب و کار و یا تجارتی چه به شیوه سنتی و چه به شیوه مدرن هستید می توانید واجد شرایط این برنامه باشید. شرکتی که به حالت سنتی فعالیت دارد و درصدد استفاده از تکنولوژی جهت توسعه خدمات خود است٬ می تواند تحت یک استارت آپ برنامه ریزی شده٬ نوآورانه شده و موفق به دریافت نامه حمایتی و در نهایت با طی کردن مراحل لازم٬ دریافت استارت آپ ویزا شود.

اگر شما صاحب اختراع و در صدد عملی کردن پروژه خود هستید می توانید تحت یک استارت آپ جذاب٬ با طی مراحل مشخص شده توسط اداره مهاجرت کانادا٬ موفق به دریافت ویزای استارت آپ این کشور شوید.

اگر شما کسب و کار مدرنی دارید و تمایل به رقابت در سطح جهانی دارید٬ می توانید برای استارت آپ ویزا و اقامت دائم خود اقدام کنید.

اگر شما هم یک ایده تجاری نوآورانه دارید و یا تمایل به راه اندازی یک کسب و کار جدید در کانادا دارید؛ اما ایده کسب و کاری ندارید٬ میتوانید برای استارت آپ ویزا اقدام کنید.

چنانچه شما دانش بسیار تخصصی یا تجربه منحصر به فرد در زمینه کاری یا تجربه مدیریتی قوی داشته باشید٬ این برنامه مهاجرتی برای شما هم می تواند مناسب باشد.

شما هم می توانید با اقدام از طریق کاناداپاس و i3 capital موفقیت مهاجرت تجاری خود را به حداکثر برسانید. برای دریافت مشاوره فرم ارزیابی رایگان زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

فرم ارزیابی

ایده استارتاپ ها چگونه باید باشد و چه ویژگی هایی داشته باشد؟

خلاقانه و منحصر بودن ایده شما جزء شروط پایه ای برای شروع استارتاپ شماست. این ایده باید توجه سازمان های حمایت کننده را به خود جذب کند تا بر پروژه شما سرمایه گذاری کنند و در آخر بتوانید نامه LOS (Letter Of Support) را از آن ها دریافت کنید.

رعایت این نکته نیز که ایده شما نوآورانه و خاص باشد و افراد کمتری قبل شما در این حوزه فعالیت کرده باشند ضروریست.

هم چنین بیزینسی که قصد راه اندازی آن را دارید باید تاثیر مثبتی بر وضعیت اقتصادی کشور کانادا داشته باشد، زمینه اشتغال زایی برای شهروندان کانادایی را فراهم کند و قابلیت رشد و توسعه و رقابت با بازار جهانی داشته باشد.

ثبت شرکت در کانادا یک پروسه کاملا حقوقی است و شما به عنوان یک شهروند خارجی که با قوانین این کشور آشنایی کافی ندارید، بهتر است پیش از هر گونه اقدام قانونی با وکیل مهاجرت به کانادا در تورنتو در این زمینه مشورت کنید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا از طریق استارتاپ

از جمله مهم ترین مراحل اخذ ویزای شما تهیه مدارک مورد نیاز می باشد. دقت داشته باشید که همراه داشتن  اصل مدارک به همراه ترجمه رسمی آن ها الزامی است. مدارک مورد نیاز عبارت اند از :

  • گذرنامه دارای اعتبار و سایر مدارک هویتی ترجمه شده به همراه گواهی ازدواج (در صورت وجود)
  • رزومه یا CV کامل شما و اعضای گروه در کنار بیزینس پلن یا طرح تجاری استارتاپ
  • مدرک زبان انگلیسی ( آیلتس حداقل 5 ) یا فرانسوی
  • گواهی تمکن مالی و موجودی حساب بانکی یا اسناد املاک یا مستغلات
  • نامه ساپورت (Letter Of Support) دریافت شده از یکی از سازمان های حمایت کننده مورد تایید دولت کانادا
  • نامه عدم سوءپیشینه سابقه کیفری و گواهی سلامت پزشکی
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا از طریق استارتاپ

مراحل اقدام برای ویزای استارت آپ کانادا

مراحل اقدام برای ویزای استارت آپ کانادا

پیش از ورود به مراحل اقدام برای ویزای استارت آپ کانادا٬ باید تمامی شرایط متقاضی توسط مجموعه حقوقی کانادا پاس ارزیابی شده و صلاحیت ایشان جهت اقدام برای این برنامه تایید شود.

مجموعه کاناداپاس٬ مطابق سوابق تحصیلی و تجارب بنیانگذاران و دیگر افراد گروه٬ موضوع پروژه مورد نظر را نهایی کرده و تشریح و رایزنی لازم را انجام خواهد داد.

در یک تیم استارتاپی نهایتا پنج عضو وجود خواهد داشت که تمامی سوابق و تجارب این پنج نفر باید به یکدیگر مرتبط باشد و بر خلاف تصور رایج که گروه پنج نفره می تواند متشکل از هر پنج نفری باشد٬ لازم است سوابق تمامی اعضا مکمل یکدیگر و در یک راستا باشد.

اگر علاقه مند به مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ ویزا هستید، اولین قدم این است که یک گروه سرمایه گذاری آنجل کانادایی، یا یک مرکز رشد کسب و کار یا انکوباتور و یا یکی از موسسات سرمایه گذاری Venture Capital از شما حمایت کنند. حداقل یکی از این نهاد ها باید مایل به حمایت از استارت آپ جدید شما باشند.

توجه داشته باشید که سازمان تعیین شده باید یک سرمایه‌گذار انجل تعیین‌شده، یا یک مرکز رشد واجد شرایط، و یا یک صندوق سرمایه گذاری (Venture Capital Fund) مشخص ‌شده توسط دولت کانادا باشد تا بتواند به شما نامه حمایتی ارائه دهد.

شما باید بتوانید به زبان انگلیسی، فرانسوی یا هر دو ارتباط برقرار کرده و کار کنید. همچنین لازم است که مدرکی مبنی بر مهارت زبان به اداره مهاجرت کانادا (IRCC) ارائه دهید. این بدان معنی است که شما باید در یک آزمون زبان مورد تایید IRCC شرکت کرده و حداقل شرایط زبان را برآورده کنید.معادل 5 CLB در زبان انگلیسی و فرانسه.

برای مشاهده آزمون های مورد قبول و معادل نمرات می توانید اینجا کلیک کنید.

مدرک تحصیلی

مطابق دستورالعمل برنامه و بر اساس آخرین آپدیت اداره مهاجرت کانادا٬ شما نیازی به ارائه تحصیلات دانشگاهی ندارید. داشتن حداقل مدرک دیپلم و ریز نمرات، و یا گواهی مرتبط کفایت می کند

در برنامه ویزای استارت آپ کانادا، یک کسب و کار ممکن است حداکثر پنج مالک داشته باشد که هر متقاضی باید حداقل ۱۰ درصد مشارکت در کسب و کار را داشته باشد.

شما باید به دولت کانادا ثابت کنید که پس از اقامت در کانادا، بودجه کافی برای حمایت از خود و خانواده خود را دارید. زیرا دولت کانادا هیچ گونه حمایت مالی برای مهاجران کارآفرین ارائه نمی کند.

گواهی تمکن مالی

پس از مهاجرت به کانادا باید بودجه کافی برای حمایت از خود و خانواده خود داشته باشید. این مبلغ به تعداد نفرات خانواده شما بستگی دارد که در جدول زیر آمده است:

تعداد افراد خانواده سرمایه مورد نیاز به دلار کانادا
۱ $۲۶,۶۲۰
۲ $۳۳,۱۴۰
۳ $۴۰,۷۴۲
۴ $۴۹,۴۶۶
۵ $۵۶,۱۰۴
۶ $۶۳,۲۷۶
۷ $۷۰,۴۴۸
بیش از ۷ نفر ، برای هر نفر اضافی ۷,۱۷۲ دلار اضافه می کنند
سرمایه مورد نیاز به دلار کانادا تعداد افراد خانواده
$۱۳,۳۱۰ ۱
$۱۶,۵۷۰ ۲
$۲۰,۳۷۱ ۳
$۲۴,۷۳۳ ۴
$۲۸,۰۵۲ ۵
$۳۱,۶۳۸ ۶
$۳۵,۲۲۴ ۷
$۳,۵۸۶

اگرچه این مبلغ حداقل بودجه مورد نیاز است؛ اما توصیه می شود که در هنگام مهاجرت به کانادا٬ سرمایه کافی به همراه داشته باشید.

شما و اعضای خانواده تان باید گواهی عدم سوء پیشینه و معاینه پزشکی داشته باشید تا مشخص شود که شما:

  • تهدید امنیتی برای کشور کانادا محسوب نمی شوید.
  • در یک وضعیت عدم سلامتی شدید که به سیستم مراقبت های بهداشتی کانادا ضربه می زند قرار نداشته باشید.
مدارک لازم برای ویزای استارتاپ کانادا

شرکت توسعه بیزینس، سرمایه گذاری استارت آپ i3 Capital گام به گام با بهترین متخصصین و مشاورین در خدمت اهداف کارآفرینانی است که برای پیشبرد اهدافشان به ما اعتماد کرده اند‌.

شرایط دریافت مجوز کار ویزای استارت‌آپ کانادا (Work Permits for Start-Up Visa)

با توجه به اینکه تحت ویزای استارت‌آپ کانادا، متقاضی کارفرما و کارمند محسوب می‌شود، باید فرد متقاضی باید بتواند الزامات هر دو این موارد را برآورده کند.

به طور کلی، برای واجد شرایط بودن برای مجوز کار، متقاضی باید:

  1. قصد زندگی در استان یا منطقه‌ای غیر از کبک را داشته باشد.
  2. پیشنهاد استخدام برای خود ارسال و هزینه انطباق کارفرما را پرداخت کرده باشد.
  3. یک گواهی تعهد و یک نامه حمایتی از یک سازمان معتبر تعیین شده دریافت کرده باشد که دو مورد زیر در آن بیان شده باشد:
  • در آن مورد متقاضی را با عنوان «ضروری» (essential) نام برده باشد.
  • دلایل مبرم تجاری برای ورود زودهنگام متقاضی به کانادا (مربوط به بخش 8 گواهی تعهد) ارائه شده باشد.
  1. تمکن مالی کافی برای تامین هزینه‌های خانواده‌اش به مدت 52 هفته داشته باشد؛ این وجوه باید علاوه بر میزان سرمایه‌گذاری متقاضی باشد.

اخذ اقامت کانادا از طریق استارتاپ

با پشت سرگذاشتن مراحل ویزای استارت آپ کانادا، باید جهت اقامت دائم کانادا اقدام کنید. مدت زمان بررسی پرونده اقامت دائم از طریق ویزای استارت آپ کانادا حدود۳۱ ماه از زمان ثبت پرونده به طول می انجامد.

اقدام از طریق استارت آپ ویزا، محدودیت ظرفیت نیز داشته و حداکثر افرادی که می‌توانند از این طریق برای ویزای استارت آپ کانادا اقدام کنند٬ تنها ۵ نفر می باشد. همچنین برای اقامت دائم کانادا از طریق ویزای استارت آپ نیازی نیست حتماً طرح خود را راه‌اندازی کنید.

اما نکته حائز اهمیت این است که در صورتیکه یکی از افراد اصلی پروژه رد صلاحیت شود، سایرین نیز ریجکت خواهند شد. همچنین جهت اقدام برای ویزای استارت آپ کانادا، افراد گروه باید ارتباطی منطقی با پروژه داشته باشند.

ویزای استارتاپ انگلیس؛ مهاجرت به انگلیس با راه اندازی استارتاپ

نحوه مهاجرت اعضای خانواده متقاضی ویزای استارتاپ کانادا

متقاضیان مجوز کار تحت برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا، می‌توانند به همراه همسر یا شریک عرفی و فرزندان تحت تکفل‌شان در صورتی که شرایط لازم برای اقامت موقت را داشته باشند، به کانادا مهاجرت کنند.

  1. همسر یا شریک عرفی متقاضی اصلی

اگر همسر یا شریک عرفی متقاضی بخواهد در زمان اقامتش در کانادا کار کند، می‌تواند برای دریافت مجوز کار باز به عنوان همسر یا شریک عرفی یک نیروی متخصص درخواست دهد.

  1. فرزندان تحت تکفل متقاضی اصلی

بسته به سن فرزندان تحت تکفل، ممکن است واجد شرایط برای دریافت مجوز تحصیل یا کار در زمان اقامت در کانادا باشند.

 

نکات:

  • کودکان خردسالی که هنوز به مدرسه نمی‌روند، باید واجد شرایط برای ورود به کانادا به عنوان بازدیدکننده باشند. در نتیجه برای فرزندان متقاضی در این سنین نیاز به دریافت ویزای eTA یا بازدیدکننده خواهد بود.
  • در کل، هر یک از اعضای خانواده بسته به قصد و شرایطش باید فرم درخواست جداگانه‌ای را پر کنند، اما می‌توانند کل خانواده درخواست‌شان برای ویزا را همراه با درخواست متقاضی اصلی برای ویزای کار ارسال کنند.

مدت زمان صدور ویزای استارتاپ

در تیتر اطلاعات مفید برای شما بطور کامل پروسه های زمانی توضیح داده شده اند :

پس از دریافت تاییدیه می‌توانید مستقیماً برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید. این فرایند از زمان ثبت پرونده تا اقامت دائم کانادا یک سال تا یک سال و نیم زمان می‌برده است.

اما در حال حاضر بواسطه کرونا و اتفاقات جاری زمان بررسی پرونده استارت آپ ویزا ۳۱ ماه است که انتظار می رود با تلاش اداره مهاجرت و بودجه اختصاص داده شده٬ این بازه زمانی کوتاه تر شود.

اعضای اصلی گروه استارت آپ٬ همزمان می توانند برای ویزای کار کانادا اقدام کنند. زمان بررسی پرونده ویزای کار ۲ ماه بوده است اما در حال حاضر طبق آپدیت اداره مهاجرت این پروسه بین ۸ تا ۹ ماه به طول می انجامد.

مدت زمان گرفتن ویزای استارتاپ کانادا چقدر است؟ در اینجا بخوانید.

محاسبه آنلاین مدت زمان گرفتن ویزا

برای محاسبه مدت زمان صدور ویزای خود با کلیک روی لینک زیر، نوع برنامه مهاجرتی خود را از قسمت Select an application type انتخاب کرده سپس روی دکمه get processing times کلیک کنید.

بررسی مدت زمان پردازش ویزای کانادا

برای دریافت مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر شماره خود را ثبت کنید تا با شما تماس بگیریم.


    لیست سازمانهای مورد تایید اداره مهاجرت کانادا

    حداقل سرمایه گذاری: $200,000 CAD

    • 7Gate Ventures
    • Arete Pacific Tech Ventures (VCC) Corp
    • BCF Ventures
    • BDC Venture Capital
    • Celtic House Venture Partners
    • Extreme Venture Partners LLP
    • First Fund
    • Golden Venture Partners Fund, LP
    • .iNovia Capital Inc
    • Intrinsic Venture Capital
    • Lumira Ventures
    • Nova Scotia Innovation Corporation (o/a Innovacorp)
    • PRIVEQ Capital Funds
    • Real Ventures
    • Red Leaf Capital Corp
    • Relay Ventures
    • .ScaleUp Venture Partners, Inc
    • .Top Renergy Inc
    • Vanedge Capital Limited Partnership
    • Version One Ventures
    • WhiteHaven
    • .Westcap Management Ltd
    • .Yaletown Venture Partners Inc
    • York Entrepreneurship Development Institute (YEDI) VC Fund

    حداقل سرمایه گذاری: $75,000 CAD

    • Canadian International Angel Investors
    • .Ekagrata Inc
    • Golden Triangle Angel Network
    • Keiretsu Forum Canada
    • .Oak Mason Investments Inc
    • Southeastern Ontario Angel Network
    • .TenX Angel Investors Inc
    • .VANTEC Angel Network Inc
    • .York Angel Investors Inc

    نیاز به دریافت حداقل سرمایه گذاری از طرف این مراکز وجود ندارد.

    • Alacrity Foundation
    • Alberta Agriculture and Forestry (Agrivalue Processing Business Incubator & Food Processing Development Centre)
    • Biomedical Commercialization Canada Inc. (operating as Manitoba Technology Accelerator)
    • Brilliant Catalyst
    • Creative Destruction Lab
    • DMZ Ventures
    • .Empowered Startups Ltd
    • Extreme Innovations
    • Genesis Centre
    • .Highline BETA Inc
    • Innovacorp
    • Innovation Cluster – Peterborough and the Kawarthas
    • Innovation Factory
    • Interactive Niagara Media Cluster o/a Innovate Niagara
    • Invest Ottawa
    • Knowledge Park o/a Planet Hatch
    • LatAm Startups
    • Launch Academy – Vancouver
    • .LaunchPad PEI Inc
    • Millworks Centre for Entrepreneurship
    • NEXT Canada
    • .North Forge East Ltd
    • North Forge Technology Exchange
    • Pacific Technology Ventures
    • Platform Calgary
    • Pycap Inc (o/a Pycap Venture Partners)
    • Real Investment Fund III L.P. o/a FounderFuel
    • Spark Commercialization and Innovation Centre
    • Spring Activator
    • The DMZ at Ryerson University
    • Toronto Business Development Centre (TBDC)
    • TSRV Canada Inc. (operating as Techstars Canada)
    • University of Toronto Entrepreneurship Hatchery
    • VIATEC
    • Waterloo Accelerator Centre
    • York Entrepreneurship Development Institute

    هنگامی که اپلیکیشن شما ثبت شود و یکی از انکوباتورهای تعیین شده، گروه های سرمایه گذار انجل، و یا سرمایه گذاران Venture Capital متقاعد شوند که از کسب و کار شما حمایت کنند، قراردادی بین سازمان تعیین شده و مجموعه شما تنظیم خواهد شد.

    این قرارداد جزئیات توافق و تعهد بین سازمان تعیین شده و متقاضی را نشان می دهد. سپس٬ سازمان تعیین شده برای شما نامه حمایتی یا همان letter of support ارسال می کنند.

    آن ها همچنین یک گواهینامه تعهد تکمیل شده یا همان Certificate of Commitment را به IRCC ارائه می کنند. در نامه حمایتی و گواهینامه تعهد٬ نام و مشخصات اعضا٬ اطلاعات کلی پروژه و ضرورت حضور اعضای اصلی در کانادا ذکر خواهد شد.
    منبع اصلی لیست سازمانهای مورد تایید اداره مهاجرت کانادا سایت رسمی و دولتی کانادا است.

    البته ممکن است شما از بیش از یک سرمایه گذار یا موسسه تایید شده، نامه حمایتی دریافت کنید که این اتفاق به عنوان سندیکا شناخته می شود. در این صورت، سازمان های حامی شما یک گواهی تعهد مشترک به IRCC ارائه می کنند.

    هنگامی که نامه حمایتی دریافت کردید، آماده درخواست برای ویزای استارتاپ خواهید بود، البته با این فرض که تمام مدارک شما تکمیل باشد

    √ حداقل مبلغی که به عنوان سرمایه برای کسب و کار خود جذب کنید:

    • 200،000 دلار کانادا اگر یکی از موسسات سرمایه گذاری Venture Capital کانادا باشد،
    • ۷۵،۰۰۰ دلار کانادا اگر یک سرمایه گذار انجل باشد،
    • اگر کسب و کار شما توسط یک انکوباتور در کانادا پذیرفته شود، سرمایه ای به شما ارائه داده نمی شود و انتظار می رود که بنیانگاران سرمایه کافی برای راه اندازی پروژه خود را داشته باشند.

    ویزای استارتاپ آمریکا؛ مهاجرت به آمریکا با راه اندازی استارتاپ

    مهاجرت به کانادا از طریق استارت آپ : معرفی حوزه های پرطرفدار

    حوزه پرطرفدار برای راه اندازی استارتاپ در کانادا

    توصیه می شود که متقاضیان استارت آپ ویزا٬ در حوزه مهارت خود برای حل مشکلی به صورت نوآورانه اقدام کنند.

    چراکه مهارت و دانش شما همسو با پروژه ی استارت آپی شما خواهد بود. اما حوزه های عنوان شده در زیر٬ جزو جذاب ترین صنایع جهت سرمایه گذاری هستند.

     

    ای کامرس (E-commerce) هوش مصنوعی (Artificial Intelligence and Machine learning)
    بلاک چین (Blockchain) خدمات دلیوری و تحویل کالا (Delivery Services)
    بهداشت و سلامت (Health care) تکنولوژی آموزشی (EdTech)
    فناوری پاک (Clean Technology) فین تک (FinTech)
    تکنولوژی پزشکی (Medtech) مهندسی پیشرفته (Advanced Engineering)
    سرگرمی٬ تفریح و مسافرت (Entertainment, recreation and travel) خدمات حمل و نقل مشترک (Shared Mobility)

    صنایع دارویی (Pharmaceutical)

    مراقبت و رشد کودک (Child Care)

    جلوگیری از کلاهبرداری در مهاجرت به کانادا ؛ اگر قربانی کلاهبرداری مهاجرت شده‌اید چه باید بکنید؟

    نمونه استارت آپ های موفق در کانادا

    کانادا به دنبال الگوبرداری از امریکا و سیلیکن ولی (Silicon Valley) در ایالت کالیفرنیا است و درصدد جذب استعداد های درخشان از سراسر دنیا به منظور رشد چشمگیر اقتصاد این کشور در جهان می باشد.

    به همین جهت٬ سازمان های تعیین شده زیادی برای حمایت از استارتاپ ها در این کشور وجود دارند. باهم نمونه ای از چند استارتاپ موفق کانادا را بررسی می کنیم:

    ۱. Dapper Labs ٬ شرکت فعال در حوزه ارز دیجیتال و بلاک چین

    جزئیات:

    • ارزش گذاری: 7.60 میلیارد دلار (مارس 2021)
    • شهر: ونکوور
    • شروع: 2018
    • بنیانگذاران: دیتر شرلی، مک فلاول، رهام قارگوزلو
    • صنایع: بلاک چین، بازی، نرم افزار
    • تعداد پرسنل: 100-250
    • مقدار بودجه: 665.07 میلیون دلار
    • تعداد سرمایه گذاران: 95

    ۲. 1Password ٬ نرم افزار مدیریت رمز عبور

    جزئیات:

    • ارزش گذاری: ۶.۸۰ میلیارد دلار (ژوئیه ۲۰۲۱)
    • شهر: تورنتو
    • شروع: ۲۰۰۵
    • بنیانگذاران: دیو تیه، ناتالیا کریموف، رستم کریموف، سارا تیه
    • صنایع: امنیت سایبری، امنیت شبکه، حریم خصوصی، نرم افزار
    • تعداد پرسنل: ۲۵۰-۵۰۰
    • مقدار بودجه: ۹۲۰.۱۴ میلیون دلار
    • تعداد سرمایه گذاران: ۲۸

    ۳. SSENSE ٬ یک پلت فرم آنلاین متشکل از طیف وسیعی از لباس های طراحان لوکس برای مردان و زنان

    جزئیات:

    • ارزش گذاری: ۴.۱۵ میلیارد دلار (ژوئن ۲۰۲۱)
    • شهر: مونترال
    • شروع: ۲۰۰۳
    • بنیانگذاران: باسل عطاالله، فراس عطالله، رامی آ
    • صنایع: تجارت الکترونیک، مد، خرده فروشی
    • تعداد پرسنل: ۵۰-۱۰۰
    • تعداد سرمایه گذاران: ۱

    ۴. PointClickCare ٬ نرم افزاری برای کنترل سلامت

    جزئیات:

    • ارزش گذاری: ۴.۰۰ میلیارد دلار (ژانویه ۲۰۲۱)
    • شهر: میسیسوگا
    • شروع: ۲۰۰۰
    • بنیانگذاران: دمتری کاراگاس، استیون گوتنتاگ
    • صنایع: مراقبت های بهداشتی، سلامت شخصی، داروسازی، سلامتی
    • تعداد پرسنل: ۱۰۰-۲۵۰
    • مقدار بودجه: ۸۶.۸۸ میلیون دلار
    • تعداد سرمایه گذاران: ۱۸

    ۵. Blockstream ٬ یکی از رهبران جهانی بیت کوین و فناوری بلاک چین

    جزئیات:

    • ارزش گذاری: ۳.۲۰ میلیارد دلار (اوت ۲۰۲۱)
    • شهر: ونکوور
    • شروع: ۲۰۱۴
    • بنیانگذاران: الکس فاولر، اریک سونسون، گریگوری ماکسول، جاناتان ویلکینز، خورخه تیمون، مارک فریدنباخ، مت کورالو، پیتر ویل
    • صنایع: بیت کوین، کامپیوتر، ارز دیجیتال، ذخیره سازی داده، فین تک
    • تعداد پرسنل: ۱۰۰-۲۵۰
    • مبلغ بودجه: ۳۱۱.۰۰ میلیون دلار
    • تعداد سرمایه گذاران: ۲۹

    زمان تقریبی فرآیند برنامه استارت آپ ویزا کانادا

    اگر تمام شرایط فوق را داشته باشید، پرونده شما برای اقامت دائم بررسی خواهد شد. در این بخش مراحل رسیدگی و زمان تقریبی رسیدگی به هر یک از مراحل مذکور آورده شده است:

    فاز۱: تهیه بیزینس پلن یا پیش نویس طرح استارت آپ ( ۱ تا ۲ ماه)

    برای صلاحیت اولیه باید یک رزومه دقیق به همراه سایر مدارک اولیه مورد نیاز ارائه دهید. همچنین بیزنس پلن شما در این مرحله تهیه خواهد شد.

    فاز ۲: نامه حمایتی (۲ تا ۴ ماه)
    در این مرحله طرح کسب و کار شما نهایی شده و به یک سازمان تعیین شده ارائه می شود. همانطور که در بالا توضیح داده شد، این سازمان می تواند یکی از گروه های سرمایه گذاران آنجل کانادا، انکوباتورهای کسب و کار یا یک موسسه Venture Capital باشد.

    فاز ۳: درخواست اقامت دائم (۱۶ تا ۳۱ ماه)
    در این مرحله که مرحله نهایی است، درخواست اقامت دائم به همراه نامه حمایتی و سایر مدارک لازم ارسال می شود. دپارتمان مربوطه مدارک ارسالی را ارزیابی کرده و سپس پاسخ نهایی به درخواست شما را ارائه می کنند.

    فاز ۴: درخواست ویزای کار (۲ تا ۹ ماه)
    همچنین برای ویزای کار اعضای گروه نیز می توان اقدام کرد. مدت زمان رسیدگی به پرونده ویزای کار در حال حاضر بین ۸ تا ۹ ماه می باشد.

    تمامی مدارک باید به صورت قانونی به انگلیسی یا فرانسوی ترجمه شده و از کشور مربوطه تایید شده باشند. اگر اداره مهاجرت بخواهد اطلاعات بیشتری به دست آورد، ممکن است مدارک بیشتری را از شما درخواست کند.

    مزایا و معایب مهاجرت از طریق ویزای استارت‌آپ کانادا

    یکی از مزایای اصلی در مورد ویزای استارت‌آپ کانادا این است که فرد متقاضی باید به کارآفرینان راه منحصربه‌فردی برای شروع و رشد کسب‌وکار خود را ارائه می‌دهد. این ویزا به شرکت‌های استارت‌آپ اجازه می‌دهد تا حداکثر سه سال در کانادا بمانند و محیطی امن و پایدار برای توسعه کسب‌وکارشان فراهم می‌کند.

    از جمله سایر مزایای اصلی این ویزا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1. مسیر مستقیم مهاجرتی برای دریافت اقامت دائم کانادا برای کارآفرینان؛ یکی از بزرگترین مزایای برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا این است که برای کارآفرینان، مسیری را فراهم می‌کند تا بتوانند اقامت دائم این کشور را دریافت کنند. این برنامه صرفا به دریافت یک مجوز کار موقت ختم نمی‌شود، بلکه مسیر خوبی برای کسانی است که قصد دریافت اقامت دائم به وسیله دستیابی به موفقیت در کسب‌وکارشان در کانادا را دارند. این ویژگی در واقع یک مزیت بزرگ برای کارآفرینانی است که به دنبال ثبات تجاری طولانی‌مدت در کانادا هستند.
    2. جذب کارآفرینان مبتکر؛ مزیت دیگر برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا این است که برای جذب کارآفرینان نوآور طراحی شده است. کارآفرینان واجد شرایط این برنامه باید ایده کسب‌وکار نوآورانه و پتانسیل ایجاد شغل داشته و در رشد اقتصادی کانادا سهیم باشند. در نتیجه این برنامه مناسب هر کارآفرینی نیست، بلکه برای کسانی مناسب است که یک ایده تجاری منحصربه‌فرد و با پتانسیل رشد دارند. این ویژگی برنامه منجر به ایجاد کسب‌وکارهایی در کانادا می‌شود که به رشد اقتصادی این کشور کمک می‌کنند.
    3. حمایت از طرف سازمان‌های تعیین شده؛ برنامه ویزای استارت‌آپ نیز از حمایت سازمان‌های تعیین شده برخوردار است. این سازمان‌ها با ارزیابی ایده کسب‌وکار و توانایی کارآفرین برای راه‌اندازی و رشد موفقیت‌آمیز کسب‌وکار در کانادا، نقش مهمی در برنامه دارند. همچنین این سازمان‌ها در طول فرآیند از کارآفرینان حمایت می‌کنند و راهنمایی‌های لازم را به آن‌ها می‌دهند. این حمایت به ویژه برای کارآفرینانی بسیار مهم است که ممکن است تجربه راه‌اندازی کسب‌وکار در کانادا نداشته باشند.

    سایر مزیت‌های ویزای استارت‌آپ کانادا نیز به شرح زیر است”

    1. عدم نیاز به پیشنهاد شغلی از یک شرکت کانادایی
    2. روند سریع پردازش درخواست (معمولا طی دو ماه)
    3. عدم الزامات مربوط به میزان سرمایه‌گذاری
    4. نرخ مالیات شرکتی پایین (15 درصد)

    علاوه بر مزایای بیان شده، برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا معایبی هم دارد که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1. رقابت بالا؛ یکی از بزرگترین معایب این برنامه سطح بالای رقابت در آن است. هر ساله تعداد محدودی ویزا برای این برنامه صادر می‌شود و تعداد کارآفرینان متقاضی این برنامه بسیار بالا است. در نتیجه، دریافت پذیرش در این برنامه ممکن است دشوار باشد، حتی اگر متقاضی یک ایده تجاری عالی داشته باشد.
    1. دشواری تامین بودجه برای کسب‌وکار؛ یکی دیگر از معایب برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا این است که تامین بودجه برای کسب‌وکار ممکن است دشوار باشد. لازم است که متقاضی قبل از اقدام حمایت یک سازمان تعیین شده یا گروه سرمایه‌گذار انجل را از نظر تامین بودجه داشته باشد، اما یافتن و تامین بودجه از طریق این سازمان‌ها دشوار است. این مورد می‌تواند مانع مهمی برای کارآفرینانی باشد که قصد ایجاد کسب‌وکار در کانادا را دارند.
    1. الزامات بسیار دقیق برنامه؛ معیارهای برنامه ویزای استارت‌آپ کانادا برای واجد شرایط بودن بسیار دقیق هستند. از جمله معیارهای مهم اثبات نوآورانه بودن ایده کسب‌وکار و پتانسیل ایجاد شغل و کمک به رشد اقتصادی کانادا است. اثبات این معیارها برای کارآفرینان بدون سابقه کاری یا دارای مستندات کافی برای پتانسیل رشد ایده کسب‌وکار ممکن است دشوار باشد.

    علاوه بر موارد موفق از معایب این برنامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    1. این ویزا قابل تمدید نیست، بنابراین پس از پایان آن اگر فرد برای موارد بالا و دریافت اقامت دائم اقدام نکند، باید کانادا را ترک کند.
    2. متقاضی باید مدارک زیادی برای درخواست این ویزا ارائه دهد، مانند کپی قراردادها، بیزنس‌پلن کسب‌وکار و صورت‌های مالی.

    Business Plan استارتاپ شما باید چگونه باشد؟

    بیزینس پلن در واقع نقشه ایست که مسیر استارتاپ شما را نشان می دهد، اهداف بلندمدت و کوتاه مدت شما را مشخص کرده و چگونگی تحقق این اهداف را شرح می دهد.

    بیزینس پلن استارتاپی شما با توجه به ابعاد آن به دسته های مختلفی تقسیم می شود؛ مانند بیزینس پلن تک صفحه ای، یا طرح های ارائه شده در فایل های پاورپوینت یا طرح های توجیهی طولانی تر که مناسب جلسات رسمی می باشند.

    این طرح توجیهی یا همان بیزینس پلن علاوه بر فهرست باید شامل اجزایی مانند شرح کسب و کار، تحلیل بازار، طرح مارکتینگ و فروش، شرح خدمات و کالا، پیش بینی نیازها و … باشد. توجه داشته باشید که قبل از ارائه به دولت کانادا طرح توجیهی خود را بررسی کنید و فرمت آن را مطابق با خواسته آن ها تدوین کنید.

    شرایط دریافت ویزای تجاری کانادا چیست؟

    دلایل ریجکت شدن پرونده درخواست استارت آپ ویزا کانادا

    گاهی اوقات، در صورتیکه افسر ارزیابی اداره مهاجرت در هدف استارت آپ شک کند، ممکن است پرونده شما به یک بازنگری دقیق نیاز داشته باشد.

    هیئت بازبینی بررسی می کند که آیا نهاد تعیین شده بررسی های مناسب را مطابق با استاندارد های موجود انجام داده است یا خیر.

    موارد گفته شده در زیر ممکن است منجر به بازبینی دوباره یا ریجکت شدن پرونده درخواست استارت آپ ویزا شود:

    • اگر واحد سرمایه‌گذار به طور نامتناسبی دارای درصد سهام بالا یا پایین باشد یا نقشی در کنترل قانونی کسب و کار نداشته باشد.
    • اگر متقاضی در کسب و کار، کنترل یا ارزش سهام کمی داشته یا اصلا نداشته باشد.
    • در صورتی که اکثر متقاضیان همگی با یکدیگر فامیل باشند یا فاقد تجربه یا تحصیلات لازم باشند.
    • اگر بیزینس پلن خیلی تکراری به نظر برسد.
    • اگر سازمان تعیین شده هزینه های غیرعادی و بالایی را دریافت کرده باشد.
    • اگر یک تیم استارتاپی خیلی کم تجربه باشد.
    • اگر متقاضیان موفق به ارائه شواهدی مبنی بر نقش عضو اصلی در شرکت نشوند.
    • اگر متقاضی نتواند در طول دوره ای که به طور قانونی مجوز کار در کانادا را داشته٬ در راستای توسعه شرکت استارت آپی و بیزینس پلن کار کند.

    نکته: از مراجعه به افراد کلاهبرداری که به شما وعده‌های دروغین مبنی بر تضمین ۱۰۰ درصدی دریافت اقامت کانادا از طریق استارتاپ ویزا را داده و حتی پیشنهاد فروش ایده یا اختراع را می‌دهند، خودداری کنید.

    هیچ فردی نمی تواند تضمین دریافت ویزای کانادا در هیچ نوع برنامه مهاجرتی را در ازای دریافت مبالغ هنگفت بدهد.

    در بهترین حالت٬ در صورت عدم موفقیت پرونده مهاجرتی شما٬ افراد مدعی عودت بخشی و یا تمام مبلغ قرارداد به شما هستند.

    دانستن این موضوع حائز اهمیت است که اگر پرونده مهاجرتی شما بصورت حرفه ای و بدون نقص آماده و ثبت نشود٬ نه تنها به دلیل عملکرد غلط و ضعیف محروم از دریافت اقامت دائم می شوید٬‌ بلکه برای مدت زیادی مجاز به ورود به کانادا نخواهید بود.

    Business Plan پروسه Peer Reviews یا بررسی دقیق پرونده

    Peer-review، ارزیابی مستقل از یک گواهی تعهد صادر شده توسط سازمان تعیین شده است که توسط هیئتی از کارشناسان که از طریق اتحادیه اصناف تشکیل شده اند انجام می شود. فرآیند پروسه Peer-review برای جلوگیری از تقلب و اطمینان از این است که فعالیت نهادهای تعیین‌شده و متقاضیان، مطابق با استاندارد های صنعت انجام شود.

    یک افسر ممکن است در فرآیند اقدام برای ویزای استارت آپ، به منظور تضمین کیفیت انجام فرایند بررسی، درخواست بررسی دقیق کند. افسران باید اطمینان حاصل کنند که اطلاعات خاص متقاضی قبل از ارائه به اتحادیه٬ از فرآیند بررسی دقیق گذشته باشد. همچنین افسر باید به متقاضی اطلاع دهد که پرونده آن ها برای Peer-review ارسال می شود.

    اتحادیه صنف مورد نظر، هیئتی از اعضای انجمن را برای ارزیابی موارد زیر تشکیل خواهد داد:

    • میزان صلاحیت لازم نهاد تعیین شده و اینکه آیا مطابق با استانداردهای صنعت است یا خیر.
    • شرایط تعهد (شامل سرمایه گذاری انجام شده توسط نهاد تعیین شده، خدماتی که باید توسط نهاد تعیین شده ارائه شود و هر گونه هزینه ای که باید از متقاضیان دریافت شود) و اینکه آیا این شرایط با استاندارد های صنعت مطابقت دارد یا خیر.

    انجمن صنعت موردنظر همچنین تمام موارد زیر را انجام خواهد داد:

    • اطمینان حاصل می کند که کسب و کار در کانادا ثبت شده یا خواهد شد.
    • مطمئن می شود که مالکیت کسب و کار تایید شده باشد و ملزومات کسب و کار نوپا را برآورده کند.
    • بررسی می کند که نهاد تعیین‌شده قابلیت های بیزینس پلن پیشنهادی را در نظر گرفته باشد، تیم مدیریت سرمایه‌گذاری تجاری را ارزیابی و تایید کرده باشد.
    • در نظر می گیرد که تمرکز کسب و کار روی یک محصول و یا خدمات با رشد بالا باشد.
    • تأیید می کند که آیا کسب و کار در یک برنامه بیزینس انکوباتور پذیرفته شده است یا نه (در مواردی که تعهد نامه توسط یک مرکز رشد کسب و کار صادر شده است)

    افسران نباید تحت هیچ شرایطی هویت اعضای هیئت بازبینی پرونده را برای نهاد تعیین شده یا متقاضیان افشا کنند. دست یافته های  Peer-review نیز به IRCC بازگردانده می شود.

    اگر افسر در طول پروسه بررسی دقیق پرونده، مشکلات مربوط به گواهی تعهد را شناسایی کند، باید یک نامه عادلانه برای متقاضی ارسال کند تا:

    • او را از اشکالات آگاه کند.
    • برای رسیدگی به مشکلات از او درخواست مدارک بیشتر بکند.
    • برای متقاضی به طور واضح بیان کند که در صورت عدم رفع مسائل موجود، ممکن است درخواست وی رد شود.

    در حالی که افسر باید ارزیابی ارائه شده توسط هیئت بازبینی پرونده را در نظر بگیرد، باید تمام اطلاعات را نیز ارزیابی کنند. لازم به ذکر است که اختیار تصمیم گیری نهایی در مورد پرونده با افسر است.

    در طول فرآیند Peer review، یک هیئت بازبینی که توسط انجمن صنعت مربوطه تشکیل شده، ممکن است اطلاعات یا توضیحات بیشتری را از نهاد های تعیین شده درخواست کند، برای مثال:

    • شناسایی ایرادات
    • ارزیابی استاندارد های صنعت
    • بررسی صلاحیت لازم

    در برخی موارد، هیئت بازبینی پرونده ممکن است اطلاعات مربوط به گواهی تعهد، قرارداد متقاضی و هر گونه اسناد مرتبط دیگر را ناکافی بداند.

    هیئت ممکن است اطلاعات بیشتری را از نهادهای تعیین شده درخواست کند. در شرایطی که یک هیئت بازبینی نتواند اطلاعات درخواستی را به دست آورد، این امکان وجود دارد که نتواند ارزیابی خود را تکمیل کند.

    پس از اجازه دادن به نهاد تعیین‌شده برای پاسخگویی در بازه زمانی معقول، اگر نهاد تعیین‌شده از ارائه اطلاعات اضافی درخواست شده توسط پنل داوری انجمن صنعت خودداری کند، انجمن صنعت به دفتر رسیدگی به پرونده اطلاع می‌دهد که Peer review را ناقص و بسته در نظر بگیرد.

    اگر فرآیند داوری ناقص باشد، از آنجایی که هیچ الزامی برای بودن سازمان تعیین شده در این فرآیند وجود ندارد، افسران باید به رسیدگی به درخواست این برنامه ادامه داده و پرونده را بر اساس اطلاعات موجود ارزیابی کنند.

    افسران مربوط به ویزای استارت‌آپ باید به شرح زیر عمل کنند:

    • در صورتی که پس از ارزیابی درخواست، افسر متقاعد شود که تصمیم نهایی مثبت است، او باید درخواست را نهایی کند.
    • اگر افسر مربوطه راضی نشود که متقاضی الزامات برنامه ویزای استارت آپ را برآورده می کند، باید مشکلات و دلایل عدم رضایت از برآورده شدن الزامات برنامه را مکتوب کند.
    • اگر افسری در مورد الزامات درخواست ویزای استارت آپ مشکلاتی دارد، باید مصاحبه ای ترتیب دهد یا نامه ای برای متقاضی ویزای استارت‌آپ ارسال کند و مسائل موجود را به آنها اطلاع دهد.
    • اگر در هنگام تصمیم گیری افسر، Peer review ناقص به عنوان عاملی برای رد شدن در نظر گرفته شود، خلاصه ای از محتویات آن باید به متقاضی ارائه شود تا به تعهدات عادلانه عمل کند. افسر باید اطلاعات و اسناد جدید ارائه شده توسط متقاضی در نامه رعایت حق انصاف یا همان Procedure of Fairness یا مصاحبه را در تصمیم گیری اش لحاظ کند. سپس درخواست باید بر اساس ارزیابی افسر از پرونده کامل نهایی شود.

    پس از ارسال نامه رعایت حق انصاف، متقاضی ۳۰ روز فرصت دارد تا به افسر پاسخ دهد. اگر پاسخ متقاضی به این نامه حاوی اطلاعات جدیدی باشد یا اگر نهاد تعیین شده اطلاعات جدید و مرتبطی را ارائه کند، افسر باید پرونده کامل را ارزیابی کرده و در مورد رد شدن یا تایید درخواست تصمیم گیری کند

    مقایسه کارآفرینی و استارتاپ کانادا را در این مقاله مطالعه کنید.

    هزینه دولتی رسیدگی به پرونده های ویزای استارتاپ کانادا

    هزینه دولتی رسیدگی به پرونده های ویزای استارتاپ کانادا

    Peer-review، ارزیابی مستقل از یک گواهی تعهد صادر شده توسط سازمان تعیین شده است که توسط هیئتی از کارشناسان که از طریق اتحادیه اصناف تشکیل شده اند انجام می شود. فرآیند پروسه Peer-review برای جلوگیری از تقلب و اطمینان از این است که فعالیت نهادهای تعیین‌شده و متقاضیان، مطابق با استاندارد های صنعت انجام شود.

    یک افسر ممکن است در فرآیند اقدام برای ویزای استارت آپ، به منظور تضمین کیفیت انجام فرایند بررسی، درخواست بررسی دقیق کند. افسران باید اطمینان حاصل کنند که اطلاعات خاص متقاضی قبل از ارائه به اتحادیه٬ از فرآیند بررسی دقیق گذشته باشد. همچنین افسر باید به متقاضی اطلاع دهد که پرونده آن ها برای Peer-review ارسال می شود.

    مقایسه سرمایه‌گذاری در کانادا و آمریکا؛ سرمایه گذاری در کانادا بهتر است یا آمریکا؟

    چگونگی ارزش گذاری استارت آپ ها (فرمول ها و مدل ها)

    روش های ارزش گذاری استارت آپ ها

    تخمین ارزش یک استارت آپ مهم است زیرا سرمایه گذاران میخواهند بازده سرمایه گذاری خود را محاسبه کنند، در حالی که کارآفرینان میخواهند هزینه های خود را با درآمد خود مقایسه کنند و بدانند که آیا سودآور عمل می کنند یا خیر.

    این مورد یکی از سخت‌ترین وظایف هر کارآفرینی است، اما برای هر شرکتی نیز یکی از حیاتی‌ترین وظایف است تا بتواند تصمیم بگیرد که زمان و سرمایه خود را کجا و چگونه به بهترین نحو خرج کند.

    روش های مختلفی برای تحلیل ارزش گذاری استارت آپ ها وجود دارد که در زیر به معمول ترین آنها اشاره می کنیم:

    ۱. روش برکس Berkus method

    روش Berkus یک ابزار ارزشمند برای تعیین ارزش و مقایسه کیفیت شرکت استارتاپی با دیگر شرکت ها قبل از رسیدن به مرحله درآمدزایی است. این روش با ارزیابی مولفه های زیر٬ استارت آپ را ارزش گذاری می کند:

    • ارزش پایه
    • فن آوری
    • اجرا
    • روابط استراتژیک
    • تولید

    این روش به سرمایه‌گذاران اطلاعات بیشتری برای ارزیابی استارت آپی که هنوز درآمدی کسب نکرده یا به اندازه کافی در صنعت تثبیت نشده‌، ارائه می‌دهد.

    ۲. روش ارزش دفتری Book value method

    روش ارزش دفتری ارزش خالص شرکت استارت آپی را می سنجد. ارزش دفتری یک استارت آپ برابر با کل دارایی های آن منهای بدهی است که به آن ارزش گذاری مبتنی بر دارایی نیز گفته می شود.

    ۳. روش مقایسه ای Comparable transactions method

    روش مقایسه ای با تعیین تعداد استارت‌آپ‌های دیگر مشابه در سال‌های اخیر به یک شرکت ارزش می‌دهد و از این اطلاعات به عنوان سابقه استفاده می‌کند. با انجام این قیاس، می توانید محدوده ارزش مناسبی را تعیین کنید.

    اگر در حال مقایسه دو استارتاپی باشید که محصولات مشابهی ایجاد می کنند یا خدمات قابل مقایسه ای ارائه می دهند، این روش ممکن است بهترین کاربرد را داشته باشد.

    ۴. روش رویکرد هزینه باز تاسیس Cost-to-duplicate approach method

    این روش به دارایی های یک استارتاپ می پردازد و محاسبه می کند که تاسیس مجدد همان کسب و کار در جای دیگر چقدر هزینه دارد.

    برای استفاده از این روش برای تعیین ارزش یک استارتاپ، باید ارزش بازار دارایی های مشهود یک شرکت را محاسبه کنید. ممکن است هزینه های مورد نیاز برای ثبت توسعه محصول و تحقیق را درج کنید.

    ۵. روش جریان نقدی تنزیل شده Discounted cash flow method

    این روش بر تحلیل بازار برای پیش‌بینی رشد آتی شرکت و چگونگی تأثیر آن بر سود کلی تکیه دارد. اگر یک کسب و کار نوپا به تازگی راه اندازی شده است، این روش ممکن است انتخاب خوبی برای ارزیابی باشد.

    از آنجایی که این روش محاسبه می کند که استارتاپ با استفاده از تخمین نرخ بازگشت سرمایه چه بازگشت سرمایه ای می تواند داشته باشد، می تواند یک پیش بینی برای پتانسیل کسب و کار ارائه دهد.

    ۶. روش شیکاگو First Chicago method

    روش شیکاگو یک پیش بینی برای کسب و کار با نتایج متفاوت ایجاد می کند. ارزش گذاری شامل تعیین میزان پتانسیل کسب و کار در بهترین، عادی و بدترین سناریو است. این روش ممکن است به سرمایه گذار نگاهی به فرصت های رشد یک شرکت بدهد.

    I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adi

    ۷. روش چندگانه ارزیابی آینده Future valuation multiple method

    این روش ارزش گذاری از یک برآورد بازگشت سرمایه استفاده می کند که سرمایه گذاران می توانند در طول زمان انتظار داشته باشند.

    به عنوان مثال، می‌توانید استارت‌آپ را بر اساس رشد طی ۱۰ یا ۲۰ سال آینده ارزش‌گذاری کنید و تخمینی ارائه کنید که سرمایه‌گذاران می‌توانند پس از گذشت این مدت زمان٬ انتظار کسب درآمد داشته باشند. این پیش بینی ها ممکن است شامل پیش بینی های رشد یا پیش بینی های فروش باشد.

    piscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    ۸. روش عامل ریسک Risk factor method

    روش عوامل ریسک به شما امکان می‌دهد تا احتمال موفقیت استارت‌آپ خود را ببینید. از فهرستی از ۱۲ مولفه تشکیل شده که می تواند بر رتبه بندی تاثیر بگذارد، به عنوان مثال، ریسک مدیریت یا ریسک رقابت.

    شما با یک مقدار متوسط ​​شروع می‌کنید و بسته به تعداد ریسک‌هایی که در یک دسته خاص وجود دارد، مولفه ها را کم یا اضافه می‌کنید.

    ۹. روش ارزش گذاری کارت امتیازی Scorecard valuation method

    روش ارزیابی کارت امتیازی روشی نوآورانه برای بررسی ارزش استارتاپ است. می توانید شرکت را با دیگر استارت آپ ها در همان زمینه یا منطقه مقایسه کنید و جنبه های مختلف ارزش آن را بسنجید.

    مولفه هایی که ممکن است استفاده شود شامل قدرت تیم مدیریت یا فعالیت های بازاریابی است. هر مولفه یک درصد مقایسه دریافت می کند که می تواند کمتر٬ برابر یا بالاتر از ۱۰۰٪ باشد.

    ۱۰. روش ارزش گذاری ضرایب Valuation by multiples method

    در روش ارزش گذاری ضرایب٬ از درآمد یک شرکت نوپا برای کمک به ایجاد ارزش استفاده می شود. با استفاده از سود جاری قبل از هر گونه مالیات، بهره و استهلاک (EBITDA)، سرمایه گذاران می توانند ارزش را بر اساس وضعیت فعلی کسب و کار تعیین کنند.

    یک سرمایه گذار ممکن است برآوردی انجام دهد که بگوید ارزش کسب و کار پنج برابر کل EBITDA است.

    ۱۱. روش ارزش گذاری جریان های نقد تنزیل شده Discounted cash flow method

    در این روش کمی، نگاه رو به آینده است. در این روش٬ جریان های نقدی آتی پیش بینی شده محاسبه می شود و سپس یک نرخ تنزیل یا نرخ بازگشت سرمایه مورد انتظار (ROI) به آن اعمال می شود.

    به طور کلی، هرچه نرخ تنزیل بالاتر باشد، سرمایه گذاری ریسک بیشتری دارد. موضوع این است که سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌ها در مقایسه با سرمایه‌گذاری در کسب‌وکارهایی که در حال حاضر فعال هستند و درآمد ثابتی کسب می‌کنند، یک حرکت پرخطر است.

    ۱۲. روش ارزش گذاری نمونه کاوی تحلیلی Analytical benchmarking method

    در این روش استارتاپ‌های مشابه داخلی و خارجی بررسی می شوند. سپس با در نظر گرفتن ضرایب تعدیلی در حوزه های پر تنش مانند: اقتصادی٬ تکنولوژی٬ محیط زیست و سیاسی٬ ارزش‌گذاری استارتاپ انجام می‌شود.

    ۱۳. روش ارزش گذاری سرمایه گذار ریسک پذیر (VC method)

    در این روش ارزش گذاری که به سرمایه گذاری ریسک پذیر معروف است (Venture Capital)، در اکثر مواقع در مراحل اولیه چرخه حیات یک استارتاپ کاربرد دارد چرا که استارتاپ بازآورده مالی زیادی ندارد و در حال متناسب‌سازی محصول خود با بازار بوده٬ در راستای ماموریت و هدف شرکت در حال حرکت است و سعی در نزدیک شدن به چشم اندازهای خود دارد.

     جذب سرمایه گذار برای سرمایه گذاری در کانادا

    چگونه برای استارتاپ خود جذب سرمایه کنیم؟

    اکثر استارت آپ هایی که جذب سرمایه می کنند٬ این کار را بیش از یک بار انجام می دهند. یک پروسه معمولی جذب سرمایه ممکن است در فاز اول با جذب چند ده هزار دلار از سرمایه شخصی٬ دوستان٬ خانواده٬ انجل ها٬ VCها و دیگر سازمان های سرمایه گذار شروع و سپس در فاز دوم با جمع آوری چند صد هزار تا چند میلیون دلار برای ساخت و توسعه شرکت و نهایتا در فاز سوم برای تسریع رشد استارت آپ ادامه یابد.

    برخی از شرکت‌ها چند بار در فاز ۲ جذب سرمایه می‌کنند. برخی دیگر از فاز ۱ صرفنظر می‌کنند و مستقیماً به فاز ۲ می‌روند. اما مسیر سه فازی مسیری است که اکثر استارت آپ ها آن را طی می کنند. در زیر توصیه هایی برای جذب سرمایه عنوان شده است.

    رشد سریع چیزی است که شرکت را به یک استارت آپ موفق تبدیل می کند. اکثر شرکت‌هایی که در موقعیت رشد سریع قرار دارند، متوجه می‌شوند که: تزریق سرمایه به رشد سریع‌تر آنها کمک می‌کند و پتانسیل رشد آنها جذب چنین پولی را آسان می‌کند. این امر بسیار رایج است که هر دو مورد بالا در خصوص یک استارتاپ موفق صادق باشند که عملاً همه آنها پول خارجی را جذب می کنند. اما ممکن است مواردی وجود داشته باشد که یک استارت‌آپ یا نمی‌خواهد سریع‌تر رشد کند، یا پول خارجی به او کمک نمی‌کند، و اگر شما یکی از آنها هستید، پول جمع‌آوری نکنید.

    اگر قبل از اینکه بتوانید سرمایه گذاران را متقاعد کنید سعی کنید جذب سرمایه کنید، نه تنها وقت خود را تلف می کنید، بلکه اعتبار خود را نزد آن سرمایه گذاران نیز می سوزانید.

    قبل از اینکه بتوانید با سرمایه گذاران صحبت کنید، باید با آنها آشنا شوید. در فاز دوم٬ برخی از سرمایه گذاران به شما اجازه می دهند طرح کسب و کار را برای آنها ایمیل کنید. بهترین نوع معرفی از طرف یک سرمایه گذار معروف است که به تازگی روی شما سرمایه گذاری کرده است. همچنین می‌توانید از افراد دیگر در جامعه استارت‌آپ‌ها، مانند وکلا و خبرنگاران، فرصت معرفی بیزینس خود را پیدا کنید.

    روش های مختلفی برای جذب سرمایه گذار وجود دارد و یکی از این روش ها استفاده از خدمات شرکت های توسعه دهنده از جمله i3 capital است که می توانند شما را به سرمایه گذاران معرفی کنند.

    وقتی سرمایه گذاران بهتر از آن چیزی که هستند به نظر می رسند٬ به عملکرد آنها به جای گفتار و ادعایشان توجه کنید. همیشه باید بدانید که در کجا قرار دارید و با چه سرعتی در حال حرکت به جلو هستید.

    هرگز جلسه ای را با سرمایه گذار قبل از اینکه بدانید حرکت و تصمیم بعدی آنها چیست٬ ترک نکنید. آنها برای تصمیم گیری به چه چیز دیگری نیاز دارند؟ آیا آنها نیاز به ملاقات دیگری با شما دارند؟ برای صحبت در مورد چه چیزهایی؟ و در چه زمانی؟ آیا آنها نیاز به صحبت با شرکای خود، یا بررسی یک موضوع دارند؟

    اگر سرمایه گذاران مبهم هستند یا در برابر پاسخ دادن به چنین سوالاتی مقاومت می کنند، بدترین حالت را در نظر بگیرید. سرمایه گذارانی که به طور جدی به شما علاقه مند هستند، معمولاً از صحبت کردن در مورد آنچه که باید بین شما اتفاق بیفتد، صحبت می کنند، زیرا آنها از قبل این موضوع را در ذهن خود دارند.

    بسیاری از سرمایه گذاران از شما میپرسند که چقدر قصد افزایش سرمایه دارید. این سوال باعث می شود که بنیانگذاران احساس کنند که باید برای جمع آوری مبلغ مشخصی برنامه ریزی کنند. اما در واقع نیازی به این کار نیست.

    پس چرا سرمایه گذاران از شما میپرسند که چقدر قصد دارید جذب سرمایه کنید؟ تقریباً به همان دلایلی که یک فروشنده در یک فروشگاه می پرسد “چقدر قصد داشتید خرج کنید؟” فروشنده این را از شما میپرسد نه به این دلیل که قرار است برنامه ای برای خرج کردن مبلغ مشخصی داشته باشید، بلکه آنها بتوانند فقط چیزهایی را به شما نشان دهند که بیشترین هزینه را بابت آن پرداخت کنید.

    به طور مشابه، وقتی سرمایه گذاران می پرسند که چقدر قصد دارید افزایش سرمایه داشته باشید، به این دلیل نیست که قرار است برنامه ای داشته باشید. برای این است که ببینند آیا برای اندازه سرمایه‌گذاری که دوست دارند انجام دهند، دریافت‌کننده مناسبی خواهید بود یا خیر.

    استراتژی درست، در جمع آوری سرمایه، داشتن برنامه های متعدد بسته به میزانی است که می توانید جذب سرمایه کنید. در حالت ایده‌آل، شما باید بتوانید به سرمایه‌گذاران چنین چیزی بگویید: ما می‌توانیم بدون جمع‌آوری سرمایه هم به سودآوری بیشتر برسیم، اما اگر چند صد هزار دلار سرمایه تزریق کنیم٬ می‌توانیم یک یا دو فرد متخصص را استخدام کنیم، و اگر چند میلیون جذب کنیم، می‌توانیم یک تیم مهندسی کامل را استخدام کنیم.

    اگر چندین مؤسس دارید، یک نفر را برای جمع‌آوری کمک‌های مالی انتخاب کنید تا بقیه بتوانند به کار در شرکت ادامه دهند. بنیانگذاری که جمع آوری سرمایه را انجام می دهد باید تلاش آگاهانه ای انجام دهد و بنیانگذاران دیگر را از روند و جزئیات آگاه کند. فردی که جذب سرمایه را انجام می دهد، بهتر است مدیر عامل شرکت و قدرتمندترین بنیانگذار باشد. اشکالی ندارد که همه بنیانگذاران برای ملاقات با سرمایه‌گذاران حضور داشته باشند٬ اما این جلسه باید آخرین مرحله قبل از تصمیم‌گیری باشد.

    به طور معمول٬ مرحله دوم جمع آوری سرمایه شامل ارائه یک خلاصه از برنامه اجرایی شما به سرمایه گذاران است. جذب سرمایه معمولاً برای استارت‌آپ‌هایی که موفق‌ترین هستند، به سرعت انجام می‌شود، همچنین یک خلاصه اجرایی نباید بیش از یک صفحه باشد و به زبان واقعی توضیح دهد که قصد دارید چه کاری انجام دهید، چرا ایده خوبی است، و تا کنون چه پیشرفتی داشته اید. نکته خلاصه این است که به سرمایه گذار (که ممکن است در آن روز استارتاپ های زیادی را ملاقات کرده باشد) یادآوری کنید که در مورد چه چیزی صحبت کرده اید.

    چه زمانی جمع آوری سرمایه را متوقف می کنید؟ زمانی ایده آل است که به اندازه کافی بزرگ شده باشید. اما اگر به اندازه ای که می خواهید رشد نیافته اید، چه زمانی تسلیم می شوید و به جذب سرمایه ادامه می دهید؟

    ارائه توصیه های کلی در این مورد سخت است، زیرا مواردی از استارت آپ ها وجود داشته است که حتی زمانی که ناامید کننده به نظر می رسیدند به تلاش برای جمع آوری سرمایه ادامه می دادند و به طور معجزه آسایی موفق شدند. هنگامی که در حال نوشیدن از طریق نی هستید، می توانید تشخیص دهید که چه زمانی به انتهای مایع می رسید زیرا هوای زیادی در نی وارد می شود. هنگامی که گزینه های جمع آوری کمک های مالی شما تمام می شود به مکیدن نی ادامه ندهید زیرا اگر سرمایه جدید وارد شرکت می کنید بدین معنی نیست که قرار است همه چیز بهتر شود.

    جمع آوری سرمایه برای اکثر بنیانگذاران یک کار طاقت فرسا است، اما برخی آن را جالب تر از کار بر روی استارت آپ خود می دانند. جذب سرمایه، درست در زمانی به خوبی پیش می رود، می تواند کاملا برعکس باشد.

    خطر جمع آوری سرمایه به ویژه برای افرادی که در آن مهارت دارند بسیار بالا است. جذب سرمایه چیزی نیست که باعث موفقیت شرکت شما شود. گوش دادن به شکایت کاربران در مورد اشکالات خدمات و یا محصول شما چیزی است که شما را موفق می کند. و خطر بزرگ معتاد شدن به جمع‌آوری کمک مالی صرفاً این نیست که شما مدت زیادی را صرف آن کنید یا پول زیادی جمع آوری کنید. این است که شما تصور می کنید که از قبل موفق بوده اید و اشتیاق خود را برای کارهایی که برای موفقیت واقعی باید انجام دهید از دست می دهید. استارت آپ ها را می توان با این کار نابود کرد.

    جذب سرمایه را خیلی پیچیده نکنید. تا زمانی که تصمیم به جمع‌آوری پول ندارید، از سرمایه‌گذاران دوری کنید. جذب سرمایه چیزی نیست که شما را موفق کند. فقط وسیله ای برای رسیدن به هدف است. هدف اصلی شما باید پایان دادن به آن و بازگشت به آنچه شما را موفق می کند٬ رفع مشکلات و صحبت کردن با کاربران باشد.

    مزایای استفاده از سرمایه بنیانگذاران برای راه اندازی و رشد استارت آپ

    استارتاپ شما ممکن است در نهایت به سرمایه سرمایه گذاران نیاز داشته باشد، اما از سوی دیگر همیشه دلایلی برای اینکه از سرمایه خود استفاده کنید٬ وجود دارد:

    راه اندازی یک شرکت به کار سخت و اشتیاق زیادی نیاز دارد. تمام فداکاری های شخصی و ساعات طولانی زمانی که استارتاپ شما به یک شرکت سودآور تبدیل شود، پاداش داده می شود. اگر سرمایه گذار ندارید، تمام موفقیت شرکت مستقیماً برای شماست. این پاداش شماست. آیا واقعاً می خواهید آن را به اشتراک بگذارید؟

    علاوه بر تقسیم سود، سرمایه گذاران می توانند بخشی از کنترل شما را از بین ببرند. در برخی موارد، سرمایه‌گذاران در ازای سرمایه‌گذاری خود، سهام شرکت شما را دریافت می‌کنند. با این حقوق صاحبان سهام، آنها ممکن است در مورد اتفاقاتی که برای شرکت می افتد نظر داشته باشند. بسیاری از کارآفرینان کسب‌وکارهای جدیدی را راه‌اندازی می‌کنند زیرا آزادی و استقلال می‌خواهند، اما اگر سرمایه‌گذار را قبول کنید، ممکن است بخشی از آن را از دست بدهید.

    همچنین، سرمایه گذاران لزوما به کسب و کار کمک عملیاتی نمی کنند. اگر می‌خواهید سرمایه‌گذاری را قبول کنید، مطمئن شوید که سرمایه گذار چیزی بیشتر از ارزش مادی پول به شرکت شما کمک می‌کند تا شانس بیشتری برای رسیدن به سطح جدیدی از موفقیت داشته باشید.

    این را در نظر بگیرید: مالکیت ۱۰۰٪ از یک شرکت به ارزش ۱۰ میلیون دلار سود بیشتری نسبت به مالکیت ۱٪ از یک شرکت به ارزش ۱۰۰ میلیون دلار دارد.

    به خصوص در حوزه فناوری، کندوکاو و یادگیری نکات محصول٬ می تواند شما را برای تصمیم گیری های تجاری بهتر آماده کند. با یادگیری فناوری می توانید بیاموزید که پتانسیل های اصلی شما کجاست. شما می‌توانید فرصت‌ها را بهتر ارزیابی کنید و زمانی که فرصت‌های مناسب بوجود می آیند٬ حرکت کنید. همچنین می توانید بفهمید که چه زمانی موقعیت های اشتباه پیش می آید و از آنها اجتناب کنید.

    مراحلی وجود دارد که می توانید به جای جمع آوری پول انجام دهید

    • استمرار

    موفقیت اتفاقی نیست. کار سخت لازم است، اما کافی نیست. برای اینکه واقعاً رشد کنید، باید هوشمندانه‌ کار کنید. شما باید انتخاب های استراتژیک داشته باشید و سپس برنامه های خود را اجرا کنید. شما باید در جهت درست و روی وظایف مهم کار کنید. مشغول بودن کافی نیست – باید سازنده باشید.

    • با سرمایه ای که دارید هوشمندانه عمل کنید

    ممکن است کسب و کار خود را با اندک سرمایه ای که از کار کردن پس انداز کرده اید شروع کنید. ممکن است در حالی که هنوز به صورت تمام وقت کار می کنید، کسب و کار خود را راه اندازی کنید.

    این منابع مالی محدود است، پس عاقلانه خرج کنید. به مبرم ترین نیازهای خود نگاه کنید و راه هایی برای رفع آنها بدون استخدام فوری کارکنان بیابید. به دنبال مشاوران و پیمانکارانی باشید که فقط می توانند روی آنچه شما نیاز دارید کار کنند.

    بسیاری از شرکت هایی که موفق می شوند سرمایه خود را افزایش داده اند. با این حال، افزایش سرمایه ممکن است گامی ضروری برای موفقیت برای شما نباشد.

    اگر در حال راه‌اندازی یک کسب‌وکار فناوری جدید هستید، حداقل قبل از جستجوی سرمایه‌گذار، در نظر بگیرید که تا چه اندازه می‌توانید به تنهایی اینکار را انجام دهید.

    چگونه از بین Angel Investors و Venture Capital Funds سرمایه گذار نهایی را انتخاب کنیم؟

    دریافت بودجه برای کسب و کارتان بسته به مرحله ای که کسب و کار شما در آن قرار دارد، ممکن است از یک سرمایه گذار ریسک پذیر (Angel) یا سرمایه گذار VC باشد.

    هم سرمایه گذاران VC و هم سرمایه گذاران Angel  پول را در مشاغل سرمایه گذاری می کنند و هر دو در هنگام سرمایه‌گذاری به امید به دست آوردن بازده سرمایه‌گذاری (ROI) ٬ ریسک‌های مربوطه را متحمل می‌شوند.

    بنابراین، تفاوت بین این دو سرمایه گذار چیست؟ در زیر با تفاوت های کلیدی بین سرمایه گذاران Angel و سرمایه گذاران VC آشنا شوید.

    یک تفاوت بین سرمایه گذاران ریسک پذیر و سرمایه گذاران VC این است که از چه پولی برای سرمایه گذاری استفاده می کنند. سرمایه گذار ریسک پذیر شخص یا شرکتی است که در شرکت های کوچک سرمایه گذاری می کند و عموماً از پول جمع آوری شده از شرکت های سرمایه گذاری، شرکت های بزرگ و صندوق های بازنشستگی استفاده می کند. به طور معمول، VC ها از پول خود برای سرمایه گذاری در شرکت ها استفاده نمی کنند.

    سرمایه گذار Angel سرمایه گذار معتبری است که از پول خود برای سرمایه گذاری در مشاغل کوچک استفاده می کند. آنها باید حداقل دارایی خالص 1 میلیون دلار و درآمد سالانه حداقل 200٬000 دلار داشته باشند تا به عنوان یک سرمایه گذار معتبر در نظر گرفته شوند. بسیاری از سرمایه گذاران Angel خانواده و دوستان صاحبان مشاغل کوچک هستند. سرمایه‌گذاران Angel کسب‌وکارهای کوچک بیشتر بر کمک به ایجاد کسب‌وکار شخصی تمرکز می‌کنند تا سود فوری. در نتیجه، شرایط آنها ممکن است معقول تر از شرایط یک سرمایه گذار VC باشد.

    سرمایه گذاران Angel و سرمایه گذاران VC در مراحل مختلف در مشاغل سرمایه گذاری می کنند. زمان سرمایه‌ گذاری بستگی به این دارد که آیا شرکت شما از قبل تاسیس شده‌ یا به تازگی شروع به کار کرده‌اید.

    سرمایه گذاران VC تمایل دارند در مشاغلی سرمایه گذاری کنند که از قبل تاسیس شده اند تا ریسک از دست دادن سرمایه خود را کاهش دهند.

    سرمایه گذاران Angel تمایل بیشتری به سرمایه گذاری در مشاغلی دارند که تازه شروع به کار کرده اند. آنها مشاغلی را انتخاب می کنند که به آنها علاقه مند هستند و می توانند سودآوری خود را ببینند، حتی اگر شرکت هنوز خود را ثابت نکرده باشد. به همین دلیل، سرمایه‌گذاران Angel نسبت به سرمایه‌گذاران VC ریسک بیشتری می‌کنند.

    اگر تازه شروع به کار کرده اید، یک سرمایه گذار Angel ممکن است به اندازه کافی پول در اختیار شما قرار دهد تا رشد کنید. وقتی به دنبال توسعه هستید، ممکن است به مراجعه به یک سرمایه گذار VC نیاز داشته باشید.

    تفاوت دیگر بین سرمایه گذار Angel و سرمایه گذار VC میزان سرمایه تجاری است که هر دو سرمایه گذار مایل به ارائه آن هستند.

    VCها بیشتر از سرمایه گذاران Angel در مشاغل سرمایه گذاری می کنند. طبق گزارش اداره کسب و کار کوچک، میانگین معامله سرمایه گذاری این شرکت ها 11.7 میلیون دلار است.

    میانگین سرمایه گذاری انجل 330000 دلار است. در حالی که تعداد سرمایه گذاری های VCها به میلیون ها نفر می رسد، سرمایه گذاری های Angel در حدود هزاران نفر است.

    بازده سرمایه گذاری که سرمایه گذاران VC و سرمایه گذاران Angel می خواهند متفاوت است. به طور کلی، سرمایه گذاران VC درصد بالاتری را انتظار دارند.

    سرمایه گذاران VC ممکن است انتظار بازگشت سرمایه را بین 25 تا 35 درصد داشته باشند. سرمایه گذاران Angel ممکن است خواهان بازدهی بین 20 تا 25 درصد باشند.

    پس از سرمایه گذاری سرمایه گذار در کسب و کار کوچک شما، آنها چه می خواهند؟

    هم سرمایه گذاران VC و هم سرمایه گذاران Angel خواهان حقوق صاحبان سهام و یا نوعی کنترل در نحوه اداره کسب و کار شما هستند. از آنجایی که آنها پولی را در آن سرمایه گذاری کرده اند، می خواهند مطمئن شوند که بازدهی بالایی از سرمایه گذاری دریافت می کنند.

    سرمایه گذاران VC ممکن است از شما بخواهند که یک هیئت مدیره داشته باشید و پس از سرمایه گذاری به آنها کرسی بدهید. به طور کلی، آنها علاقه ای به ایفای نقش به عنوان مربی ندارند، اگرچه این امر از شرکتی به شرکت دیگر متفاوت است.

    بسیاری از سرمایه گذاران Angel به عنوان مربی عمل می کنند. آنها ممکن است پیشنهاداتی در مورد راه اندازی کسب و کار شما ارائه دهند، به شما کمک کنند تا با وکلا، حسابداران و بانک ها ارتباط برقرار کنید و به تصمیم گیری ها کمک کنند.

    در یک سرمایه گذار به دنبال چه چیزی هستید؟ آیا به دنبال شخصی هستید که مانند سرمایه گذاران Angel به عنوان یک شریک و مربی عمل کند؟ یا، آیا ترجیح می‌دهید که سرمایه‌گذار مانند VCها باشد؟

    چگونه برای مراجعه به سرمایه گذاران خود را آماده کنیم

    برای اینکه سرمایه گذاران VC یا سرمایه گذاران Angel در کسب و کار کوچک شما سرمایه گذاری کنند، باید آماده باشید. شما باید بستر سرمایه گذاری را آماده کنید.

    قبل از اینکه به سرمایه گذاران VC یا سرمایه گذاران Angel رجوع کنید٬ در مورد آنها تحقیق کنید تا مواردی را بیابید که با کسب و کار شما مطابقت دارند.

    در طول جلسه، طرح کسب و کار، صورت‌های مالی، پیش‌بینی‌های مالی، برنامه‌های بازاریابی و تحلیل بازار را به سرمایه‌گذاران نشان دهید.

    همچنین باید جزئیات بیشتری از سرمایه مورد نظر خود، میزان سرمایه گذاری در کسب و کار شما و نحوه برنامه ریزی برای استفاده از این پول را نیز مشخص کنید.

    معیار های سرمایه گذاری از نظر سرمایه گذاران بزرگ دنیا

    توماس یکی از بنیانگذاران Angel Pad است که شرکت هایش بیش از 1.4 میلیارد دلار به اضافه 80 میلیون دلاری که شتاب دهنده خودش بدست آورده٬ جمع آوری کرده است.

    ویژگی هایی که او در موفق ترین بنیانگذاران می بیند٬ عبارتند از:

    سرمایه گذاری روی زمان برای یادگیری در مورد فرآیند جذب سرمایه
    داشتن روحیه ای که مایل به حرکت رو به جلو است
    توانایی ادامه تصمیم گیری و حرکت رو به جلو

    کوین بنیانگذار دابل کلیک و سرمایه گذار اولیه در یونیکورن است که بیش از 1 میلیارد دلار به IBM فروخته است.

    سه مولفه وجود دارد که کوین در بنیانگذاران به آنها نگاه می کند:

    حس فوریت در انجام امور. فرد کاری را به فردا موکول نمی کند
    توانایی ریسک کردن، به ویژه در مورد فناوری، و تمرکز واقعی بر روی مشکلی که آنها حل می کنند
    تمایل به شکستن قوانین و خارج از چارچوب فکر کردن
    توانایی نگاه کردن به وضعیت موجود و انجام کاری که کمی ریسکی به نظر می رسد

    Adeo قبل از 30 سالگی دو شرکت را به قیمت 1 میلیارد دلار فروخت. به عنوان بنیانگذار و موسس، Adeo به دنبال افراد با استعداد و با انگیزه ای است که بر روی آن استارتاپ هایی کار می کنند که نیاز به تمرکز شدید چندین ماهه دارد.

    ویل هرمن دو شرکت سرمایه گذاری خود را به قیمت بیش از ۷۰۰ میلیون دلار فروخته است و در ۸۲ استارتاپ سرمایه گذاری کرده است. اگر می خواهید فرصتی برای دریافت سرمایه توسط ویل داشته باشید، به چهار موردی که او در مورد بنیانگذاران جستجو می کند توجه داشته باشید:

    بنیان گذارانی که علاقه مند به ایجاد یک تیم عالی هستند واقعاً ارزشمند هستند.
    بنیانگذارانی که بیش از ایده خود بر اجرا تمرکز دارند. ویل می‌گوید: «من باور نمی‌کنم که ایده‌های منحصربه‌فرد زیادی وجود داشته باشد و منحصربه‌فرد بودن ایده شما واقعاً چندان مهم نیست.» یک تیم خوب می تواند یک ایده متوسط ​​را اجرا کند و آن را عالی کند و یک شرکت عالی بسازد.
    بنیان گذارانی که دائماً با مشتریان واقعی و بالقوه خود صحبت می کنند. عدم تناسب محصول با بازار است که بیشتر استارت آپ ها را منحل میکند٬ نه کمبود بودجه. بنابراین، درک اینکه مشتریان شما به چه چیزی نیاز دارند بسیار مهم است.
    ویل می‌گوید: «کسی که ساعت‌های بیشتری کار می‌کند تقریباً همیشه موفق می‌شود یا بهتر از کسی که ساعت‌های کمتری کار می‌کند، موفق می‌شود. من معتقدم کسانی که به کاری که انجام می‌دهند متعهد هستند و می‌خواهند برای رسیدن به آن تلاش کنند، یک مزیت اساسی دارند.»

    مایکل لیت در میان 30 نفر برتر زیر 30 سال سن و کارآفرین سال انتخاب شده است. او اکنون ریاست شرکت سرمایه گذاری Garage Capital را بر عهده دارد. اگر می‌خواهید از گروه مایکل بودجه دریافت کنید، او می‌گوید: «می‌دانید آنچه ما واقعاً به دنبال آن هستیم، فقط و فقط محصول هوشمند با رهبری متخصص است. بنابراین، اگر محصولی را برای یک بازار خاص می‌سازید، باید از تناسب محصول و بازار مطمئن شوید. »

    انجام بیش از ۴۰۰ سرمایه گذاری استارت آپی و دستیابی به حداقل ۱۵۰ خروجی موفق، فابریس گریندا را به یکی از با تجربه ترین سرمایه گذاران زنده تبدیل کرده است. فابریس می گوید که همه چیز در مورد نویسندگان شگفت انگیز است. زمانی که شما یک نویسنده ی باهوش هستید و کنترل زیادی بر اعداد و بینش خود دارید، می‌توانید در هر مرحله سرمایه جذب کنید.

    شما قادر به استخدام افراد بهتری خواهید بود. شما می توانید با مطبوعات صحبت کنید. این بدان معناست که سرمایه ها به سمت برون گراها در مقابل درون گراها متمایل می شود. فابریس می‌گوید: «اگر یک نویسنده باهوش داشته باشید، در جذب سرمایه بسیار موفق خواهید بود».

    نکاتی جهت آماده شدن برای مصاحبه با شتاب دهنده ها

    این توضیح یک خطی از کسب و کار شما است و تقریباً به طور قطع اولین سوالی است که هنگام ورود به اتاق از شما پرسیده خواهد شد. پاسخ شما به این سوال مسیر ادامه مصاحبه شما را مشخص می کند.

    کسب و کار شما باید به چه چیزی و چه کسی پاسخ دهد. این پاسخ باید ساده باشد و هر کسی بدون دانش فنی خاص باید آن را درک کند.
    لطفاً از کلمات یا اصطلاحات خاص خودداری کنید.

    این سوال در زمانی پرسیده می شود که باید به چرایی و چگونگی بیزینس خود پاسخ دهید.

    فرصتی که دنبالش هستید٬ چقدر بزرگ است؟ رقبای شما چه کسانی هستند و چرا شما بهتر هستید؟ چگونه می خواهید مشتری جذب کنید؟

    هنگام پاسخ دادن به این سوالات، به خاطر داشته باشید که حقیقت را بیان کرده و سعی نکنید اندازه بازار خود را بیش از حد بزرگ یا رقبای خود را کم اهمیت جلوه دهید یا نادیده بگیرید.

    تمرین به شما کمک می کند تا رایج ترین سوالات به راحتی پاسخ داده و انرژی خود را روی سؤالات ظریف تر متمرکز کنید. همچنین به تقویت اعتماد به نفس شما برای مصاحبه کمک می کند.

    بسیاری از استارت آپ ها به دلیل اختلافات بین بنیانگذاران شکست می خورند. اگر شما و دیگر بنیانگذاران در طول مصاحبه حرف یکدیگر را قطع می کنید، این نشانه یک شراکت ضعیف است.

    در عوض، روی افزودن به آنچه اعضای تیم شما می گویند تمرکز کنید. و زبان بدن را فراموش نکنید – این مورد می تواند بیانگر چیزهای زیادی در مورد نحوه کار تیمی شما باشد.

    فرصت ده دقیقه ای شما به سرعت می گذرد. مشخص کنید چه چیزی برنامه شما را عالی می کند و مطمئن شوید که آن نکات را در مصاحبه ذکر کنید.

    مثلا: آیا در حال حل مشکلی هستید که عمیقاً با آن آشنا هستید؟ آیا بینش منحصر به فردی از تجربه قبلی دارید؟ آیا کشش چشمگیری دارید؟ آیا تیم شما قبلا با هم کار می کرده است؟ آیا برای راه‌اندازی شرکت دست به اقدامات پر ریسک زده‌اید؟ این موارد می تواند بیانگر نرخ رشد شما، تعداد کاربران یا مشتریان و یا میزان هیجان آنها در مورد چیزی که می سازید باشد.

    توصیه می شود به خودتان یادآوری کنید که چرا شرکت خود را می سازید. در نهایت، از این تجربه لذت ببرید. صرف نظر از نتیجه، شما چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت.

    اطلاعات مفید برای شما

    • با درخواست اقامت دائم شما، خانواده شما نیز می توانند اقامت دائم دریافت کنند. (این مورد شامل همسر و فرزندان زیر ۲۲ سال می شود).
    • شما و خانواده تان می توانید از سیستم های مراقبت های بهداشتی و آموزشی کانادا بهره مند شوید.
    • این یک برنامه فدرال است، بنابراین می توانید در هر استان کانادا زندگی کنید.
    • شما پس از سه سال زندگی در کشور٬ واجد شرایط درخواست شهروندی هستید.
    • برنامه مهاجرت از طریق استارت آپ کانادا، سریع‌ترین راه مهاجرت به کشور کانادا و دریافت اقامت دائم برای متقاضیان واجد شرایط است.
    • در این برنامه به دانش زبانی سطح بالایی نیاز ندارید.
    • برنامه استارتاپ ویزا در مقایسه با برنامه‌های کارآفرینی استانی کانادا، دارای شرایط خاصی نیست. به عبارت ساده‌تر، اقامت دائم کانادا که از این روش به شما و اعضای خانواده تان اعطا می‌شود، مشروط به موفقیت بیزنس مورد نظر نبوده و حتی در صورت عدم موفقیت در بیزینس نیز پس از ورود به خاک کانادا خللی در فرآیند دریافت اقامت دائم ایجاد نخواهد شد.
    • در صورت نداشتن کسب‌وکار در ایران نیز می‌توانید در این برنامه شرکت کنید.
    • پس از دریافت تاییدیه می‌توانید مستقیماً برای اقامت دائم کانادا اقدام کنید. این فرایند از زمان ثبت پرونده تا اقامت دائم کانادا یک سال تا یک سال و نیم زمان می‌برده است٬ اما در حال حاضر بواسطه کرونا و اتفاقات جاری زمان بررسی پرونده استارت آپ ویزا ۳۱ ماه است که انتظار می رود با تلاش اداره مهاجرت و بودجه اختصاص داده شده٬ این بازه زمانی کوتاه تر شود.
    • اگر ایده‌ استارتاپی هم نداشته باشید هم می‌توانید در صورت داشتن شرایط لازم همچنان از طریق برنامه استارت آپ ویزای کانادا برای اقامت دائم این کشور اقدام کنید.
    • اعضای اصلی گروه استارت آپ٬ همزمان می توانند برای ویزای کار کانادا اقدام کنند. زمان بررسی پرونده ویزای کار ۲ ماه بوده است اما در حال حاضر طبق آپدیت اداره مهاجرت این پروسه بین ۸ تا ۹ ماه به طول می انجامد.

    مجموعه حقوقی کاناداپاس با همراهی تیمی مجرب و توانمند و شرکت سرمایه‌گذاری i3 Capital Inc  از ابتدای مسیر یعنی طراحی استارت آپ تا اقامت دائم کانادا در کنار شما خواهد بود.

    در ادامه برخی از سوالات متداول موکلان بیان شده است:

    شما همچنان می توانید اقامت دائم خود را حتی در صورت شکست کسب و کارتان حفظ کنید.

    خیر، نیازی به سفر یا اقامت در این کشور ندارید. از آنجایی که متقاضیان مسئولیت مدیریت مستمر کسب و کار واجد شرایط در کانادا را بر عهده دارند، ممکن است پس از تایید درخواست، لازم باشد در این کشور بمانند تا این شرایط را برآورده کنند. شما به عنوان متقاضی باید تمایل خود را برای مهاجرت به کانادا و استفاده از مجوز کار نشان دهید تا از بروز مشکلات اعتبارسنجی جلوگیری کنید.

    خیر. شما نیازی به اثبات منبع وجوه خود ندارید؛ فقط باید نشان دهید که بودجه کافی برای برآورده کردن شرایط لازم را دارید.

    1. مرحله اول: تهیه پیش نویس طرح استارت آپ برای برنامه ویزای استارت آپ (۱ تا ۲ ماه)
    2. مرحله دوم: اخذ نامه حمایتی (۲ تا ۴ ماه)
    3. مرحله سوم: درخواست اقامت دائم (۳۱ ماه)
    4. مرحله چهارم: درخواست ویزای کار (۸ تا ۹ ماه)

    چگونگی محاسبه زمان بررسی پرونده ها

    زمان‌ بررسی پرونده ها بر اساس سوابق گذشته هستند٬ به این معنی که میانگین زمان صرف شده برای بررسی ۸۰٪ از پرونده های قبلی٬ به عنوان زمان بررسی پرونده های جدید در نظر گرفته می شود.

    بررسی پرونده از روزی که اپلیکیشن به صورت کامل توسط اداره مهاجرت کانادا دریافت شده٬ شروع می شود و با تصمیم گیری نهایی در مورد آن به پایان می رسد.

    اگر اپلیکیشن خود را از طریق پست به اداره مهاجرت ارائه دهید:
    محاسبه زمان بررسی اپلیکیشن از وقتی شروع می شود که پرونده به صورت کامل به دفتر پست اداره مهاجرت برسد.

    اگر اپلیکیشن خود را به صورت آنلاین یا حضوری به اداره مهاجرت ارائه دهید:
    محاسبه زمان بررسی اپلیکیشن از وقتی شروع می شود که پرونده خود را ارائه و یا ثبت می کنید.

    شما اساساً باید در مکالمه به زبان انگلیسی و یا فرانسوی مسلط باشید. همچنین باید با شرکت در آزمون های زبان مربوطه، حداقل سطح تسلط خود را اثبات کنید. این آزمون ها در مکان های مختلف در سراسر جهان برگزار می شود.

    کارآفرینان مهاجر برای اجرای ایده کسب و کار نوآورانه خود به حمایت یکی از سازمان های تعیین شده نیاز دارند. این سازمان ها پیشنهاد تجاری را بررسی کرده و پتانسیل موفقیت را ارزیابی می کنند. کارآفرینانی که طرح های پیشنهادی آنها انتخاب می شود نامه حمایتی از سازمان های تعیین شده دریافت می کنند.

    گروه Venture Capitals توسط سرمایه‌گذاران حرفه‌ای راه‌اندازی می‌شوند، جاییکه سرمایه از طریق منابع خارجی مختلف تامین می‌شود.
    سرمایه گذاران آنجل (Angel Investors) سازمان هایی هستند که امور مالی شخصی، مشاوره و تجربه کاری خود را برای رشد اولیه یک شرکت نوپا به اشتراک می گذارند.
    انکوباتورها شرکت هایی هستند که با ارائه خدماتی مانند مدیریت فضای اداری یا آموزش مدیریت سرمایه به بیزینس های جدید کمک می کنند.

    • اگر طرح شما توسط گروه سرمایه‌گذاری Canadian Venture Capital Fund تأیید شود، حداقل سرمایه ارائه شده 200 هزار دلار کانادا خواهد بود.
    • اگر طرح شما توسط گروه سرمایه‌گذار انجل در کانادا ( Canadian Angel Investor Group) تأیید شود، حداقل سرمایه ارائه شده 75 هزار دلار کانادا خواهد بود.
    • اگر طرح شما توسط شرکت های فعال در گروه انکوباتورها ( Canadian Business Incubator Program) پذیرفته شود، باید در برنامه آموزشی این مجموعه قبول شوید و بودجه کافی داشته باشید.
    • ابتدا، پروپوزال بیزینسی شما توسط سازمان تعیین شده (انجل، Venture capital یا مراکز انکوباتور) بررسی می شود. در صورت تایید، شما یک نامه حمایتی دریافت خواهید کرد.
    • متعاقباً، شما باید یک درخواست مهاجرت به اداره مهاجرت کانادا (IRCC) ارسال کنید تا آن ها بررسی کند که شما فرم های مربوطه را با فرمت صحیح تکمیل و ارسال کرده باشید؛ و تمام مدارک حمایتی مربوطه را ارائه و هزینه های لازم را پرداخت کرده اید.
    • IRCC همچنین تأیید می کند که شما از حمایت لازم یک سازمان تعیین شده برخوردار بوده و واجد شرایط اقامت دائم کانادا هستید. در مرحله نهایی، پرونده ممکن است تحت بررسی یک فرد مستقل قرار گیرد که در صورت وجود تقلب، آن را شناسایی کرده و مطمئن شود که سازمان تعیین شده به طور قانونی مطابق با استاندارد ها عمل می کند یا خیر.
    • زمان رسیدگی به درخواست در حدود ۳۱ ماه است. کسانی که واجد شرایط باشند، باید تمکن مالی خود را ارائه کرده و مدارکی مانند گواهی پزشکی و عدم سوء پیشینه ارائه کنند. سپس اداره مهاجرت کانادا پاسخ پرونده درخواست ویزا را به آنها ارائه خواهد کرد.

    بله، حداکثر ۵ نفر می توانند از طریق برنامه ویزای استارت آپ در قالب صاحبان یک کسب و کار واحد درخواست ویزا دهند. در حین ارزیابی پیشنهاد ارسال شده، سازمان های حمایت کننده مورد تایید اداره مهاجرت کانادا تصمیم می گیرند که چه کسی در ارتباط با بیزنس، عضو اصلی یا غیر اصلی باشد. یک عضو اصلی برای کسب و کار بسیار ضروری است. بدون حضور این شخص، سازمان تعیین شده سرمایه گذاری از حمایت آن بیزینس امتناع می کند. در صورت ریجکت شدن عضو اصلی، کلیه متقاضیان مرتبط با درخواست نیز رد خواهند شد.

    عضو اصلی فردی است که حضورش قبل از دریافت اقامت دائم برای پیشبرد اهداف پروژه در کانادا الزامی است. این شخص از طرف سازمان های حمایت کننده مورد تایید اداره مهاجرت کانادا در گواهینامه تعهد و نامه حمایتی، به عنوان فرد کلیدی شناخته می شود. اگر درخواست عضو اصلی ریجکت شود، تمامی افراد تیم نیز ریجکت خواهند شد.

    هر دو سرمایه گذاران انجل و Venture Capital، از اعضای کلیدی بودجه اکوسیستم استارتاپ می باشند. سرمایه گذاران انجل ثروتمند هستند و در نتیجه ترجیح می دهند پول خود را در شرکت استارتاپی با ایده مناسب سرمایه گذاری کنند. در واقع آنها پول خود را خیلی زودتر از زمان راه اندازی شرکت، سرمایه گذاری می کنند. آنها نیاز های مالی و مهم این شرکت ها را تامین می کنند. از سوی دیگر، صندوق های سرمایه گذاری Venture Capital، سرمایه افراد دیگر را از طریق یک صندوق مالی مختلط سرمایه گذاری می کنند. ونچر کپیتال ها در چندین شرکت به صورت همزمان سرمایه گذاری می کنند.

    مزیت این برنامه این است که حتی اگر سرمایه گذاری تجاری شما در کانادا شکست بخورد، مجوز اقامت دائم کانادا شما به خطر نمی افتد. این بدان معناست که شما همچنان می توانید از مزایای اقامت دائم بهره مند شوید.

    ویزای استارت آپ کانادا به کارآفرینان و خانواده آن ها فرصتی برای دریافت اقامت دائم و همچنین راه اندازی یک کسب و کار واجد شرایط در کانادا را می دهد.

    همسر و فرزندان متقاضی اصلی می توانند به عنوان اعضای تحت تکفل واجد شرایط شوند. البته بچه ها باید زیر ۲۲ سال سن داشته باشند. در غیر این صورت باید ثابت شود که فرزندان بالای ۲۲ سال به والدین خود وابسته اند.
    کسب اطلاعات بیشتر

    • اقامت دائم به تمام اعضای گروه و خانواده وابسته ایشان اعطا می شود
    • اقامت دائم کانادا به عنوان مجوز کار نیز عمل می کند
    • برخلاف اغلب برنامه های کارآفرینی٬ متقاضیان می توانند برای شهروندی اقدام کنند
    • برای اقدام برای ویزای استارت آپ برخلاف برنامه کارآفرینی که نیاز به حداقل سرمایه گذاری در حدود ۶۰۰
    • هزار دلار کانادا دارد٬ اعضای گروه ملزم به ارائه این حداقل سرمایه
    • محدودیت سنی برای متقاضی اصلی وجود ندارد
    • زمان رسیدگی به درخواست سریع است

    مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده، ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند. بدیهی است برداشت و مشورت های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی مجموعه جناب حلاج پور ممکن بوده و توصیه می شود. مدیریت و همکاران مجموعه حقوقی کاناداپاس و کاریابی بین المللی مهیار مسئولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسئولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.


    مهیار حلاج پور

    «افتخار داریم که مورد اعتماد شما هستیم»

    من مهیار حلاج پور هستم،

    عضو رسمی شورای قانون گذاری امور مهاجرت کانادا ICCRC، مشاور رسمی مهاجرت کانادا RCIC یا اصطلاحا وکیل مهاجرت.

    زندگی من صرف این می شود که اطمینان حاصل کنم که ممتاز ترین خدمات تخصصی حقوق مهاجرت کانادا را در مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس ارائه می دهیم.

    شرکت توسعه بیزینس ،سرمایه گذاری استارت آپ i3 Capital گام به گام با بهترین متخصصین و مشاورین در خدمت اهداف کارآفرینانی است که برای پیشبرد اهدافشان به ما اعتماد کرده اند‌.

    و همچنین در کنار همکارانم در کاریابی مهیار با مجوز رسمی از وزارت کار ایران برای تحقق برنامه های کاریابی بین المللی موکلین پارسی زبان می کوشیم.

    کاناداپاس - وکیل مهاجرت کانادا در تورنتو - بیوگرافی مهیار حلاج پور
    ارزیابی رایگان رزرو وقت مشاوره
    × تماس با ما
    Copy link