حتما تا کنون با عبارت لاتاری آمریکا و لاتاری کانادا برخورد کرده اید. lottery که معادل فارسی آن قرعه کشی است از زمانی وارد دایره لغات صنعت مهاجرت و گردشگری در ایران شد که افراد با مهاجرت به کانادا از طریق ثبت نام در لاتاری آمریکا آشنا شدند و بعد از آن بود که عبارت لاتاری کانادا نیز جای خود را در بین متقاضیان مهاجرت به کانادا باز کرد؛ هرچند، این دو عبارت از نظر موجودیت و قوانین مهاجرتی کاملاً متفاوت هستند.
[br]
لاتاری گرین کارت آمریکا یکی از روشهای مهاجرتی بسیار مشهور و منحصر به فرد در سرتاسر دنیا است که از سال ۱۹۹۴ تا کنون همواره برگزارمی شود و نسبت به دیگر سایر روشهای مهاجرتی به کشور آمریکا، بسیار سریع و ارزان به نظر می رسد.
[br]
این روش به کلیه متقاضیان فارغ از نژاد، فرهنگ و توانایی مالی ، فرصتی یکسان برای مهاجرت به آمریکا می دهد. ایالات متحده آمریکا به افراد ساسر دنیا این شانس را میدهد تا اقامت دائم آمریکا را از طریق قرعهکشی به دست بیاورند.
[br]
بر خلاف آمریکا که لاتاری گرین کارت جزء یکی از روشهای مهاجرتی خوب در این کشور است؛ لاتاری کانادا یک واژهای ابداعی است و اصولا وجود ندارد و به تازگی وارد حوزه مهاجرت شده است. بنابراین می توان به قطعیت گفت لاتاری کانادا تحت هیچ عنوان و شرایطی وجود ندارد و تنها یک عبارت سودجویانه است.
[br]
در برنامه های مهاجرتی کشور کانادا، هیچ روش مهاجرتی تحت عنوان برنامه لاتاری کانادا ارائه نشده است. طی سالهای اخیر، موجی به راه افتاده است که در آن برخی از وب سایتها و آژانس ها برای جذب افراد و کلاهبرداری با استفاده از عنوان دروغین لاتاری کانادا سودجویی میکنند. در نظر داشته باشید که کانادا کشوری مهاجرپذیر است و این کشور در حال حاضر بیشتر از ۶۰ برنامه مهاجرتی در اختیار متقاضیان مهاجرت به این کشور، گذاشته است .
[br]
[br]
شروع داستان لاتاری کانادا
[br]
لاتاری کانادا لفظی دروغین و شگردی سودجویانه از طرف برخی وب سایتهای کلاهبرداری بود و با شروع آن ، کاربران در فضای مجازی به طرز چشمگیری آن را دنبال کردند.
[br]
آغاز این ماجرا به کشور غنا باز میگردد در سال ۲۰۱۶ در فضای مجازی این کشور چطور در لاتاری کانادا ثبتنام کنیم؟
بحث داغ تالارهای گفتگو شده بود ولی در واقع مدیران این وبسایت ها به سرقت اطلاعات شخصی کسانی که فرمها را با اطلاعات واقعی پر میکردند، میپرداختند.
[br]
در ابتدای سال ۲۰۱۷ بعضی وب سایتهای کشور غنا اعلام کردند پارلمان کانادا با برگزاری برنامه ای مانند لاتاری آمریکا موافقت کرده است. این شایعه به سرعت در کشورهای آفریقایی به ویژه نیجریه زیاد شد و افراد زیادی به وبسایت هایی از این دست، هزینه پرداخت میکردند؛ تا جایی که دولت کانادا رسماً اعلام کرد که کانادا هیچ گونه برنامه لاتاری ندارد و متقاضیان مراقب باشند که در دام چنین تبلیغات دروغینی گرفتار نشوند.
[br]
لازم است باز هم تأکید کنیم که نه تنها کشور کانادا ، بلکه استانهای این کشور نیز برنامه ای تحت عنوان لاتاری کانادا ندارند و چنین فرم هایی به هیچ وجه قانونی نیستند. بهتر است در مواجه با این گونه سایتها از ارائه اطلاعات شخصی، پرهیز کنید.
مطالب مندرج در وب سایت حاضر به منظور اطلاع رسانی و افزایش دانش مخاطبین عزیز وبسایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی است. اگر چه اخبار و مطالب منتشره با نهایت دقت نویسنده مکتوب گردیده، ولی همچنان می تواند دستخوش تغییرات مرور زمان بوده و یا عاری از اشتباه انسانی نباشند. بدیهی است برداشت و مشورت های حقوقی نهایی صرفا در چارچوب موضوع مورد مشاوره با شخص مشاور و وکیل رسمی مجموعه جناب حلاج پور ممکن بوده و توصیه می شود. مدیریت و همکاران مجموعه حقوقی کانادپاس و کاریابی بین المللی مهیار مسوولیتی در خصوص اقدامات خواننده با استناد به مطالب مندرج در وب سایت حاضر و سایر شبکه های اجتماعی نداشته و مسوولیت مجموعه صرفا محدود به چارچوب قرارداد منعقده با موکلین مجموعه باقی خواهد ماند.
مهیار حلاج پور
«افتخار داریم که مورد اعتماد شما هستیم»
من مهیار حلاج پور هستم،
عضو رسمی شورای قانون گذاری امور مهاجرت کانادا ICCRC، مشاور رسمی مهاجرت کانادا RCIC یا اصطلاحا وکیل مهاجرت.
زندگی من صرف این می شود که اطمینان حاصل کنم که ممتاز ترین خدمات تخصصی حقوق مهاجرت کانادا را در مجموعه حقوقی مهاجرتی کاناداپاس ارائه می دهیم.
شرکت توسعه بیزینس ،سرمایه گذاری استارت آپ i3 Capital گام به گام با بهترین متخصصین و مشاورین در خدمت اهداف کارآفرینانی است که برای پیشبرد اهدافشان به ما اعتماد کرده اند.
و همچنین در کنار همکارانم در کاریابی مهیار با مجوز رسمی از وزارت کار ایران برای تحقق برنامه های کاریابی بین المللی موکلین پارسی زبان می کوشیم.
